Preco zeny idu za chlapmi, s ktorymi nie je ziadna perspektiva vztahu?
Nevravim, ze to plati na plnych 100%, ale vo vacsine urcite.
Preco zena opovrhuje a vyuziva chlapa, ktory ju uprimne miluje a miluje chlapa, co s nou zaobchadza ako s handrou? Preco zena sa vyhyba pomaly muzom, ktori ju maju uprimne rady, ale beha za bad
Tak je príroda nastavená - viac testosterónu - viac agresivity.
A ženy sa riadia inštinktom...a rozhodnú sa vždy pre viac testosterónu - napriek tomu, že ich chlap mláti tak s ním ostanú.
V prírode to je tiež tak - si predstav napr. Jeleňa - keď sa bijú dvaja samci tak ktorý má právo na samicu? ten silnejší nie? A ten čo sa do bitky ani nezapojil a bol milý - čo bude s tým?
a nemôžem za to, že sa do mňa furt zakuká voľakto, do koho ja ne!
a potom som ja tá striga hnusná, čo vraj ubližuje.
a strácam kvôli tomu dobrých kamošov!
ale väčšina žien sú proste sprosté naivky, čo nevedia čo chcú a furt im niečo vadí a furt im niečo chýba a furt kvôli niečomu sú v depkách a bla!
Prečo je čoraz viac ufňukaných chlapov, čo sa očividne nevedia uvedomiť, že bude asi trocha problém aj na druhej strane a takto nechutne zovšeobecňujú?
Radšej budem do konca života sama, ako s niekým, čo zakladá takéto fóra
@gukol v com akoze? @spisovatel s tym instiktivnym spravanim budes mat pravdu...tiez to vidim....ale my uz nezijeme v jaskyniach...dnes chlap nemusi byt silny a agresivny, stacia mu prachy alebo zbran...i take dieta s AK47 kludne moze vyvrazdit cely gang hlavohrudi @greyness podla mna to pises len preto, lebo si zena a nejako si sa v tom nasla...aspon scasti
neviem posúdiť, mám 21, ale keď som bola mladšia, tiež som behala za chlapmi, ktorí neboli na vzťah a boli ako si ich nazval ,,bad boys", lebo ma proste priťahovali, bol to adrenalín, dobrodružstvo a ako napísal spisovatel, je to o testosteróne. ja mám teraz milého, dobrého chlapa, ktorý je citlivejší ako ja, cítim sa ako chlap vo vzťahu a ťahá ma to psychicky dole niekedy. možno preto žena hľadá silného chlapa po všetkých stránkach, odolného voči emóciám, plného testosterónu neviem
@spisovatel nie je pravda, môj biologický foter tiež mamu bil a neostala s ním (btw. jelene nebijú samicu aspoň )
Lebo chcú silných, sebavedomých, drsných samcov, ale tí pri jednej samičke nezostanú, lebo potrebujú svoje potomstvo rozmnožiť čo najviac ... v prenesenom význame samozrejme. Ženy si chcú užiť aj sex aj jeho auto, alebo dom, ale nehľadia na to, že on ich len využije a potom pošle tam, odkiaľ vyšli.
@hoperpohroma ahoj...zase som ti chybal...to nic @mielikki po prve nezovseobecnujem, ak si si nevsimla...po druhe nikto tu nefnuka, to akoze chlap sa nema pravo stazovat, ci co? zeny su dokonale, a akonahle chlap povie nieco zle na zenu, tak je ufnukanec? preber sa, a pochybujem, ze vyrdzis byt sama tak dlho @makovienka a toto ich ako napadlo akoze?
Butthurt much?
Keby sa ti stacilo hrat na gangstra, aby si dostal, ktoru chces, tak by si sa tomu venoval a nezakladal nenapadne ublizene diskusie.
Ked ta nejaka zena nechce, aj ked si k nej mily a pzorny, tak pre nu nie si perspektivny prave ty, ci uz jej otvaras dvere, alebo nie.
chlapov ktorých opisuješ sú v reálnom živote nepoužiteľní. Sú slabí, nepriebojní a každá ktorá si vie zrátať 2+2 vie, že je malá pravdepodobnosť, že sa taký chlap bude vedieť o ženu postarať. Zatiaľ čo tí "bad boys" sú väčšinou alfasamci, ktorí dosiahnu svoje po dobrom či op zlom a už len toto v nás vyvoláva pocit, že sa o nás budú vedieť postarať a ochrániť nás.
@sabnacke ak hlada chlapa odolneho voci emociam a plneho testosteronu, tak to najde len bezcitneho, chladnokrvneho nadranca+agresivneho...ku vsetkym...a myslim si, ze ten citlivy priatel je zase opacny extrem..asi nejako podvedome hladas opak bad boya, neviem @yoss cize zeny len hladia na seba, na svoje potreby
@maximax lebo kazda chce byt prehnuta, tahana za vlasy jak posledna stetka a tvrdo pretiahnuta, toto "slusny chlapec" nevie ... tak ide za tym, ktory jej to urobi + silnejsi vzdy beru to lepsie, a je to tak zariadene, ze silne prezije a slabe vymiera ... no a kedze nie sme nic ine jak živočíchy, tak to tak funguje prirodzene aj u ludi ...
@narazuvzdornaa ked sa hram na gangstra, tak dostanem akurat lacne slapky, to mi nevyhovuje @glamorous lenze to, co ty opisujes je extrem....preco si zeny spajaju dobrotu so submisivitou?....napr. sucasny papez, dalajlama su slabi, nepriebojni a pod? ...ved chlap moze byt i mily a sucasne asrtivny a tiez si dosiahnut svoje...preco zijes v predstave, ze len chlap, ktory si dosiahne svoje - vacsinou po zlom a natlakom, tak sa o tebe postara? on sa postara o seba, nie o teba
@maximax povedať drviví väčšina je zovšeobecňovanie, či sa ti to páči alebo nie
a samozrejme, každý sa môže sťažovať, ale vravieť, ako sú (takmer) všetky ženské také či onaké, je proste vyfňukávanie
a vydržala som doteraz a nikdy som s tým nemala problém, takže neviem, prečo by sa to malo v budúcnosti zmeniť
Pretože takí chalani majú bicáky, sexappeal a charizmu a proste vedia čo pipky chcú preto za nami utekajú lebo to s nimi vieme a je im s nami dobre.
To vieš, zvieracie pudy u ľudí fungujú stále, musíš sa správať ako alfasamec a pôjdu pipky aj po tebe. Veľa šťastia.
@sabnacke skor by som povedal, ze takych priehladas @glamorous a akoze ako ti ma chlap dat najavo, ze ma o teba zaujem? vobec si ta nevsimat a cakat, ze ty za nim pojdes? ..takze vlastne chces, aby ty si si vyberala prva chlapa a on ta chcel...naopak nie
@maximax nó, tak pomaly dva roky som vo vzťahu s chlapom, ktorého ľúbim a on ľúbi mňa. Nezaobchádza so mnou ako s handrou a nie je bad boy. Chcem milého, inteligentného chlapa a mám takého. Nie je to žiadny gangster
A keď sme spolu začínali tak bol na mňa milý a vedela som, že je taký preto lebo je do mňa zabuchnutý.
@maximax vlastne jak napisal horsiq ... prenesene, nic take jak laska neexistuje ... je to obchod, zeny ti poskytnu pitchu, sikovnejsie aj pridanu hodnotu v podobe domacej stravy a pod. ... no ty jak chlap sa musis vediet postarat, cim sa v dnesnej dobe urcite nemysli nosit domov 400 € vyplatu ...
@mielikki napisal som vacsina, nie drviva vacsina takze to prestan zvelicovat a rozmazavat...zovseobecnovanie je nieco ine, ale to je zbytocne ti vysvetlovat i tak, lebo si emocny clovek, a nie racionalny...
To neni asi ani tak o tom ze musis byt vyslovene zly, ale skor o tom ze sa mas spravat a posobit ako primerane sebavedomy a vyrovnany chlap a nie ako ufnukany chlapcek ktory nevie kde je sever...
