Rozhodovaci proces vedie ľudí k tomu aby urobili isté kroky vo svojom živote a vybrali si svoju cestu.
S uvedomením, že nie vždy viem prečo niekde som, sa pýtam vás či viete prečo tu ste.
no a som kde som, pretoze to tak okolnosti naformovali. Proste zakon akcie a reakcie, jedna vec spustila dalsiu a to svet doviedlo az k tomu, ze by som sa mala ucit chemiu, ale miesto toho sedim na birdzi a pisem toto tu ._.
zotrvačnosť, momentálne už.
ale keď som sem prišiel tak to bolo... hm... vlastne si nie som istý, myslím že som našiel nejaký blog a páčil sa mi, tak som si povedal že sa regnem, keď sú tu ľudia čo píšu také pekné blogy. niečo na ten štýl
Mna stvoril nas Pan, velmi ma miluje, som jeho oblubene decko, pretoze som taka komicka postavicka ako Fantozzi napriklad. On ma taku velku miestnost s milionmi obrazoviek a na kazdej je zivot niekoho z nas. Ak ma naladu na trapnu komediu, tak vsetky obrazovky prepne na moj zivot a bavi sa. A na birdz ma poslal, pretoze irl som uz bola malo tragicka a nudila som ho...
Som tu, lebo ma na tento svet priviedli rodičia a mám život, s ktorým som natoľko spokojná, že ho nechcem ukončiť.
A tu na Birdzi som preto, lebo je to účinný prostriedok proti nude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
čiže odpoveď je taka že som tam kde mi je momentálne najlepšie...keď mi prestane byť dobre pohladam spôsob ako to vylepšiť
ale keď som sem prišiel tak to bolo... hm... vlastne si nie som istý, myslím že som našiel nejaký blog a páčil sa mi, tak som si povedal že sa regnem, keď sú tu ľudia čo píšu také pekné blogy. niečo na ten štýl
A tu na Birdzi som preto, lebo je to účinný prostriedok proti nude.