Prečo tí čo zákony podpisujú, ich aj nedodržiavajú?
preco poslanci ktory napriklad podpisu nejaky zakon o rychlosti v aute to aj nedodrziavaju??? preco maju tu poondazu imunitu? kto to vymyslel? uz to bolo davnejsie chytili jedneho a bol totalne ozraty ale aj tak mu nic nespravili...zrusili by ste im tu im
to su proste stare svine! niekoho nejaky zrazi a uz o mesiac si pochoduje vysmaty v telke v parlamente...ze imunita...a za co? ze sa tam hadaju jak tetky na trhu?
Imunita je proste s prepacenim svinstvo . Nemaju ju preco mat , praca poslanca je ako kazda ina . Nie su vynimocny , maju iba moc . Co z nich robi netolerantne hovada . Ked sa raz do parlamentu dostane strana v ktorej sa na schodzi vsetci postavia vytiahnu imunity a tresnu ich na zem . Potom prestanem mat celu vladu ci uz laviciarov , alebo praviciarov , za sasov , ktory si o sebe myslia ze su nieco viac a ze im nejde len o seba. A ak sa to stane tak nieze pojdem na dalsie volby potom volit , ale kazdy den si uvarim na ranajky jednu papucu a zozereem
@waiqiki ved ale ja viem pripravit papucu na milion sposobom . Opecena papuca na vine , Papuca de la morcadelaa rizzoto , Papucinno mexicano ... same mnamky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to su proste stare svine! niekoho nejaky zrazi a uz o mesiac si pochoduje vysmaty v telke v parlamente...ze imunita...a za co? ze sa tam hadaju jak tetky na trhu?
Utiecť ztadiaľ a čo najskôr!
ale naozaj ja by som im tie imunity porusil
Imunita je proste s prepacenim svinstvo . Nemaju ju preco mat , praca poslanca je ako kazda ina . Nie su vynimocny , maju iba moc . Co z nich robi netolerantne hovada . Ked sa raz do parlamentu dostane strana v ktorej sa na schodzi vsetci postavia vytiahnu imunity a tresnu ich na zem . Potom prestanem mat celu vladu ci uz laviciarov , alebo praviciarov , za sasov , ktory si o sebe myslia ze su nieco viac a ze im nejde len o seba. A ak sa to stane tak nieze pojdem na dalsie volby potom volit , ale kazdy den si uvarim na ranajky jednu papucu a zozereem