@greyness ak si fakt vedela, ze je na teba mily, lebo ta chce, a nie preto, lebo je "proste mily chlapec", tak si svetla vynimka...ale nepytam sa radsej, za akymi si chodila predtym @rothschild hej, len mi pride, ze niektore pitche su nejake predrazene ...a niektore lacne, ked staci len to, ze ich fyzicky pritahujes
na mňa keď je chlap milý, lebo sa do mňa zabuchne, tak je to väčšinou tak vysoký stupeň milosti a dobroty a láskavosti, že sa ho zľaknem a utečiem radšej.
@30 vysvetlila by som ti to tak, že nemám rada chlapov, ktorí sú jak med.. mám z nich pocit, akoby boli zúfalí a len čakali na inú zúfalú, ktorá sa chytí na lep. Chlap, ktorý nedáva najavo, že sa mu nejaká žena páči, má u mňa plus už len za to, že mám pocit, že o takého chlapa musím bojovať a keď ho získam, tak sa cítim výnimočná lebo viem, že si vyberá, že to nie je chudák, ktorý to predtým skúšal na XY dievčat...
s takým chlapom ma potom neuveriteľne baví hrať sa na mačku a myš, oťukávať si ho a potom odkopnúť alebo pokračovať ďalej....
ale s troťkom čo mi napíše po 2. rande, že ma miluje, alebo debilkom čo s ním raz idem na kávu a vyvoláva mi ďalšie 3 mesiace zo 6 čísiel aj keď ho ignorujem, sa žiadna hra nekoná a tak ma to proste nebaví.
@maximax aha, ak si pekny a este aj zarabas jak pan, tak mas vyhrate, zachranit ta moze tiez, ak si bud pekny, alebo mozno nie tak pekny ale kurevsky dobre zarabas ... iste je ze ked nie si pekny a este aj nevies zarobit, tak si neskrtnes jupi ...
len nikdy nepochopim toho chlapa, ktory napr vie zarobit a ma pri sebe dajaku fakt ze samicu ... neuvedomuje si ze ta zena lubi len jeho prachy a nie jeho ? ci mu fakt staci len to, ze si moze zasunut do dacoho pekneho ?
ale urcite existuju aj dievcata, ktore su same sebou, a budu ta mat rady, takeho aky si (sam sebou) ... ci budes milionar, alebo nezavinene par mesiacov na podpore (len tych je uz dneska strasne malo) ...
@glamorous ten pocit zufalosti je fakt len pocit...kazdy clovek ide za clovekom, ktoreho ma rad/pritahuje ho...ale zase tie pripady s trotkami su fakt zufale az neverim, ze taki ludia fakt realne existuju
ale chlap, ktory ti nedava najavo, ze sa ti paci a tebe sa nepaci, tak nebudes o takeho bojovat tak ci tak ..hlavne to odkopnutie svedci o tom, ako si vazis ludske bytosti muzskeho pohlavia...
lebo beta guy-a takmer ziadna nechce. Skor az take, co su fakt dominantne zeny a aj to az neskor a proste potom mu urcuju cely jeho zivot. Ale tam to obom vyhovuje.
A casto to nemusi byt spojene az tak s testosteronom, kedze vela muz, co su tlsti, mimo formy, slabo zarastaju atd. ( to znamena, ze vacsinou nebudu mat nejaku nadpriemernu hladinu testosteronu ) tak zenske za nim idu a naopak.
@44 sa strašne dobré číta o tom že sa s chlapom hrám , potom ho pustím k vode a ešte lepšie sa číta pár krát za rok ako sme už všetci toho boli svedkami aký bol kokot a nwm čo a že ta ojebal alebo sa na teba vysral.. GG
@maximax nie je to pocit, keď vidím, že niektorým chlapcom sa páči každé dievča čo je o kúsok krajšie než smetná bedňa tak nevidím dôvod prečo by som sa s niekým takým mala zahadzovať keď mu ku šťastiu stačí tak málo... a nie, keď sa mi raz chlap nepáči tak mi je jedno či sa mu ja páčim či nie... a s tým odkopnutím je to prirodzený proces keď zistím, že mi chlap nesedí, nemá to s "vážením si mužského pohlavia" nič spoločné...
@maximax poviem ti to v skratke, teba tiez nebavi, ked ti baba zobe z ruky, potruejes ju dobijat... a zeny sa nudia s moc dobrymi chlapcami
v lete som bola s jednym, co by baby oznacili za mileho a drobeho chalana, ale pre mna bol strasne nudny a jebalo mi z toho: ten chalan proste so vsetkym suhalsil, co som pvoedala, nosil mi ruže, bal sa o mna a tak dalej, ale nemal zmysel poriadne pre humor a bola s nim straaasna nuda
*nebyt jeho citoveho vydierania, tak by som s nim mesiac nechodila
@53 aspoň vidím ako pozorne mi stalkuješ profil a hej s bývalým som si prežila svoje a možno práve kvôli tomu som nadobudla sadistické sklony lebo teraz keď zistím že má chlapec podobné vlastnosti tak ich odkopnem nemám potrebu sa zahadzovať s rovnakým debilom..
Zrejme ide o to že si chcú tiež len užiť bez toho aby mali potom nejaký dlhý a náročný vzťah.. tak sa radšej dajú dokopy s nejakým sexošom s ktorým si užijú zabavia sa a potom sa spolu rozídu a ešte aj tak ostanú aspoň ako známi alebo kamaráti..
@creeson to sa mi stalo len raz keď som mala 16..ale pekne som čakala, vypisovala tu o ňom každé 3 mesiace blogy a o roka pol, keď som už naňho skoro vôbec nemyslela, prišiel sám ^^
@glamorous ked tu o tebe citam, co ini pisu, zacinam sa z teba smiat inak tebe by sa hodilo prikazat, aby si sla radsej do kuchyne namiesto odkopovania chlapov @kittan tak ja si vzdy myslim, ze zeny chcu sex viac ako muzi, a maju i viac milencov podla mna...
Ale s tym druhym suhlasim. Ked do mna napriklad boli zalubene/zapozerane zname, tiez som to nevnimal a zistil, az ked mi to povedal nejaky nas spolocny kamarat. A ked som ja bol zalubeny do mojej zeny, vsetci naokolo to vedeli okrem nej. A je to asi preto, ze clovek nad niecim takym ani nerozmysla, nevsima si, co ja viem, netusim a je mi to jedno.
@maximax smiať?? ja len vidím ako tu reveš za to že ťa žiadna nechce a ani sa nečudujem, chlap čo posiela ženu do kuchyne evidentne nevie čo s ňou má robiť v posteli
@glamorous to revanie vidis tak maximalne v zrkadle, nie tu haha...uz aspon vsetci vieme, ze si neoriginalna a opakuje hlupe hlasky z netu....chod sa radsej ucit!
@glamorous A k tomu inemu si sa ako dostala? Lebo ak mi dobre vychadzaju vypocty, mohli nastat len 2 situacie a to, ze bud siel prvy on po tebe (co u teba nefunguje) alebo si sla ty po nom (co by davalo zmysel) ale druha moznost sa vylucuje na zaklade prispevku 60 kedy si tvrdila, ze sa ti to stalo len raz a to bol ten prvy pripad.
V tejto sustave rovnic nedokazem najst riesenie.
@maximax tuto s tebou končím až nebudeš tak frustrovaný z toho že ťa ženy nechcú môžme pokecať, ale to by si musel mať viac rozumu než záchodová doska čau
@glamorous neboj, nebudem za tebou doliezat, ty si uz sama dost frustrovana z toho, ze ta chlapi ojebavaju zato napisat rozum a tvoje meno v jednej vete nedava ziaden zmysel...a uz mi neodpovedaj a nedoliezaj za mnou, lebo sa s tebou zahram a odkopnem
Väčšina z tých, ktorí ma balili a boli práve takýto strašne milučkí, dobručkí a so všetkým súhlasili boli práve dosť zufalí a išlo im o to nájsť si NEJAKÉ dievča. A ak nezbalili mňa tak hneď na druhý deň to skúšali ďalej. Povedz mi, ktorá žena by už len chcela takého chlapa. asi som sa ani nestretla s DOBRÝM chlapom ktorý by stál fakt o mňa a nie len proste o nejaké pekné dievča.
