Na akom základe vznikol tvoj nick???Prečo sa voláš na birdz-i práve tak , ako sa voláš???
napr. moj nick barbizonka:barbizonka nie je odvodené od slova barbie , ale od barbizonskej školy, skupiny maliarov v období realizmu...sry, že som sa neov
Môj brat mal založený Mail kde mal nick Paliskoo, ja som si zakladal svoj a nič ma iné vtedy nenapadlo tak som bol Laciskoo .. A to sa vlieklo so mnou až po teraz (asi tak 6 rokov minimálne)
no ja som pumaamravec a vela ludi sa ma pyta preco prave toto takze najprv ked som si ako mensia zakladala nick na pokeci som chcela byt puma, ale to bolo obsadene a cisla som nechcela, hrala prave pesnicka od antonyho costu a kedze ho mam velmi rada a v preklade Ant znamena mravec tak vzniklo pumaamravec
@n0win0u pánečky-bečky.... ty máš teda riadne podivné priezvisko
@marleymt musím ti niečo povedať: to je tá najlepšia charakteristika, akú som kedy počula! fakt ... je to perfektné (malý amatér riadený len emóciami) waw
Luna je vlastne moja prezyvka...ma to viacero dovodov mam rada vlakov...a tiez noc... hlavne ked je spln.. Luna znamena mesiac..a je tiez bohynou mesiaca.. znami mi hovoria ze ma to presne vysthuje...aj mojou povahou...a je tez odvodene od mena....Lenka ...Lena...Luna...a to cislo...moje oblubene..a odvodene od mojho datumu narodenia
hmmm.... doteraz som si nicoho nevsimla.... takze presne neviem ale...pad z mojej poschodovky by riadne bolel ou... ale i tak vacsinu noci nespim takze.... ..dospavam skor cez den ..napr v skole..
asi 4 roky dozadu som hraval hry cez net a dal som si na jednej postave meno - Neith. potom ma tak zacali volat moji "spoluhraci" cez net, tak som si aj zalozil nick na pokeci, ale bol obsadeny (naposledy tam bol prihlaseny niekolko mesiacov dozadu) tak som si pridal cislo 74, na zaklade datumu narodenia. potom som sa tak zacal registrovat vsade, tak mi to zostalo. aj som si regol nick neith na pokeci po tom, co sa uvolnil, ale nechce sa mi pisat priatelom ze mam novy nick, tak pouzivam stale neith74.
ale nie ... az tak ... proste sa snazim vzdy dat nick podla toho aky som alebo co ma najviac vystihuje ... a kedze Ejo333 už akosi nebolo velmi aktualne ...
Sws333 (rozumej someone without soul) no proste svitalo na lepšie časy ... preto som si ho zmenil nie si ho nastavil... nastavil som ho pre ciste stavy...
moj znamy ma nich ze srpaskal147id... s....ako sonor...znacka bicii...r...prezyvka rubeli...paskal...kamoska si totalne doplietla jeho przievisko....a cislo 147...taky jeden datum a id...nechcite vedet
APIS-egyptský posvätný býk, uctievaný v Memfide ako symbol plodnosti a forma vtelenia boha Ptaha. Znázorňovaný obvykle ako stojací, obvykle so slnečným kotúčom a Urom medzi rohmi. Mŕtvy Apis bol v spojení s Usirom uctievaný ako ochranca mŕtvych a pochovávaný v sev. Sakkáre. som znamenie byk a toto sa mi zda krajsie a urcite menej pouzivane nez rimske taurus
lebo milujem čipsy? nie nie... to vymyslel jeden moj kamoš, ty kokos som už aj zabudla jak sme k tomu došli, že čipska... aha už viem... ja som povedala že "ja som akurat tak čips" a on že "čipska"... autor navždy v mojej hlave ostane... bibibi
pretoze som sa nechcela registrovat pod mojim nickom, ktory som pouzivala vsade, lebo v tom case som mazala vsetko a jednoducho uz som nechcela mat ten nick a nic ma nevedelo napadnut...
tak Nini je zdrobnelina krstneho mena mojho a princess - princezna ma volal jeden uzasny clovek, s ktorym som si kedysi pisala...
