Budem hovoriť za seba. Bola som tam prvý a posledný raz ešte kedysi dávno - nenašla som nič duchaplné, len akési krátke "výkriky" ľudí, správy typu "kto popíše, hľadám niekoho na to a to..." - v tom lepšom prípade a hlavne strašne mi to pripomínalo akúsi "zoznamku", už len to samo o sebe mi je proti srsti - pripadá mi to ako akási továreň na veľkovýrobu vzťahov.
@plyn nazdar kámo počuj...Lenka volala a očakáva ten digestor do kuchyne a vysávač do spálne...zálohu poslala na účet...vraj nie si korektný a takto si klientelu teda neudržíš...
nevidím na pokeci nič dobré...
kedysi som si tam písala s kamarátmi, ale potom, keď 90% RPčiek bolo od kadejakých úchylov, prestala som tam chodiť... pretože blokovať každú jednu správu sa mi nechcelo
..... čiže pokec je plný úchylov.. a to je na ňom fuj
@plyn ano?? mne sa cezeň dostali do všetkých účtov a 6 mesiacov ovladali moje sukromie, kamaratske vztahy a pod. a nakoniec to skončilo vyhražaním sa mi smrťou kedže dotyčny zistil aj moju adresu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
neviem
a bež opraviť digestor.
kedysi som si tam písala s kamarátmi, ale potom, keď 90% RPčiek bolo od kadejakých úchylov, prestala som tam chodiť... pretože blokovať každú jednu správu sa mi nechcelo
..... čiže pokec je plný úchylov.. a to je na ňom fuj
čiže nie každy tam je uchyl. žial je ich tam dosť