@tichyrok @tichyrok vacsina ako pises....pozri, ja ked som mal 16, som 2 roky bol mily a balil fakt len jedno jedine dievca, i tak striedala jedneho debila za druhym a predomnou hrala vzdy strasne divadielko, aka je slusna a pod...myslim, ze to nie je to tom, ze by sa zena bala o to, ze na druhy den bali inu...ved prave ti zli chlapci balia bezohladne stale niekoho, a i na priek tomu za nimi zeny idu, takze tvoja teoria je naprd
@tichyrok presne o týchto typoch hovorím príde za tebou tvári sa že ti znesie aj modré z neba a keď mu ukážeš že nemáš záujem tak na druhý deň zistíš že to isté skúšal aj na tvoju kamarátku takí chlapi sú na smiech...
@80 frustrovaná? sorry ja vidím len jedného typka ktorý reve vo fore že je dobručký a žiadna ho nechce tak až nabudúce budeš chcieť použiť také komplikované slovíčko aspoň sa uisti, či sa nehodí skôr na teba
a ojebáva každý, či chlapi či ženy takže toto čo tu ty používaš ako pseudoargument len svedčí o tom, že si asi život ešte neokúsil a čím viac tu píšeš, tým viac zisťujem, prečo normálna žena o teba ani bicykel neoprie... rev si ďalej, možno sa dáka zľutuje. čauko
S priateľkou si všímame že to je docela pravda, aj ja mám vo svojom okolí také dievčatá, čo chalana ktorý ich ľúbi pošlú do riti a potom o mesiac plačú že s akým kokotom to chodili keď ich len použije a odkopne. Ale ono to je obojstranné, aj ženy sú riadne kurvy a mrchy čo ťa len využijú a vyciciavajú. Preto som docela rád že mám takú priateľku akú mám, lepšiu by som ťažko hladal .
@glamorous no no pozor... žiaden človek nieje tupý zato že má niekto iné názory a horšie skúsenosti so životom tak nieje mentálne zaostalí. mali by ste sa so zakladateľom udobriť.
@hadimistr jej ty si mi tu chýbal , ako sa ti žije po odpanení v bordeli? už si si zasunul aj do nejakého dievčaťa čo nešlape alebo čakáš do budúcich vianoc kým ti mamka dá 150 evry a babke ukradneš sedatíva?
inak keď to takto napíšem, normálny človek by si aj pomyslel prečo píšem také blbosti, lebo nikomu normálnemu by ani nenapadlo, že ty si to fakt skutočne spravil a ja ani neviem či je to vtipné alebo skôr smutné
@94 keď sú moje názory choré podľa človeka ktorý sa nadopuje babkinými sedatívami aby sa mohol ísť za peniaze od manky odpaniť v bordeli, tak je všetko v absolútnom poriadku
@maximax no ja som len vysvetlila prečo nechcem "dobrého" ako opisujem ja. Možno naozaj dobrého ktorí by ma balil dlhodobo by som chcela, neviem nemám skúsenosť. Ale taký sú minimálne pre mňa rarita. A toto je dosť hlavné, nie je DOBRÝ ako DOBRÝ. Oni sa asi nazývajú dobrí, my ich voláme zúfalí (ktorí si chcú začať s hocijakým dievčaťom).
A keď sme už pri tých "bad boys" nie sú zaujímavý preto, že pretiahnu každú. Ale preto, lebo si veria, neboja sa povedať názor atď. A takéto správanie môže mať každý, nie len tzv. bad boys, len proste si sa na nich teraz zameral, lebo ti tak veľmi ležia v žalúdku
@hadimistr napíš ešte niečo, teraz si už veľký chlap..síce si si za to musel zaplatiť ale čo už.... síce väčšina chlapov čo nie sú pekní sa to aspoň snažia vykompenzovať charakterom aby si našli nejaké dievča ale ty...ty si budeš musieť počkať do ďalších vianoc
@glamorous pisal som niekde ze peniaze boli od mamy? to je vymyselk tvoho tupeho nelogicky, choro zmyslajuceho ZENSKEHO mozgu, vies velky kkt o mne a zacala si ma sudit, staraj sa o svoje riasy, pery a neviem co setko este aby aspon tych 20 eur za teba niekto dal..
ale nestaraj sa prosim do zivotov inych, to je ako keby trabant chcel vysvetlovat mercedesu co je to luxus, skratka uplne mimo, lebo obmedzena picha ako si ty urcite nepochopi ani jedoduche prirovnanie, opusti birdz najlepsie spravis, zrus ucet alebo druha moznost nikomu nerad, pretoze rady od hlupej curvy su absolutne zbytocne
@hadimistr tak ty vycapíš na internet kde si každý slovensky hovoriaci človek môže prečítať že si sa nechal odpaniť v bordeli pod vplyvom babkiných sedatív a teraz píšeš že sa do tvojho života nemá nikto starať? smiley: ja mám taký dojem, že jedna obmedzená pitcha ťa vychovávala chlapče...
@glamorous hahaha @89 uz si taka zbabela, ze sa ma ani neodvazis otagovat, a povedal som ti, aby si mi neodpisovala! takze vypadni z tohto fora, nikoho tu nepritahujes, vsetci ta tu len maju za velku pi*u, ktora trepe nezmysly a tak maximalne si dobra ako ziva gumenna anca
@hadimistr Myslím že i sám rozoznám povahu ľudí preto ti v tomto neodporúčam radiť iným. Neobviňuj niekohoniečo čo nepoznáš. Veľa ľudí sa tu hrá na niečo čo v skutočnosti niesu.
@tichyrok pozri, ja si myslim, ze kopa tych "dobrych" si vie vyjadrit svoj nazor, ale skor je to o tom, ze ich nazor nikto nerespektuje alebo ich vysmeje....navyse, ak si zena zaskatulkuje takeho chlapca k "dobrym chlapcom" a on si zacne verit, hovorit nahlas svoj nazor, tak zena zacne ho brat ako najvacsieho debila, a ze sa zhorsil a blabla dalsie veci a verbalne ho bude "nutit" byt opat dobrym chlapcom, napr. manipulaciou, ze sa s nim nebude bavit a pod....poznam take pripady
@maximax odídem keď ja budem chcieť a za piču ma majú len tebe podobní čo mi vyhovuje, keďže pre primitívov som nikdy nemala pochopenie podaj si ruku s hadimistr a keď už budeš tak zúfalý ako on určite ti dá dobrú radu do života ako si aspoň zasunúť
zena je pritahovana tym, co pocuje.. takze je to cele o tom, ako sa muz dokaze vyjadrovat. mili a dobri chlapci by sa mali naucit otvorene rozpravat o vsetkom a nie neustale premyslat o tom, co je vhodne aby povedali a co si maju radsej nechat pre seba.
povedz vsetko, co mas na rozume, neklad si servitku pred usta, nepremyslaj nad tym, ako ju neodplasit.. a mozno aj bude tvoja.
