Forum urcene najma pre ludi, ktori tu skoro stale svietia online (napr.: thunderstorm, katka456, torpedo..)
Tskujete si s niekym? Kukate 100 rocne fora? Co tu zvyknete robit cez den?
Neberte to ako utok, fakt ma zaujima ako tu dokazete byt tolko hodin
Ja som sa tu teraz (priznám sa) prihlásil po viac ako 24 hodinách, lebo ani nevidím nejaký záujem chodiť na mŕtvy birdz, kde mi napíše keďtak iba Torpedo08 s ktorým pokecám a ďalej nikto, lebo tiež tí ostatní, s kým som si písal sem nechodia, a asi cítia tiež nezáujem tu chodiť.. Občas teda okrem výnimočne správ pokomentujem fóra a statusy, ale inak keby som tu nechodil roky, tak by som už kašlal na to.. Ale tiež si dávam podobnú otázku, čo tu tých ľudí stále láka sa tu často prihlasovať a byť tu jak prirastený pupočnou šnúrou, keď birdz už vôbec nie je to, čo býval a je tu samo o sebe mŕtvo. Zas ale chcem dodať, že Torpedo08 tu nie je nejak často a tie 2 spomínané sú tu častejšie, možno ešte niekto. Neviem, musia mať asi silný entuziazmus alebo ľudí s ktorými sa "našli", ináč neviem... Ja som sa tu okrem pár výnimočných ľudí s nikým nenašiel a birdz už beriem asi len okrajovo.
Žiaden portál nemá toľko zabávačov ako tento Bože čo by som dal za to , keby som ich mohol všetkých vidieť naživo niekde Fakt nechcete niekde urobiť to stretko Ja to cvaknem ale musí prísť pán inžinier Kerrang , eminencia Darksider , majster slova Vreskot a podobné hviezdy ako Zajko , Tomas555 a niektoré dievčatá ... ty kokos a Jaroša budem fotiť , dáme akty , a on mi bude spievať pri tom takže bude aj klip k tomu
Ja som tu tiež bývala aj celý deň a myslela som si, že keď budem sama doma, tak tu budem zabíjať nudu, ale posledné dni ma tu už ani nebaví sa prihlasovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Katke som skomolil nick
...kks jak mi móže takto jebať hneď z rána ?!!!
Ale mam obdobia, ked som tu casto a aj take, ked tu nie som vobec.