@kundakuna to čo utocis na koho??,sa uvedom kde si,i ked by si asi patrila na psychiatricku kliniku,krava nafajcena,to nevies čo robit,ked nevies pisat rozumne tak nepis radcej nic....a nikoho neurazaj,ved je to normalna otazka,aspon nie typu kolko si ich vyfajcila!,si fakt laskavo davaj pozor na papulu a na je*nute ruky čo pisu,... @cool1223boy len som ti splatila dlh,neďakuj
Fora mi dopomahaju vytvorit prvotny pohlad na uzivatelov snazim sa ich temu menit aby to bolo pestre a aby som sa dozvedel co najviac... Snazim sa tym precistit jednotlive temy aby napr. v historii nebol napr sex tych dovodov je vela ale sem sa mi ich vsetky nechce pisat
@filipkoo myslim,že ty si ten posledny,ktory ju ma urcovat,a hlavne,ak sa miesas do cudzieho....ty nevidis,že urazala uzivatela?,či zatvaras oči radčej...a ja som to bola dlzna,navyse on je v LPV ,čiže je nefer,aby sa s nou hadal bez nadavok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nie, neviem, niečo ma zaujíma a chcem vedieť názor verejnosti, alebo si neviem rady, alebo sa nudím a tak
a proste prečo by som nezakladal keď je tu tá možnosť
Fora mi dopomahaju vytvorit prvotny pohlad na uzivatelov snazim sa ich temu menit aby to bolo pestre a aby som sa dozvedel co najviac... Snazim sa tym precistit jednotlive temy aby napr. v historii nebol napr sex tych dovodov je vela ale sem sa mi ich vsetky nechce pisat