Lebo ženy by mali priťahovať tí silní, sebavedomí chlapi, aby sa vedeli o ne postarať, aby sa cítili pri nich bezpečne, aby v prípade núdze vedeli rozhodnúť za ženu a nemali pri tom výčitky keby to nebolo úplne tak správne. Potrebujú cítiť silu chlapa, načerpať jeho chlapskej energie
neviem ci si to uvedomujes, ale tvoj uvodny prispevok je jedno velke maximalne zovseobecnenie. ja osobne vo svojom okoli nepoznam nikoho, kto by sa tak spraval.
odpoviem ti teda tiez vseobecne.
vyuzivanie inych ludi s cielom dosiahnia primarneho zisku /pre seba/ moze byt sucastou spravania u ludi s roznymi poruchami osobnosti. niekedy sa tam pridava porucha tzv. vyssich citov /napr. chybanie empatie, absencia zmyslu pre etiku, moralku/, sklony k manipulativnemu/sebadestrukcnemu jednaniu. cize u odchylne strukturovanych osobnosti sa objavuju vzorce spravania, ktorymi ti ludia otravuju zivot okoliu /a casto aj sebe/.
to iste plati o zotrvavani s agresorom - podla mna sa v urcitom zmysle jedna o poruchu pudu sebazachovy a tiez to suvisi s dysharmonickym vyvojom osobnosti, pretoze to nie je normalne. vedela by som uviest krasny priklad, ale bolo by to nadlho. tie zeny boli v minulosti /detstve/ casto tyrane, zneuzivane, atd.
aby som to trochu odlahcila - casto je konanie, o ktorom hovoris, prejavom toho, ze ten clovek este nie je zrely na seriozny partnersky vztah, pripadne ma za sebou zle skusenosti, s ktorymi nie je vyrovnany - a toto je jeho sposob, ako to dosiahnut /co je samozrejme v konecnom dosledku neefektivne/.
myslim ze v mojom okoli je dost chlapov, ktori su ku mne mili, ale ich ciele su mi viacmenej lahostajne, kedze svojho partnera som si uz vybrala. na vztah treba vzdy dvoch, naklonnost z jednej strany nestaci. bud preskoci iskra alebo nie. v tom druhom pripade je dalsia snaha zbytocna.
Určite sú aj také ženy ako píšeš, ale zase sú to aj normálne milé baby, ktoré dajú prednosť milému , úprimnému chalanovi. Podľa mňa to len ty už automaticky vidíš v každej babe takú ako si ty myslíš (škatulkuješ) . Treba zmeniť uhol pohľadu.
@0 je blbosť, väčšina žien nie je taká. Na druhej strane zase, ktorá normálna žena by chcela zúfalého ťuťka, ktorý stále narieka a sťažuje sa na ženy. Chyba bude niekde inde, keď ťa žiadna nechce...
@peculiar
mila peculiar,
to, ze ty vo svojom okoli tot nepozorujes este neznamena, ze je to zovseobecnovanie---precitaj si uplne prvu veru
takze vlastne zeny su ludia s poruchou osobnosti, cize im chyba empatia, absencia zmyslu pre etiku, moralku, maju sklony k manipulativnemu/sebadestrukcnemu jednaniu a navyse maju poruchu sebazachovy ...wow
@assasins preco potom stretavam pravy opak? @spravodliva jj, ked to napise zena, tak to musi byt fakt pravda ...pozri ja nenariekam, odkial mas takuto blbost?..len normalne vyjadrujem svoj nazor, tak ako nechapem, preco by to malo byt nariekanie? ..mna chcu len take, co ja nikdy nechcem
@maximax tvoj názor je dôkazom toho, že fňukáš. To, čo píšeš ty sa týka len niekoľkých žien. Podľa tvojej logiky by sa mala väčšina žien točiť len okolo alfasamcov. Zaujímave, že v mojom okolí má skoro každý normálny chalan priateľku. Nie sú to žiadni agresívni alfasamci, ale obyčajní slušní muži so zdravým sebavedomím.
Žiadna žena nechce zúfalca. To, čo píšeš je zúfalé a odpudzujúce. Ak nechceš zostať forever alone zmeň zmýšľanie.
@spravodliva este stale nechapem ako si prisla, ze je to fnukanie?..prosim mi velmi presne vysvtetli, ako si "odvodila" z mojho nazoru fnukanie? lebo ja nefnukam, ak vies vobec, co to slovo znamena
..preco ja v mojom okoli vidim, ze len ti najkrajsi alebo s velmi dobrou pracou (vzhladom na ich mlady vek) maju priatelku, a ti normlani nie, maximalne kamosky?
@maximax fňukať = sťažovať sa, to robíš miesto toho, aby si radšej prevzal iniciatívu a snažil sa niečo vo svojom živote zmeniť.
Nielen bohatí a pekní majú priateľku. Je to len výhovorka ľudí ako ty, ktorých sú plné internetové diskusie. Buď sa pohybuješ v nesprávnej spoločnosti, alebo si vymýšľaš. Chyba je tak či tak v tebe.
@creeson no veru ani nie keby som mal 18 tak by to este islo teraz by som tak mlado vyzerajuce dievca asi nedal daj si ty ze ...jenni lee porn star ...to je strela
zufalcov nechce nikto. mily maximax ci echoechoecho, si zufalec. nie dobry chalan. chalan, ktory si mysli, ze dobrota su mince a dievcata su automaty na napoje. tak to nefunguje. a pokial sa neprestanes spravat ako kokot, tak si normalne dievca nenajdes. takymito recami by si odohnal kazdu. KAZDU.
v podstate tu suhlasim s par ludmi, ako napr. tichyrok, glamorous (ktora je sice utocna, ale zachytava moje myslenie) a este s viacerymi, ktorych si nepamatam.
ako tu padli nazory: je sexy, ked sa chlap vie postarat, ked je alfa samec. lenze kazda zena ma ine vnimanie a pre mna je alfa samec inteligentny chlap v obleku, gentleman a nie posilkar, ktory by ma mlatil.
rovnako proti dobrym muzom nemam nic, lenze co si vsimam, tak kopa (nehovorim, ze vacsina, nastastie osobne poznam takych, ktori taki nie su a mam stale faith in humanity, narozdiel od teba) muzov rozmysla ako ty - myslia si, ze staci byt mily a ulovia zenu. NESTACI.
casto aj zabudate vnimat, ze mozno nie ste zrovna atraktivni (no co budem klamat) a ze kazdy si ma pravo vybrat partnera. a ja nebudem chciet nejakeho zufalca, ktory skusa svoju taktiku odkopneho zatrpknuteho steniatka na kazdu druhu a potom sa nebodaj stazuje, ze ho tie dievcata nechcu. dievca chce byt SPECIALNE, nie jedna z radu. zase, ako raz bolo napisane - co z dobreho chlapa, ked je dobry len preto, ze to skusa na kazdu druhu?
a nakoniec:
nie kazda zena je pica, co chce, aby ju chlap mlatil, nie kazda je zlatokopka, ktora si mysli, ze muz bude domov nosit peniaze a ona nic nemusi robit (ze, dalsi zatrpknuty idiot, rotschild) a ja sama sa mozem pochvalit dobrym chlapom, ktory je v mojom ponimani alfa samec, aj by na mna nikdy nedvihol ruku a aj vidim, ze som prenho bola specialna. ale to je uplne iny pripad, ako tuto zatrpknuti zufalci, co sa ozvali..
a myslim, ze by (ste) mali zacat od seba, nie od toho, ake su VSETKY zeny hrozne.
