Inak tieto víry nechápem Šak vír sa robí vo vani, keď vypúšťaš vodu... Jak môže vzniknúť len tak sám od seba bez toho aby niekam tiekla tá voda, to nechápem
Btw., aj keby to boli podmorské prúdy a tak, žeby to bolo také silné, aby to vydržalo tak dlho? Inak mi vysvetlite niekto víry na Dunaji, kde tečie stále voda jedným smerom a tipnem si rovnakou konštantnou rýchlosťou...
@jimmycrow vír len tak vznikne prúdením vzduchu. je to rovnaký proces ako pri tornáde... teplý a studený vzduch.... len tu sa vytvorí na vode a tornádo na zemi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
www.youtube.com/watch?feature= player_embedded&v=sU8zyscGWe4
i い ki き shi し chi ち ni に
u う ku く su す tsu つ nu ぬ
e え ke け se せ te て ne ね
o お ko こ so そ to と no の
ha は ma ま ya や ra ら wa わ
hi ひ mi み ri り wi ゐ
fu ふ mu む yu ゆ ru る n ん
he へ me め re れ we ゑ
ho ほ mo も yo よ ro ろ wo を
Je to mozne
Inak tieto víry nechápem Šak vír sa robí vo vani, keď vypúšťaš vodu... Jak môže vzniknúť len tak sám od seba bez toho aby niekam tiekla tá voda, to nechápem
Btw., aj keby to boli podmorské prúdy a tak, žeby to bolo také silné, aby to vydržalo tak dlho? Inak mi vysvetlite niekto víry na Dunaji, kde tečie stále voda jedným smerom a tipnem si rovnakou konštantnou rýchlosťou...