neviem, prečo, len som si to už viac krát všimla keby to aspoň bolo stále tak isto, povieš si, že normálna chyba, ale ako sa to raz môže vyhodnotiť tak a raz tak, keď navyše nepribudol žiaden nový blog?
mňa viac udivuje, že sa tu zriadili skupiny a teraz neexistuje na ne žiaden link
@tikalok lenže tie skupiny stále existujú a dá sa k nim dostať normálne cez adresu, keby sa proste zrušili, tak rozumiem, ale toto žranie miesta na serveri je trochu zvláštne
@anthvillie no hej... najväčšie haló okolo nich bolo v dobe, keď ešte ani neexistovali, ak si dobre pamätám od začiatku, čo existovali, tak poriadne nefungovali (akože ešte viac, ako zvyšok birdzu, ani preklikávať sa medzi obsahom poriadne nedalo), ľudia to (pokiaľ viem) ani poriadne nevyužívali a teraz už sa k nim ani nedá dostať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mňa viac udivuje, že sa tu zriadili skupiny a teraz neexistuje na ne žiaden link
ale však klasika
» www.birdz.sk/zoznamovadlo/...
» www.birdz.sk/rekordy/...
a tak..