mame v triede babu, ktora sa stale predvadza....a prsote mne sa pacil jeden 2hak, a zjavne aj ja jemz, no dopadlo to tak, ze sme ostali zatial kamosmi, lebo ani jeden z nas si nebo isty, co chce....a teraz, hoci ja uz mam halana, s tymto si vychadzam v po
...thak ja budem w prwom rade suhlasit s Izdom ...mne sa stalo w podstate nieco podobne...bywala toho xalana po ktorom som isla,wedela welmi dobre o co mi ide...wraj mi zawidela,thak s nim len thak z pice zacala xodit...jednoduxo jej wobec neslo o wztah proste ma xcela nasrat...nenasrala som sa zasadne len preto,ze je yeblá
A ten chalan si ju preco vsima?Musia byt aj chuderi predsa....no nie?a ja chodim na skolu kde je 99% dievcat,neviem co by si robila tam ake blbky tam chodia,...o tom by ti vedeli povedat aj Nikol11 a ninusha
Teda Sonia ma pravdu. Na tej nasej skole nie su chudery ale sproste vymlete sliepky, ktore uz nevedie co zo sebou. Len si ju nevsimaj a nechaj ju v tom. Uvidis casom ju to prejde. Ja to poznam. Mam priatela s ktorym som uz rok a 3 mesiace. Na zaciatku to tiez bolo take. Dokonca ma jedna aj udrela. Ale ja som sa len tak nedala. Ale to je zas moj pripad. Mna ked niekto vytoci tak vtedy uz to nie je dobre! Ale ty ju uplne ignoruj, ak si nechces naribit nepriatelky.
Ako sa povie.. cas vsetko vylieci.. ignoruj.. casom ju to prejde.. ak jej ide o daku provokaciu.. ale ak o daco ine tak ju nex v tom..a ak mas rada toho kamarata povedz mu svoj nazor.. to neuskodi.. ale som len xalan.. poradi ti skor dievca..
kravy su vsade...ale niektore su fajn bezne, ale niekedy im nieco v bedni preskoci... mam jednu spoluziacku a tej nas spolocny kamarat povedal, ze sa mu paci a ci by s nim nesla von a tak... ona sa z toho dva tyzdne rehotala po celej skole a chlapec bol z toho totalne mimo...ona ho totalne strapnila a tak hnusne... chudak, doteraz mi ho je luto...
no neviem teraz o čo ti presne ide. či ti vadi že ten tvoj kamoš to nevidi aka ja alebo či žiarliš,proste vadi ti že je s nim nejaka ina a pritom maš chalana.. alebo o čo vlastne ide .. bo ako ked ti len vadi že ona s nim neco ma ,či rieši tak maj to na haku ne? no ak ceš kamaratovi otvorit oči tak to urob čo najskor lebo poznam take holky a men osobne by bolo zle.. mno a ked sa jedna o žiarlivost.. mala by si si zvažit či k nemu necitiš neco viac jak ku svojmu chalanovi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
preco to robi???aby ta vytocila a vidi, ze ta to serie a jej to robi dobre...
tak asi je to fakt pravda, ze chalani babam nikdy naporozumeju!
ak sa ti paci a chces s nim chodit, daj to najavo ,,,,,alebo sa prestan starat do veci inych, ak na nich series..
a dovod? nenapadlo ta, ze to moze byt iba ziarlivost na teba, a chce ti ukazat ze aj ona na nieco ma a dokaze nieco dosiahnut?
Hlavne by si si mala ujasniť prečo ti to vadí. A možno potom sa budeš vedieť povzniesť.
Chalani su prasata. A samica od prasata je predsa svina. Tak co riesis?
Inak suhlasim s Lakinom a Cestovinkou. Ty asi len ziarlis a nechces si to pripustit, pretoze uz mas vztah...
Nechapem preco podla jednej treba sudit vsetky...