@maximax vies co sa hovori? cim viac clovek zovseobecnuje, tym je primitivnejsi tebe musela nejaka zenska strasne ublizit... alebo ta proste nechcu a snazis sa preto racionalizovat
btw ludi s narusenou osobnostou beha pos vete viac nez dost, bol by si prekvapeny. u niektorych to vdaka vysokej inteligencii ani nie je mozne hned zistit... takze pozor na to
môj názor- citlivý pozorný chlap (gentleman, poznám takých), ktorý záujem o sex neprejaví, ženu nevzruší. proste nie. naopak hajzel, pri ktorom je istota že ju vybúcha ako bubon, aj keď s tou možnosťou, že ju hneď na to odkopne, je v tomto ohľade perspektívnejší
@hoperpohroma uzasny prispevok...a nie, s tym automatom nemas pravdu, a je to otrepana metafora..asi nieco take ako vysvetlenie, preco je chlap, co ma mnoho zien borec a zenska, co ma mnoho chlapov lacna stetka nikto si nemysli, ze staci byt k zenam mily a hned sa da zbalit kazda....praveze vsetci vedia, ze treba zenu aj pritahovat....len to je taka vychova, ze spravaj sa k zene milo (ale preco?), respektive ked vidiet vas zeny, ako sa vyplakavate, lebo ten vas ex bo na vas zly, tak nejak chlapov napada byt lepsi ako ten hajzel, a preto sa kopa chlapov snazi byt dobra, ale ako vravim fakt velmi malo chlapov veri, ze staci byt iba dobrym,, takze to s tym automatom je dost odveci... tiez to moze byt tym, ze ak sa chlap sprava k zene dobre (ale nie je ulisny), tak dost vela zien reaguje dost pozitivne (spociatku), takze mnoho chlapov si mysli, ze ju tym akoze bali, co vsak jasne, ze nemusi byt hned pravda, ale vtedy to ide lahsie proste, ale iba urcitycas... @peculiar ja si zase myslim, ze clovek, ktory veri frazam typu "vies, co SA HOVORI" je este primitivnejsi a nepouziva vlastny rozum
@orfea2 ak by prejavil zaujem o sex nejaky mily, pozorny chlap, neprislo by ti to divne na neho, respektive nemala by si strach, ze sa chova "zvlastne" ? ja len ze dost zien si mysli, ze mily chlap je asexualny a drsniak by len je*al...ono jediny rozdiel je len v prejavovani, nie v libide, takze ak zrazu taky slusny chlap prejavi sexualitu je za uchyla, a naopak ak drsniak povie, ze veri v lasku a v nieco viac ako len zivocisny sex, tak je za padavku...ach to skatulkovanie
prečítal som si 120 komentárov a za seba môžem povedať že mám piči Zarobím si ako chcem riťku si vozím v A4 a už 4. rok som slobodný a nemienim si kvačkať na krk dáku pičovinu O_o inak ako keď si chcem ......... tak väčšinou si vystačím s tým že si verím , veľa rozprávam , tlačím jej halušky do hlavy (ale nie klamstvá to nieje fér potom ) , som drzí , neozývam sa, nežobrem, žiadne kvetinky a sladké rečičky
Niekedy to funguje tak dobre toto že odbehol som si zajebaný smrdlavý z roboty v moterkách za nejakov a potom vyplúvala cez dvere "detičky" XD
a delím si ženy do 4 kategórií : 1. sprosté ak tágo- takým normálne hovorím že kamarátku nech zavolajú do 3jky a sprostosti úplné skúšam čo si môžem dovoliť proste
2. priemer ktorý má nejakú úroveň - tam potom dĺžka tzv. balenia závisí od ich "úrovne"
3. slušné ktoré by chceli ozajstný vzťah - takým sa vyhýbam alebo ak sa mi páči niečo na nej tak kamaráti najviac ...vyhýbam sa im preto lebo mal by som z toho asi špatný pocit potom
4. "nechaj tak" - to sú ženy ktoré vyjebú z tebou, alebo presne vedia čo chcú , idú za peniazmi atď.... ťa preštia proste
Nechcem aby to tu vyznelo ako nejaké chválospevy o tom aký som frajer ale na to čo chcem to úplne stačí a verím tomu že by sa tu našli aj lepší odomňa
@maximax nechcela som explicitne napisat, ze si blb, ktory si nedovidi na koniec nosa ale vidim ze mi nic ine neostava
evidentne nevies ako na zeny a stve ta, ze nemas partnerku. mas v tom proste gulas. ani sa nedivim. tvoje myslenie je na urovni 14,5- rocneho chlapca. mozno by si mal konecne zacat zit. tieto riesenice a la telenovela su fakt smiesne.
@peculiar ja som tiez nechcel ta priamo urazit, ze si zadubena a obmedzena furia, ktora nema ani vlastny rozum a dava tu rady z internetu
zase ty evidentne nevies prijat cudzi nazor a stve ta, ze viem, ake je urcite percento zien, co zase nedokazes zniest, ze mam vpodstate pravdu--ved preto chlapi so mnou suhlasia viac-menej a zeny nie, no takze nebude to v mojom myslieni akoze 14,5 rocneho chlapca, ty male ufnukane a rozmaznane dievcatko, ktore hned musi urazat druheho, lebo nema rovnaky nazor ako ty, a navyse ty ani nemas vlastny nazor, ale iba nekriticky prebraty od niekoho ineho...
btw tvoje urazky su len prejavom tvojej podpriemernej inteligencie a arogancie...ved ty ma vobec nepoznas, takze nemas ani paru o mne, aky som, a ak si vytvaras obraz o cloveku na zaklade BIRDZU, tak boh s tebou
@orfea2 potom budes vynimka, lebo co poznam take baby, tak hned ak taky milsi, inteligentnejsi chlap, co sa nesprava ako zviera prejavi zaujem o sex (alebo, ze vobec ma nejake libido), tak sa s nim baby akurat prestanu bavit a zacnu ho mat za skryteho uchyla, co sa hral na slusniaka a pritom je nadrzany ...akoby sa zabudalo, ze chlap nemusi byt nadrzany 24h denne a nemusi to kazdemu davat najavo
@colt1911 vies, co....to, co si napisal uznavam...ako som uz od zaciatku pisal, neplati to na 100%...a to delenie si vsimam uz i ja, preto praveze nebyvam dobry k zenam, ktore chcem zbalit len preco sa az tak vyhybas tym slusnym?
ale zas téma badboy vs cute boy? ono vo všeobecnosti všetko zavísí od viacerých vecí napr. aké slečny si vyberáš a aký si ty.
to je najdôležitejšie. osobne ja som milý, inteligentný, pozorný chalan a pokiaľ fakt chcem tak si niekoho nájdem. väčšinou mám dobré šance paradoxne i u tých náročnejších. nechápem tomu, že nebol som ešte odmietnutý, ale som s tým spokojný kiežby séria sa natiahla.
osobne vždy, keď som otvoril zobák tak som si našiel. dá sa povedať, že považujem za aj kus šťastia, lebo osobne mám rád neočakávané úvodné stretnutia na rozličných miestach.
@peculiar hovori ti nieco slovo hyperbola?...ak nie, to nevadi, a u teba je to v poriadku....este mas nieco na srdci, co mi tu chces premudrele napisat?
ženy vôbec nevedia čo chcú to je celé .... a hlavne sú strašne dvojtvárne To vidím každý den u každej jednej čiže ma ani prosím netagujte s tým,že nemám dávať každú do jedného vreca,
Ty vole no ja mam dost asi v tretine som prestal citat lebo sa to neda @maximax hovor co chces, ale cele toto forum mi pride ako fnukanie ze ta nejaka proste nechce a stalo sa ti to viackrat za sebou. Ako pisala @mielikki , chyba je podla mna aj a HLAVNE v tebe, lebo cele to zneje tak ze si "good guy" len preto aby si NEJAKU dostal, a kazda jedna zena, ked sa neciti ako vynimocna ti na vzta s tebou bude kaslat.
ale jo podme sa hrat ze vlastne nie si frustrovany a nefnukas tu
Čo takto, keby sme všetci boli sami sebou a riadili sa filozofiou, ak ten človek uprednostní hlupáka/hlupaňu predo mnou asi mi zato nestojí? Tak sa pozbieram a miesto hádzania všetkých ľudí z opačného pohlavia do jedného vreca si proste poviem "Som skvelá osoba a zaslúži si ma iba ten, kto si to všimne. Nebudem pátrať po neexistujúcich faktoch, nebudem analyzovať opačné pohlavie a nebudem podporovať hlúpe tvrdenia."
Naozaj - v dnešnej dobe je rozšírený trend kritizovať a škatuľkovať mužov a ženy na základe pár zlých skúseností ("Všetci chlapi sú svine/ Všetky ženy pľujú na dobrých chlapov) Toto fakt nie je spôsob ako si nájsť toho pravého/pravú. Každý človek je jedinečná osobnosť, neexistuje žiaden návod na mužov ani na ženy.
precitala som len napdis, ale tako.... preco je nebo modré a nie zelené? preco dýchame kyslík? preco vyzerame ako vyzerame? Celkovo nechapem naco potrebuju ludia zovseobecnovat... nenarodime sa vsetci rovnaki...
je co je bodka. co riesis?
