Podľa mňa to niekedy dosť chýba. Fajn máme ankety, ale ja v nich chcem niečo napísať. Napr v jednej si môžem vybrať len jednu odpoveď a ja by som ich chcel 10 alebo v jednej chcem niečo dodať.
Ja som proti. Anketa je o vyber z danych moznosti. Ked si vies vybrat viac, vyberies si tu co ti je najblizsia. Ked si nevies vybrat, tak nedas nic a je to. Keby sa dala spravit anketa aj s forom naraz, tak by to bol este vacsi bordel ako je teraz.
@6 súhlasím - preto sú na to dve kategórie. Anketa je na rýchle zistenie názoru na danú vec - možnosti...áno, nie, toto, hento...a máš to. Autor jej dal možnosti aké dal..a tým to končí..nemá dôvod tam byť diskutovť o nich..
@pedall - to je jasne. chalanovi penis narastol, a tak hlasoval, ze aky penis ma... dievcatu penis nenarastol, cize nema penis, ale teoreticky si mohla kupit vibrator, a ked si uz kupuje vibrator, tak si podla mna vyberie nieco velke za rozumnu cenu, cize si vybrala vacsi... a preto chalani hlasuju, aky penis im narastol, dievcata hlasuju aky penis si kupili...
ok to je blbost co som napisal nie nepil som
Zajtra rozdelim ankety a forum do dvoch rubrik, a rozmyslam ze dam este aj tretiu rubriku na "blbiny z netu", lebo ked dakto ma potrebu dat do fora blbinu z netu/video alebo tak, tak proste nech to je inde. cize rozdelenim zvysime uroven fora
@11 to je sice pravda, ale aj tak to rozdelime, kto chce zaklikne si "vsetky diskusne temy", alebo "iba ankety", alebo "iba normalne fora" alebo "iba blbosti z netu"....
@11 ja tiež poznám také fora, kde to tak funguje .. ale nepáči sa mi to ani tam.
Pokial tam nemas jednoznačnú možnosť (možnosť s ktorou súhlasíš) tak proste nedáš nič..a týmto sa to pre mna líši od fóra..
Áno, uznávam, že takéto riešenie priniesie nevýhodu v tom, že sa môžu zakladať rôzne stupidné témy, lebo sa autor nebude báť kritických komentárov, ale preto som za oddelenie.
@12 zas jedna z duchaplnych ankiet, keby tam bola aj diskusia tak autorovi sa pekne vynada..
Tie moznosti su tiez shit ,ako v ankete o tom ci su potrebne ankety,prve 3 moznosti su totzne ano,samozrejme,jasne a potom vyjadrite sa jednoznacne,sak nemame vobec na vyber.
Pre mna bude anketa vzdy aj s diskusiou,inak je to blbost.
@20 a ked budem chcieť ma prioritne prednastavené niečo?...ked ma zaujímajú čisto len fora?..bude to spravené tak, že ked to raz prepnem,aj mi to ostane?
@11 ano funguje to tak na viacerych forach, lenze toto tu je birdz ako si mohol vidiet vznikla moznost spravit vlastnu anketu a aky bordel to narobilo... A to je len jeden z mnohych prikladov. BIRDZ je teenage a ma v podstate makku politiku ohladom pravidiel, vacsina inych for striktnejsie dba na pravidla a podla toho sa moderatori na tych forach aj spravaju. Ale tu keby zrazu zacnes s mazanim, upravovanim prispevkom, tem a nebodaj aj banmi tak by bola pomaly revolucia.
Co sa tyka nepresnych vysledkov alebo skor skreslenych, tak to je uz riziko ankety. Ked ju robis musis pocitat s tym, ze nesadne presne kazdemu cloveku a bude vela ludi co by nespravili ani jednu moznost, popripade skombinovali viac atd. (aj pre to by odpovede mal clovek predtym premysliet a naformulovat tak aby pokryli co najvacsie spektrum moznych odpovedi).
Na druhej strane ked odpovedas tak sa musis zmierit s tym ze moznosti nebudu presne podla tvojho gusta a budes musiet sem tam zvolit "mensie zlo" a vybrat odpoved co sa najviac podoba tej tvojej.
