toto je náhodou skvelá otázka... a je to preto, lebo toto je jednoducho internet, teda virtuálny svet... trochu som to pospomínal aj v mojom blogu o ženách...ale tejto druhej kategórii som sa tam nevenoval
@lucia199514 ja tuto tvoju potrebu nemam, zakladat zbytocne diskusie o nicom, a ani take, z ktorych by padali sanky nezakladam, neviem ani take zalozit asi, tak sa ani nesnazim o to..
@kulcia199513 tebe popravde drbe asi, ze ? nebudem to zakladat, ked to je o nicom chapes ? naco ? naco to ty zakladas ? a na co sa ja hram ? na nic, len ma nebavi citat cely cas na birdzy taketo KOKOTINY o nicom, ktore sa tu hrnu zo vsetkych stran..a ty sa potom cuduj, ze niekto kritizuje, uz neviem ako to vysvetlit este
@lucia199513 sry za preklik v nicku, a takisto prosim nevkladaj mi do ust to co som nikdy nepovedal, ja nekritizujem vsetkych, ja kritizujem teba ! za takuto "hodnotnu" diskusiu..
To je žiaľ tak, a myslím si že už takmer všade to funguje... viď napr. sme.sk, pomaly pod každým článkom vznikne xyz konfliktov, nehovoriac o tom že tam sú prevažne dospelí ľudia ktorí by sa mali už trošku ináč správať..
ja sa nastastie nepretvarujem a mozem odsrdca povedat co som takich ludi stretol tu co sa snazili poukazat naseba ze su svetovi tak uz tu nechodia alebo je onich ticho takze podla mna kniecomu to speje...
Všetko čo mám v profile je pravda.A takisto si pevne stojím za mojimi príspevkami vo fóre.Takže aké pretvarovanie? Úplne zbožňujem takéto vrcholné škatuľkovanie.
aj tak nikdy nezistis kto sa pretvaruje a kto nie:p neprijemne co? (pokial nezacnes zabijat ludi aby ti zocivoci smrti ukazali aki v skutocnosti su dufam ze to neberies ako skvely napad mozno aj ty sa pretvarujes celyyy cas.. ako ti mame verit ze nie hm? ze nam to tu napises?? ani keby si mi to povedala do oci nemusi to byt pravda:p
...ved jasné, trafená hus zagága...kto písal toto :Všetko čo mám v profile je pravda.A takisto si pevne stojím za mojimi príspevkami vo fóre.Takže aké pretvarovanie? Úplne zbožňujem takéto vrcholné škatuľkovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
// toto je napriklad velmi zbytocna diskusia napriklad..zase..
tak sa nezapajaj a uz skoncite vsetci s kritikou
mam lepsi napad...zaloz taku diskusiu, ze nam tu vsetkym spadne sanka.co ty na to?
tak preco kazdeho kritizujes, ked sam ju nezalozis????presne o tomto tato diskusia je,...ze ludia nevedia nic robit, hrat sa na neviem co a kritizovat
asi preto bo sa boja ukázať svoju vlastnú tvár
Zivot ma naucil ze chladna hlava je ta najucinnejsia zbran.
Budte v klude, nenechajte sa vytacat nejakymi recami, kaslite na pozerstvo inych ludi atd....
Jednoducho povedane povzneste sa a ja vam garantujem, ze potom vas 80 percent ludi nepresti.
nemam chut s tebou diskutovat, pretoze si jeden z tých 10000000"inteligentných"na tejto zemeguli...maj sa!!!...
ak by som mala k tomu taky postoj ako ty, tak to by sa uz ani postojom nemohlo nazyvat...ale teraz uz naozaj ahoj
ja sa nikoho nesnazim zmenit, ved ja tu prave hovorim aby sa nikto nemenil:d
To je žiaľ tak, a myslím si že už takmer všade to funguje... viď napr. sme.sk, pomaly pod každým článkom vznikne xyz konfliktov, nehovoriac o tom že tam sú prevažne dospelí ľudia ktorí by sa mali už trošku ináč správať..
kašli na to, nerozčuluj sa
...ved jasné, trafená hus zagága...kto písal toto :Všetko čo mám v profile je pravda.A takisto si pevne stojím za mojimi príspevkami vo fóre.Takže aké pretvarovanie? Úplne zbožňujem takéto vrcholné škatuľkovanie.
Preco ste taki zlomyselni a taki zakerni?
Preco, ked sa niekomu dari, tak ste neprajni?
Typicka vlastnost Slovakov je ohovarat druhych.