@bewee nebo je modre kvoli rozptylu svetla na molekulach vzduchu kyslik dychas preto, aby si vobec mohla ziskat energiu z jedla (prebieha oxidacia ), vyzeras preto tak, lebo jednak kvoli genom a jednak kvoli tomu ako sa staras o svoje telo....vies, nie kazdy je taky plytky clovek, co sa o nic nezaujima a vsetko berie stylom, ze tak to je...s takymto tvojim pohladom na zivot a svet by sme este stale boli v jaskyniach......
@maximax
ďakujem za odpovede na moje rečnícke otázky, určite som otázky nepoznala hlavne tá časť o oxidácii ma pobavila, kedže som vzhľadom na môj vek ohľadom chémie dosť sčítaná si myslím.... ďalej nechápem aký súvis má téma s jaskyňou, akože what? To že máme nejaké pudy, a že sme nimi ovládaný je fakt, nie nezáujem a to je sakramentský rozdiel. Pretože takí ľudia sú, a už to pravdepodobne nezmeníš.... a presne o to ide, že je to stále, naopak jaskyňa = vývoj ....každopádne som rada že po troch mesiacoch si ma tagol a na základe jedného príspevku si usúdil môj pohľad na svet, gratulujem...
maximax..výborná téma...bol tu taký názor že: lebo kazda chce byt prehnuta, tahana za vlasy jak posledna stetka a tvrdo pretiahnuta, toto "slusny chlapec" nevie ,preto ide za zlým.........ALE problém je inde!!...ženy majú v sebe schizoféniu, /dokaz je ten,že sex chcú..ale vlastne v drvivej väčšine prípadov reálne ho nechcú a nedokážu realizovať ked nie je splnených dosť podmienok,napr ked nie je láska,romantika atd,atd,- viem vysvetliť prečo je to tak a aj to dokázať,..hm...chlapa takého nenájdete,čo by potreboval romantiku, či fúru iných podmienok k sexu, či by povedal že "neviem si predstaviť sex bez lásky" / ..teda ženy majú od prírody do hláv vsadený súboj a schizofréniu a preto mnoho vecí chcú od mužov, ktoré sú PROTICHODNé,ktoré sa v prístupe k nim nedajú sklbiť, samé sa v tom nevyznajú a niekedy v ich chúťkach preváži to , inokedy ono : napr...romantiku ,aby bol k nej jemný, nežný,láskavý, citlivý bral na nu ohlad a zároven tvrdý sex kde chlap si tvrdo ide za svojím a zmocní sa jej bezohladu na jej potreby, protesty.....aby samec zbožnoval len ju a zároven aby mal potenciál vytrtkať všetky a aby také aj vedel a dokázal,a aby ho všetky chceli.skrátka aby bol žiadaný, všetky ženy sú submisívne a toto ich vzrušuje, až vtedy chlap v ich očiach má hodnotu ako samec.......aby bol len jej verný,aby jej pomáhal vo všetkom čo povie a potrebuje a zároven aby nebol ťuťko pri jej sukni a neposlúchal ju......?!!.........teda problém je ten, že či už je chlap dobrý alebo zlý, tak chcel by sa správať k žene ako poslednej štetke, každý muž vie ženu použiť na sex, pretiahnuť ju, divoko vytrtkať,ale tí dobrí si myslia že nemôžu sa k žene takto správať, lebo ju nezískajú a v tom je chyba./ale zas len u časti žien-preto je v tom guláš/..pôsobia nesebavedomo, slabo, prosebne..žena si myslí,že ona mu skôr má pomáhať aby sa chudák nezrútil....a pritom to nie je pravda......no a finálne časom zistia,že ten citlivý ju krajšie pomiluje a posexuje,lahšie dovedie k orgazmu..no ale to trvá,ký si to uvedomia, ženám sa dlho vyvíja sexualita. P.S mužov čo sa týka základného prístupu k sexu nedelíme, lebo sme viac menej všetci rovnakí,,ženy ano: napr na tie čo porno pozerajú a tešia sa nam a na tie čo nepozerávajú a ešte povedia že je to fuj..no a tieto rozdiely medzi nimi majú dôsledky....treba to pochopiť..a o tom to je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
189 komentov
A ženy sa riadia inštinktom...a rozhodnú sa vždy pre viac testosterónu - napriek tomu, že ich chlap mláti tak s ním ostanú.
V prírode to je tiež tak - si predstav napr. Jeleňa - keď sa bijú dvaja samci tak ktorý má právo na samicu? ten silnejší nie? A ten čo sa do bitky ani nezapojil a bol milý - čo bude s tým?
na mňa to, čo si napísal absolútne neplatí.
a nemôžem za to, že sa do mňa furt zakuká voľakto, do koho ja ne!
a potom som ja tá striga hnusná, čo vraj ubližuje.
a strácam kvôli tomu dobrých kamošov!
ale väčšina žien sú proste sprosté naivky, čo nevedia čo chcú a furt im niečo vadí a furt im niečo chýba a furt kvôli niečomu sú v depkách a bla!
Radšej budem do konca života sama, ako s niekým, čo zakladá takéto fóra
@spisovatel s tym instiktivnym spravanim budes mat pravdu...tiez to vidim....ale my uz nezijeme v jaskyniach...dnes chlap nemusi byt silny a agresivny, stacia mu prachy alebo zbran...i take dieta s AK47 kludne moze vyvrazdit cely gang hlavohrudi
@greyness podla mna to pises len preto, lebo si zena a nejako si sa v tom nasla...aspon scasti
Lebo veria že oni sú jediné kto to dokáže
@spisovatel nie je pravda, môj biologický foter tiež mamu bil a neostala s ním (btw. jelene nebijú samicu aspoň )
@mielikki po prve nezovseobecnujem, ak si si nevsimla...po druhe nikto tu nefnuka, to akoze chlap sa nema pravo stazovat, ci co? zeny su dokonale, a akonahle chlap povie nieco zle na zenu, tak je ufnukanec? preber sa, a pochybujem, ze vyrdzis byt sama tak dlho
@makovienka a toto ich ako napadlo akoze?
Keby sa ti stacilo hrat na gangstra, aby si dostal, ktoru chces, tak by si sa tomu venoval a nezakladal nenapadne ublizene diskusie.
Ked ta nejaka zena nechce, aj ked si k nej mily a pzorny, tak pre nu nie si perspektivny prave ty, ci uz jej otvaras dvere, alebo nie.
@yoss cize zeny len hladia na seba, na svoje potreby
@glamorous lenze to, co ty opisujes je extrem....preco si zeny spajaju dobrotu so submisivitou?....napr. sucasny papez, dalajlama su slabi, nepriebojni a pod? ...ved chlap moze byt i mily a sucasne asrtivny a tiez si dosiahnut svoje...preco zijes v predstave, ze len chlap, ktory si dosiahne svoje - vacsinou po zlom a natlakom, tak sa o tebe postara? on sa postara o seba, nie o teba
a samozrejme, každý sa môže sťažovať, ale vravieť, ako sú (takmer) všetky ženské také či onaké, je proste vyfňukávanie
a vydržala som doteraz a nikdy som s tým nemala problém, takže neviem, prečo by sa to malo v budúcnosti zmeniť
a keď si konečne uvedomia čo by aj chceli
tak si to rozmyslia
ale určite sa ženy nepotrhajú za dokladačom tovaru z tesca
treba fakt ukazat ze sa vies o seba postarat a dnes hlavne zarobit a zrazu sa cez hlupe picky budes musiet predierat
To vieš, zvieracie pudy u ľudí fungujú stále, musíš sa správať ako alfasamec a pôjdu pipky aj po tebe. Veľa šťastia.
@glamorous a akoze ako ti ma chlap dat najavo, ze ma o teba zaujem? vobec si ta nevsimat a cakat, ze ty za nim pojdes? ..takze vlastne chces, aby ty si si vyberala prva chlapa a on ta chcel...naopak nie
A keď sme spolu začínali tak bol na mňa milý a vedela som, že je taký preto lebo je do mňa zabuchnutý.
máš pocit, že som sa v tom našla? lebo ja nie.
a ako si prišiel na to s tou racionalitou?