za mojich mladých hop hipových čias ma dosť vzali grafity ... tak sme si narobili tagy ... no a moj bol Dril ... tak ma začali volať drilo ... a tu to mate
moj nick ma asi len rok-dva.vznikol tak,ze som pozerala jeden film s terencom hillom,v ktorej bola kozicka,ci ovecka(uz ani neviem)a ta sa volala bizbilio.mne sa to zapacilo a tak som zacala pouzivat velmi jednoduche
PS:velmi ma zaujalo ako vznikali niektore nicky podla legiend ci mytov a tak...
no to ked sa pristahovala jedna moja kamoska tak sme sa zoznamili ze ja sa volam veronika no a na druhy den pocujem na ulici ze veveee no tak asi na treti krt mi doslo ze to asi ja no a od vtedy ze veve a trosku som to prikraslila a bolo na svete vewe
raz som vstala niekedy v noci s tym ze sa musim niecoho napit,videla som niekoho v kuchyni,tak ze zo srandy nastrasim..bola otvorena chladnicka, a do nej cumel moj bratranec,tak som sa skrcila a chytila som ho zo srandy za nohu..trhlo ho,ze rozlial mlieko..potom si to nechcel priznat pred ostatnymi..ze podla neho to bolo len take male bu..cize littleboo rada na to spominam..trapne..ale paci sa mi
kedysi davno davno som dostala prezyvku zabka. No a ked som sa registrovala, uz neviem kde tak som chcela dat zabicka,ale bolo obsadene tak som b zamenila za 8 a bol inak som postupom casu zistila ze cely moj nick ma viacero skrytych vyznamov v sebe. Sice ma uz teraz skoro nikto nevola zabka, tak na nete som na roznych strankach a forach registrovana pod za8icka a uz sa mi to nechcelo jednoducho menit
som strašne bledá, mám strašne dlhé a ostré očné zuby, neznášam leto a slnko a vonia mi krv... preto ma kamaráti začali volať "upírka" a od toho som nejako odvodila nick
lebo sa mi nechcelo velmi rozmýšlat a fialka je moj naj kvietok u od neviem kedy a 89 som ročník....a jedno obdobie ma tak volal jeden chalan, a ked som sa sem prihlasovala tak som na naho myslela asi. ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
originálne:d
@laciskoo
mladší brácha:d
Stačí ? =D
ja som Malý Amatér Riadený Len Emóciami...a Y to je tam len tak, aby to dávalo nejaký zmysel
mt je Martin
a nihilizmus je môj obľúbený filozofický smer
a mám rada latisnké slovo nihil
a anihilovať
@marleymt musím ti niečo povedať: to je tá najlepšia charakteristika, akú som kedy počula! fakt ... je to perfektné (malý amatér riadený len emóciami) waw
@drejka daj nick, to som zvedavy s kym, mozno ta "vypatram"
ale nový nick sa mi kvôli tomu zakladať nechce, lebo aj ten by sa mi po čase prestal páčiť
štýl scene+ meno tiffani=scenetiffani
ale nie ... az tak ... proste sa snazim vzdy dat nick podla toho aky som alebo co ma najviac vystihuje ... a kedze Ejo333 už akosi nebolo velmi aktualne ...
Sws333 (rozumej someone without soul) no proste svitalo na lepšie časy ... preto som si ho zmenil nie si ho nastavil... nastavil som ho pre ciste stavy...
malo by to byt v starsich diskusiach
(áno, vtedy som ešte nevedel, že sa píše mI, nie mA)
villie - ville valo
mam ho od 13 a nejak sa to so mnou taha
odtial zajko30
ináč som filip
tak Nini je zdrobnelina krstneho mena mojho a princess - princezna ma volal jeden uzasny clovek, s ktorym som si kedysi pisala...
lussatko - na zakladke ma volali Lussy a zdrobnelina stredneho rodu je od toho - lussatko
PS:velmi ma zaujalo ako vznikali niektore nicky podla legiend ci mytov a tak...
moje meno je tajuplnééé a navyše som to tu už pár krát spomínala... (ach)