Volíte politikov z väčšej časti preto, aby krajinu zabezpečili ekonomicky a hospodársky, aby zlepšili krajine ekonomické ukazovatele a aby ukázali svoju odbornú kvalifikáciu?
Alebo zväčša preto, aby nám ukazovali, čo je morálne správne, možné, či prípustné, aby nám ukázali svoju ľudskú stránku a subjektívny názor (aj prostredníctvom formovania zákonov týkajúcich sa morálnej stránky) ...
Sú pre vás v politike dôležitejšie čísla ako hospodársky rast krajiny, alebo skôr morálne záležitosti ako registrované partnerstvá homosexuálov, (i)legálnosť potratov a drog?
Bolo by super, ak by ste k rozhodnutiu napísali aj koment
@tunidlo morálna stránka veci by slovensku nepomohla, jedine keby tenj politik hneď po zvolení odstúpil vďaka tomu, že by mala spoň priemerné iq a uvedomil si, že krajine nemá byť ako prospešný.
Inými slovami radšej by som žil v Holandsku než v Číne(prepáčte ten extrémny príklads ale výstižnejší príklad toho kam "morálka" dovedie ľudí som nenašiel)
ked si mam vybrat tak hospodarska... na druhej strane mat super hospodarsky rast a ziadne slobody a prava by som nechcel takze oboje by mali platit pre politikov
Hmm ta moralna stranka sa im hodi skor na predvolebnu kampan a po volbach je to viac menej o tej ekonimike. Ale podstatne je, ze vacsina ludi ekonomike nerozumie absolutne, takze aby boli zvoleni aj potom, musia aspon par z tych moralnych slubov aj splnit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alebo zväčša preto, aby nám ukazovali, čo je morálne správne, možné, či prípustné, aby nám ukázali svoju ľudskú stránku a subjektívny názor (aj prostredníctvom formovania zákonov týkajúcich sa morálnej stránky) ...
Sú pre vás v politike dôležitejšie čísla ako hospodársky rast krajiny, alebo skôr morálne záležitosti ako registrované partnerstvá homosexuálov, (i)legálnosť potratov a drog?
Bolo by super, ak by ste k rozhodnutiu napísali aj koment
Čítaj tretí koment, teda!
@mielikki
Ty anketokaz!
Prečo ľavičiar? ...
Delenie na pravicu a ľavicu je predovšetkým rozdelenie prístupu k ekonomickej politike ...
Ľavičiari síce častejšie zabrnkajú na ľudskú a citovú stránku človeka, ale ľavičiarov z nich robí najmä ich prístup k ekonomike ...
Tomu sa hovorí, pred zaloýením takejto ankety si to rozpísané dať do ctrl c, ctrl v
Inými slovami radšej by som žil v Holandsku než v Číne(prepáčte ten extrémny príklads ale výstižnejší príklad toho kam "morálka" dovedie ľudí som nenašiel)
No to hej, jasné
Mnoho morálnych otázok nemá vôbec nič do činenia s hospodárskymi otázkami, myslím, že tam patria aj tie, ktoré som vymenoval v @3
@etelnair
Ale komu sa chce ...
Lenivosť je hybnou silou pokroku
Možno na základe tohto dá @tomas možnosť hneď pri zakladaní diskusie vyplniť aj prvý komentár
Len táto sociálnosť sa prejavuje hospodárskou činnosťou (prídavky etc.) a zákonmi týkajúcimi sa hospodárskej oblasti (zákonník práce, etc.)
Asi tak nejak.....