Vzmužte sa trocha predsa a zmierte sa s faktami.
Ja som nepríliš pekná a lenivá nikto normálny by ma nechcel a vyfňukávam o tom na fórach? Nie, len si z toho robím srandu a aha, ako mi je dobre!
@rothschild hej, len mi pride, ze niektore pitche su nejake predrazene ...a niektore lacne, ked staci len to, ze ich fyzicky pritahujes
na mňa keď je chlap milý, lebo sa do mňa zabuchne, tak je to väčšinou tak vysoký stupeň milosti a dobroty a láskavosti, že sa ho zľaknem a utečiem radšej.
s takým chlapom ma potom neuveriteľne baví hrať sa na mačku a myš, oťukávať si ho a potom odkopnúť alebo pokračovať ďalej....
ale s troťkom čo mi napíše po 2. rande, že ma miluje, alebo debilkom čo s ním raz idem na kávu a vyvoláva mi ďalšie 3 mesiace zo 6 čísiel aj keď ho ignorujem, sa žiadna hra nekoná a tak ma to proste nebaví.
len nikdy nepochopim toho chlapa, ktory napr vie zarobit a ma pri sebe dajaku fakt ze samicu ... neuvedomuje si ze ta zena lubi len jeho prachy a nie jeho ? ci mu fakt staci len to, ze si moze zasunut do dacoho pekneho ?
ale urcite existuju aj dievcata, ktore su same sebou, a budu ta mat rady, takeho aky si (sam sebou) ... ci budes milionar, alebo nezavinene par mesiacov na podpore (len tych je uz dneska strasne malo) ...
ale chlap, ktory ti nedava najavo, ze sa ti paci a tebe sa nepaci, tak nebudes o takeho bojovat tak ci tak ..hlavne to odkopnutie svedci o tom, ako si vazis ludske bytosti muzskeho pohlavia...
A casto to nemusi byt spojene az tak s testosteronom, kedze vela muz, co su tlsti, mimo formy, slabo zarastaju atd. ( to znamena, ze vacsinou nebudu mat nejaku nadpriemernu hladinu testosteronu ) tak zenske za nim idu a naopak.
@maximax nie je to pocit, keď vidím, že niektorým chlapcom sa páči každé dievča čo je o kúsok krajšie než smetná bedňa tak nevidím dôvod prečo by som sa s niekým takým mala zahadzovať keď mu ku šťastiu stačí tak málo... a nie, keď sa mi raz chlap nepáči tak mi je jedno či sa mu ja páčim či nie... a s tým odkopnutím je to prirodzený proces keď zistím, že mi chlap nesedí, nemá to s "vážením si mužského pohlavia" nič spoločné...
v lete som bola s jednym, co by baby oznacili za mileho a drobeho chalana, ale pre mna bol strasne nudny a jebalo mi z toho: ten chalan proste so vsetkym suhalsil, co som pvoedala, nosil mi ruže, bal sa o mna a tak dalej, ale nemal zmysel poriadne pre humor a bola s nim straaasna nuda
*nebyt jeho citoveho vydierania, tak by som s nim mesiac nechodila
» trailery.huste.tv/clip/navrat-z-d...
@sabnacke - napriek tomu základnú úlohu splnil a to, že ťa splodil.
Každý živočíšny druh má jeden jediný cieľ - rozmnožovanie a zachovanie druhu.
Alfa samec sa rozmnoží aj viackrát a je úplne jedno či sa o rodinu postará alebo nie - dôležité je že zachoval svoju DNA.
@kittan tak ja si vzdy myslim, ze zeny chcu sex viac ako muzi, a maju i viac milencov podla mna...
Ale s tym druhym suhlasim. Ked do mna napriklad boli zalubene/zapozerane zname, tiez som to nevnimal a zistil, az ked mi to povedal nejaky nas spolocny kamarat. A ked som ja bol zalubeny do mojej zeny, vsetci naokolo to vedeli okrem nej. A je to asi preto, ze clovek nad niecim takym ani nerozmysla, nevsima si, co ja viem, netusim a je mi to jedno.
Alebo sa stala chyba v matrixe?
V tejto sustave rovnic nedokazem najst riesenie.
ale keď mňa baví trochu sa aj snažiť aby to vyšlo.
také voľajaká rovnováha mi chýba...
A prepac za moje zlozite logicke rozbory ale som cerstvo po skuske z matiky a este to doznieva .
@tichyrok vacsina ako pises....pozri, ja ked som mal 16, som 2 roky bol mily a balil fakt len jedno jedine dievca, i tak striedala jedneho debila za druhym a predomnou hrala vzdy strasne divadielko, aka je slusna a pod...myslim, ze to nie je to tom, ze by sa zena bala o to, ze na druhy den bali inu...ved prave ti zli chlapci balia bezohladne stale niekoho, a i na priek tomu za nimi zeny idu, takze tvoja teoria je naprd
a ojebáva každý, či chlapi či ženy takže toto čo tu ty používaš ako pseudoargument len svedčí o tom, že si asi život ešte neokúsil a čím viac tu píšeš, tým viac zisťujem, prečo normálna žena o teba ani bicykel neoprie... rev si ďalej, možno sa dáka zľutuje. čauko
Takze zacala si ty hej?
Niekedy ozaj pochybujem kam som sa to vlastne zaregistroval
A keď sme už pri tých "bad boys" nie sú zaujímavý preto, že pretiahnu každú. Ale preto, lebo si veria, neboja sa povedať názor atď. A takéto správanie môže mať každý, nie len tzv. bad boys, len proste si sa na nich teraz zameral, lebo ti tak veľmi ležia v žalúdku
ale nestaraj sa prosim do zivotov inych, to je ako keby trabant chcel vysvetlovat mercedesu co je to luxus, skratka uplne mimo, lebo obmedzena picha ako si ty urcite nepochopi ani jedoduche prirovnanie, opusti birdz najlepsie spravis, zrus ucet alebo druha moznost nikomu nerad, pretoze rady od hlupej curvy su absolutne zbytocne
povedz vsetko, co mas na rozume, neklad si servitku pred usta, nepremyslaj nad tym, ako ju neodplasit.. a mozno aj bude tvoja.
» static.squarespace.com/static/5144fe36... red dress Malcolm.jpg
skôr je ich problém to že nevedia čo chcú a ich odprisahané slová sa zmenia zo dňa na deň
neviem ci si to uvedomujes, ale tvoj uvodny prispevok je jedno velke maximalne zovseobecnenie. ja osobne vo svojom okoli nepoznam nikoho, kto by sa tak spraval.
odpoviem ti teda tiez vseobecne.
vyuzivanie inych ludi s cielom dosiahnia primarneho zisku /pre seba/ moze byt sucastou spravania u ludi s roznymi poruchami osobnosti. niekedy sa tam pridava porucha tzv. vyssich citov /napr. chybanie empatie, absencia zmyslu pre etiku, moralku/, sklony k manipulativnemu/sebadestrukcnemu jednaniu. cize u odchylne strukturovanych osobnosti sa objavuju vzorce spravania, ktorymi ti ludia otravuju zivot okoliu /a casto aj sebe/.
to iste plati o zotrvavani s agresorom - podla mna sa v urcitom zmysle jedna o poruchu pudu sebazachovy a tiez to suvisi s dysharmonickym vyvojom osobnosti, pretoze to nie je normalne. vedela by som uviest krasny priklad, ale bolo by to nadlho. tie zeny boli v minulosti /detstve/ casto tyrane, zneuzivane, atd.
aby som to trochu odlahcila - casto je konanie, o ktorom hovoris, prejavom toho, ze ten clovek este nie je zrely na seriozny partnersky vztah, pripadne ma za sebou zle skusenosti, s ktorymi nie je vyrovnany - a toto je jeho sposob, ako to dosiahnut /co je samozrejme v konecnom dosledku neefektivne/.
myslim ze v mojom okoli je dost chlapov, ktori su ku mne mili, ale ich ciele su mi viacmenej lahostajne, kedze svojho partnera som si uz vybrala. na vztah treba vzdy dvoch, naklonnost z jednej strany nestaci. bud preskoci iskra alebo nie. v tom druhom pripade je dalsia snaha zbytocna.
