Mam takú otázku mam mnoho kamarátok ale považujú ma bohužiaľ fakt len ako dobreho kamaraáta a mám problém si nájsť dievča ktoré by ma nechcelo len ako kamarata.Dik za odpovede
zdravim ta kamo....ja som tvojej otazke pochopil ,tak klud....ja mam tento problem tiez....!baby ma beru za moc dobreho kamarata,ze sa da somnou dobre porozpravat,ze ich chapem ,som k nim mily atd...!!no ale babu nemam ani ja..!bud kludny ,ta prava pride...ja viem mozno ti tohovori vela ludi..ale neries to..pride ked to budes najmenej cakat,nic netreba na silu!!maj sa..!!
Ja síce nie nemám titul na vyjadrovanie sa k tomu, ale vedel by som o niečom, čo by mohlo pomôcť. Žial nemôžem to sem napísať... možno v odkazoch na mojej webke by sa niečo našlo
A teraz ešte v krátkosti k tomu problému. Zrejme si na ne až priveľmi dobrý. Preto si aj predvídatelný a tým pádom aj nudný.
Napríklad nie je dobré rozoberať nejaké ich problémy. Skôr len také nezáväzné rozprávanie o ničom. A ukázať im, že o kamarátstvo nestojíš. Čím skôr, tým lepšie. Aby si sa nezdržoval tým, čo nemá zmysel.
Nenechaj si radiť od kamarátok.
Po prvom rande sa jej hneď neozvi, nesmie mať pocit, že je jediná, ktorú môžeš mať. To zabije každý vzťah.
Pravá možno príde, ale načo by si čakal? Ak sa naučíš baliť baby, tak budeš mať nezrovnateľne väčší výber, ako pri čakaní na tú ktorá sa nad tebou "zľutuje".
Aj keď sa ti zdá, že s nejakou to možno nebude ono, najprv skús a až potom to uzavri. Minimálne získaš skúsenosť.
preto ta vsetky beru ako kamarata lebo sa tak spravas..ako k super kamaratkam..
ja mam tiez takeho super kamarata a myslim ze ma taky isty problem ako ty..vzdy nam pomoze..vzdy si nas vypocuje..chape nas..radi nam vo vztahoch..povzbudi nas proste clovek by si povedal ze je idealny..
lenze ziadna z nas ho nebere ako potencialneho "priatela"..
on si asi mysli ze ked bude dobry a mily tak si to baby budu vazit a "zamiluju" sa do nho..no dobre to prehanam ale pointa je v tom ze baby chcu chalanov-svine
ja by som odporúčil že nehľadaj si frajerku medzi kamarátkami,choď niekam na diskotéku a tam sa zoznám, alebo s nejakou zo školy..a myslím že žiadne pretvarovanie že TI ne nejakej nezáleží alebo tak by si robiť nemal, buď sám sebou a tá pravá príde..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A teraz ešte v krátkosti k tomu problému. Zrejme si na ne až priveľmi dobrý. Preto si aj predvídatelný a tým pádom aj nudný.
Napríklad nie je dobré rozoberať nejaké ich problémy. Skôr len také nezáväzné rozprávanie o ničom. A ukázať im, že o kamarátstvo nestojíš. Čím skôr, tým lepšie. Aby si sa nezdržoval tým, čo nemá zmysel.
Nenechaj si radiť od kamarátok.
Po prvom rande sa jej hneď neozvi, nesmie mať pocit, že je jediná, ktorú môžeš mať. To zabije každý vzťah.
Pravá možno príde, ale načo by si čakal? Ak sa naučíš baliť baby, tak budeš mať nezrovnateľne väčší výber, ako pri čakaní na tú ktorá sa nad tebou "zľutuje".
Aj keď sa ti zdá, že s nejakou to možno nebude ono, najprv skús a až potom to uzavri. Minimálne získaš skúsenosť.
ja mam tiez takeho super kamarata a myslim ze ma taky isty problem ako ty..vzdy nam pomoze..vzdy si nas vypocuje..chape nas..radi nam vo vztahoch..povzbudi nas proste clovek by si povedal ze je idealny..
lenze ziadna z nas ho nebere ako potencialneho "priatela"..
on si asi mysli ze ked bude dobry a mily tak si to baby budu vazit a "zamiluju" sa do nho..no dobre to prehanam ale pointa je v tom ze baby chcu chalanov-svine
jasne,nie vsetky ale v mojom okoli asi vsetky