@25 s takouto variantou sa dá súhlasiť...aj ked prvá a tretia možnosť môžu byť spolu, nie?....že bud založí normálne fórum, prípadne k nemu pridá aj anketu (teda ale malo by ísť o niečo o čom sa dá diskutovať) alebo spraví len čisto anketu..
@26 ak to bude potriedene bordel nebude... len mne ide o to,ze stale je tu vela ankiet,ktore su nejasne zadane,ci uz otazka,alebo formualcia odpovedi...aj ked sa chcem k tomu vyjadrit,nestotoznim sa ani s jednou moznostou ale pritom staci ab autor trosku priblizil co chcel povedat a bolo by to ok.
Jasne,ze ten co nechce aby mal pri ankete komenty tak si to da len ako cistu anketu,ale kto sa neboji diskusie,nemalo by sa mu branit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
kedze to chce mensina,musime sa prisposobit.
Aky bordel?? Na vrchu bude ikonka,resp graf s hlasovanim,... hviezdy nikomu nevadia,ale ak sa jedna o nejaky graf,tak uz bude z toho bordel...
Poznam par for,kde je aj anketa a za nou normalka diskusia na danu temu,nikto sa nato nestazuje,len tu vsetci vsetko musia vidiet komplikovane
ok to je blbost co som napisal nie nepil som
Zajtra rozdelim ankety a forum do dvoch rubrik, a rozmyslam ze dam este aj tretiu rubriku na "blbiny z netu", lebo ked dakto ma potrebu dat do fora blbinu z netu/video alebo tak, tak proste nech to je inde. cize rozdelenim zvysime uroven fora
» www.birdz.sk/forum/aky-velky...
VTIP:
OTÁZKA: Prečo chlapec po narodení plače v pôrodnici menej ako dievča?
ODPOVEĎ: Lebo chlapec vie, že sa "tam" niekedy ešte vráti...
Pokial tam nemas jednoznačnú možnosť (možnosť s ktorou súhlasíš) tak proste nedáš nič..a týmto sa to pre mna líši od fóra..
Áno, uznávam, že takéto riešenie priniesie nevýhodu v tom, že sa môžu zakladať rôzne stupidné témy, lebo sa autor nebude báť kritických komentárov, ale preto som za oddelenie.
Tie moznosti su tiez shit ,ako v ankete o tom ci su potrebne ankety,prve 3 moznosti su totzne ano,samozrejme,jasne a potom vyjadrite sa jednoznacne,sak nemame vobec na vyber.
Pre mna bude anketa vzdy aj s diskusiou,inak je to blbost.
Kto bude chciet cistu anketu,prepne si anketu,kto chce aj diskutovat a neboji sa rozvinutych nazorov,tak sa prepne tam.
@11 ano funguje to tak na viacerych forach, lenze toto tu je birdz ako si mohol vidiet vznikla moznost spravit vlastnu anketu a aky bordel to narobilo... A to je len jeden z mnohych prikladov. BIRDZ je teenage a ma v podstate makku politiku ohladom pravidiel, vacsina inych for striktnejsie dba na pravidla a podla toho sa moderatori na tych forach aj spravaju. Ale tu keby zrazu zacnes s mazanim, upravovanim prispevkom, tem a nebodaj aj banmi tak by bola pomaly revolucia.
Co sa tyka nepresnych vysledkov alebo skor skreslenych, tak to je uz riziko ankety. Ked ju robis musis pocitat s tym, ze nesadne presne kazdemu cloveku a bude vela ludi co by nespravili ani jednu moznost, popripade skombinovali viac atd. (aj pre to by odpovede mal clovek predtym premysliet a naformulovat tak aby pokryli co najvacsie spektrum moznych odpovedi).
Na druhej strane ked odpovedas tak sa musis zmierit s tym ze moznosti nebudu presne podla tvojho gusta a budes musiet sem tam zvolit "mensie zlo" a vybrat odpoved co sa najviac podoba tej tvojej.
@25 to je dobré
Jasne,ze ten co nechce aby mal pri ankete komenty tak si to da len ako cistu anketu,ale kto sa neboji diskusie,nemalo by sa mu branit.
a k téme - ankety oddeliť a diskutovať.
"kolko zubov ma velryba?"
a) vsetky prave
b) 0
c) 3,75
d) Rimavska Sobota
Napr.
» www.birdz.sk/forum/chces-sku...