aj ja to často vídavam ... proste s prestupom na dôchodok odchádza aj časť mozgu. Alebo len ich posledný zúfalý výkrik do sveta módy? Možno si myslia že budú "šik" muhahha
jak keby to nebolo jedno , je to ich život,ich telo,ich vec . ktohovie ja,ty,my čo budeme robiť keď budeme starý. možno len sa chcú cítiť mladšie , a či sa im to hodí či nie je jedno, kým sa cítia dobre v koži
Bože také keci ako hovorí @nessiee nemusím Tak ja neviem ale podľa mňa nie je normálne že si nejaká stará vražda do bielych vlasov nadrbe ružovú alebo dokonca modrú . To sa predsa absolútne k ich veku nehodí
ono to je tak...ze cim su starsie, tym je kvalita vlasov horsia...zeze je zbytocne pestovat dlhe vlasy.... nadruhej strane uz su vydate a nechcu sa pacit inym muzom,cize nebudu mat zbytocne dlhe vlasy ...a farba je asi iba nahoda
@lukasmajer predstav si zenu okolo 50-60 rokov.....v nasich zemepisnych sirkach je to tak, ze v menopauze pribere kazda zena, len nejake percento nie, a to su potom jak vyschnute kostry....a predstav si, ze by taka zena mala este aj dlhe vlasy.....zenam takeho veku sa to uz nehodi, pretoze kvalita vlasov je zla, zacinaju viac padat, preto sa aj strihaju, aby zhustli a ozdravili.....a na cerveno: cerveny odtien v urcitom veku omladzuje a je to taky zivelny odtien, akoby davali najavo, ze vlasy uz sice kratke su, ale oni este do stareho zeleza nepatria
keď hovoríte o tej modrej, ružovej a fialovej... Na šedivé vlasy drvyvá väčšina fárb chytá inak ako na ostatné vlasy. A vždy je to nejaká z tých "smiešnych" farieb. a možno práve červená chytá skutočne na červenú aj ty budeš raz, možno, chcieť zakryť šediny.
pretože vo vyššom veku sa bohužiaľ kvalita vlasov mení a už nedostávajú toľko živín ako za mlada. Možno aj starosť s tým, možno to je aj trochu pravidlo - dlhé vlasy pestujú len mladé a staršie dámy aby pôsobili seriózne nahodia krátku trvalú. Ale mne sa najviac páčia tie dlhé strieborné (nemyslím chemlonové baby) vlasy a úplne najviac sa mi páčia ešte tie staromódne účesy so sponami, vlnkami ako s čiernobielych filmov
nepovazujem sa za starsiu zenu, ale na kratsie som sa ostrihat dala ... vlasy povodne po zadok mam momentalnne len po ramena a prefarbit sa ich nechystam to mozno pride vekom
Pretože im vlasy rednú, a na krátkych to nie je vidno. Tiež, čím sú vlasy kratšie, tým osoba vyzerá mladšie. A tie farby... asi lebo sa im to zdá šmrcovné či si myslia že vyzerajú mladšie
Moja chyba, miesto "Proste ostrihajú si vlasy" som mal napísať, že si vlasy skrátia a vyzerajú s nimi ako práve ostrihaný chalan. Nie že si ich skrátia po plecia, ale dosť drasticky ostrihajú. Toť vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a tak kašlú na to ako to vyzerá.
čo úž.
Get a life piči.
Aj ja som sa nad tým zamýšľala, prečo to robia, ja si myslím, žeby som to nikdy nespravila.