Niesom na velkost poprsia nijak zatazeny. Ide skor o to, aby sa hodilo k zbytku tela, ked je nejaka chuda baba s obrovskymi prsiami, tak to vyzera priserne neprirodzene.
No mne osobne to je suma fuk ake ma. Hlavna vec aby mala take dvojky by mi stacili ... ale zasa nevyberam si partnerku koli poprsiu ale koli nieocmu inemu vsakze? A vsetko ma svoje vyhody a aj nyvhody.
boze baby vy s tym narobite. mne je to totalne jedno ake velke ich moja baba ma. zaklad je ze ju milujem nehovorim ze tie vacsie nepritahuju pozornost ale to je asi vsetko. osobne by som nechcel mat babu s velkym poprsim.
Celkovo postava je krajšia ked má dievča "cici aj rici". Niečo ako venuša,ale to už dnes až tak nie.. Inak naozaj zaujmavo napísané slovo,že "vecšie"...
kazdy ma iny vkus. niekto rad ploche iny zas take co sa prehybaju smerom vpred nie kazdy chlap ma rad velke kozy. to je len fama z casakov, kazdy chlap na to pozrie ale nie vsetci by take chceli mat aj doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
..ale ja som spokojna
3.prec s nim..to potom boli
19. hej na ten moment v mojom zivote sa rozhodne aj ja velmi tesim.....
Radšej budem mať malé a pevné ako veľké mordy,ktoré časom ovisnú
a je to podmienene geneticky, samcov (muzov) lakaju vacsie prsia, lebo je predpoklad, ze samice (zeny) maju viac mlieka
Clovek si nevybera ;p
35.lol
Kazdemu sa pacia ine.