Určite sú aj také ženy ako píšeš, ale zase sú to aj normálne milé baby, ktoré dajú prednosť milému , úprimnému chalanovi. Podľa mňa to len ty už automaticky vidíš v každej babe takú ako si ty myslíš (škatulkuješ) . Treba zmeniť uhol pohľadu.
mila peculiar,
to, ze ty vo svojom okoli tot nepozorujes este neznamena, ze je to zovseobecnovanie---precitaj si uplne prvu veru
takze vlastne zeny su ludia s poruchou osobnosti, cize im chyba empatia, absencia zmyslu pre etiku, moralku, maju sklony k manipulativnemu/sebadestrukcnemu jednaniu a navyse maju poruchu sebazachovy ...wow
@spravodliva jj, ked to napise zena, tak to musi byt fakt pravda ...pozri ja nenariekam, odkial mas takuto blbost?..len normalne vyjadrujem svoj nazor, tak ako nechapem, preco by to malo byt nariekanie? ..mna chcu len take, co ja nikdy nechcem
Žiadna žena nechce zúfalca. To, čo píšeš je zúfalé a odpudzujúce. Ak nechceš zostať forever alone zmeň zmýšľanie.
..preco ja v mojom okoli vidim, ze len ti najkrajsi alebo s velmi dobrou pracou (vzhladom na ich mlady vek) maju priatelku, a ti normlani nie, maximalne kamosky?
Nielen bohatí a pekní majú priateľku. Je to len výhovorka ľudí ako ty, ktorých sú plné internetové diskusie. Buď sa pohybuješ v nesprávnej spoločnosti, alebo si vymýšľaš. Chyba je tak či tak v tebe.
zufalcov nechce nikto. mily maximax ci echoechoecho, si zufalec. nie dobry chalan. chalan, ktory si mysli, ze dobrota su mince a dievcata su automaty na napoje. tak to nefunguje. a pokial sa neprestanes spravat ako kokot, tak si normalne dievca nenajdes. takymito recami by si odohnal kazdu. KAZDU.
v podstate tu suhlasim s par ludmi, ako napr. tichyrok, glamorous (ktora je sice utocna, ale zachytava moje myslenie) a este s viacerymi, ktorych si nepamatam.
ako tu padli nazory: je sexy, ked sa chlap vie postarat, ked je alfa samec. lenze kazda zena ma ine vnimanie a pre mna je alfa samec inteligentny chlap v obleku, gentleman a nie posilkar, ktory by ma mlatil.
rovnako proti dobrym muzom nemam nic, lenze co si vsimam, tak kopa (nehovorim, ze vacsina, nastastie osobne poznam takych, ktori taki nie su a mam stale faith in humanity, narozdiel od teba) muzov rozmysla ako ty - myslia si, ze staci byt mily a ulovia zenu. NESTACI.
casto aj zabudate vnimat, ze mozno nie ste zrovna atraktivni (no co budem klamat) a ze kazdy si ma pravo vybrat partnera. a ja nebudem chciet nejakeho zufalca, ktory skusa svoju taktiku odkopneho zatrpknuteho steniatka na kazdu druhu a potom sa nebodaj stazuje, ze ho tie dievcata nechcu. dievca chce byt SPECIALNE, nie jedna z radu. zase, ako raz bolo napisane - co z dobreho chlapa, ked je dobry len preto, ze to skusa na kazdu druhu?
a nakoniec:
nie kazda zena je pica, co chce, aby ju chlap mlatil, nie kazda je zlatokopka, ktora si mysli, ze muz bude domov nosit peniaze a ona nic nemusi robit (ze, dalsi zatrpknuty idiot, rotschild) a ja sama sa mozem pochvalit dobrym chlapom, ktory je v mojom ponimani alfa samec, aj by na mna nikdy nedvihol ruku a aj vidim, ze som prenho bola specialna. ale to je uplne iny pripad, ako tuto zatrpknuti zufalci, co sa ozvali..
a myslim, ze by (ste) mali zacat od seba, nie od toho, ake su VSETKY zeny hrozne.
btw ludi s narusenou osobnostou beha pos vete viac nez dost, bol by si prekvapeny. u niektorych to vdaka vysokej inteligencii ani nie je mozne hned zistit... takze pozor na to
žena je tiež len zviera :ehm:
@peculiar ja si zase myslim, ze clovek, ktory veri frazam typu "vies, co SA HOVORI" je este primitivnejsi a nepouziva vlastny rozum
@orfea2 ak by prejavil zaujem o sex nejaky mily, pozorny chlap, neprislo by ti to divne na neho, respektive nemala by si strach, ze sa chova "zvlastne" ? ja len ze dost zien si mysli, ze mily chlap je asexualny a drsniak by len je*al...ono jediny rozdiel je len v prejavovani, nie v libide, takze ak zrazu taky slusny chlap prejavi sexualitu je za uchyla, a naopak ak drsniak povie, ze veri v lasku a v nieco viac ako len zivocisny sex, tak je za padavku...ach to skatulkovanie
Niekedy to funguje tak dobre toto že odbehol som si zajebaný smrdlavý z roboty v moterkách za nejakov a potom vyplúvala cez dvere "detičky" XD
a delím si ženy do 4 kategórií : 1. sprosté ak tágo- takým normálne hovorím že kamarátku nech zavolajú do 3jky a sprostosti úplné skúšam čo si môžem dovoliť proste
2. priemer ktorý má nejakú úroveň - tam potom dĺžka tzv. balenia závisí od ich "úrovne"
3. slušné ktoré by chceli ozajstný vzťah - takým sa vyhýbam alebo ak sa mi páči niečo na nej tak kamaráti najviac ...vyhýbam sa im preto lebo mal by som z toho asi špatný pocit potom
4. "nechaj tak" - to sú ženy ktoré vyjebú z tebou, alebo presne vedia čo chcú , idú za peniazmi atď.... ťa preštia proste
Nechcem aby to tu vyznelo ako nejaké chválospevy o tom aký som frajer ale na to čo chcem to úplne stačí a verím tomu že by sa tu našli aj lepší odomňa
evidentne nevies ako na zeny a stve ta, ze nemas partnerku. mas v tom proste gulas. ani sa nedivim. tvoje myslenie je na urovni 14,5- rocneho chlapca. mozno by si mal konecne zacat zit. tieto riesenice a la telenovela su fakt smiesne.
zase ty evidentne nevies prijat cudzi nazor a stve ta, ze viem, ake je urcite percento zien, co zase nedokazes zniest, ze mam vpodstate pravdu--ved preto chlapi so mnou suhlasia viac-menej a zeny nie, no takze nebude to v mojom myslieni akoze 14,5 rocneho chlapca, ty male ufnukane a rozmaznane dievcatko, ktore hned musi urazat druheho, lebo nema rovnaky nazor ako ty, a navyse ty ani nemas vlastny nazor, ale iba nekriticky prebraty od niekoho ineho...
btw tvoje urazky su len prejavom tvojej podpriemernej inteligencie a arogancie...ved ty ma vobec nepoznas, takze nemas ani paru o mne, aky som, a ak si vytvaras obraz o cloveku na zaklade BIRDZU, tak boh s tebou
@colt1911 vies, co....to, co si napisal uznavam...ako som uz od zaciatku pisal, neplati to na 100%...a to delenie si vsimam uz i ja, preto praveze nebyvam dobry k zenam, ktore chcem zbalit len preco sa az tak vyhybas tym slusnym?
to je najdôležitejšie. osobne ja som milý, inteligentný, pozorný chalan a pokiaľ fakt chcem tak si niekoho nájdem. väčšinou mám dobré šance paradoxne i u tých náročnejších. nechápem tomu, že nebol som ešte odmietnutý, ale som s tým spokojný kiežby séria sa natiahla.
osobne vždy, keď som otvoril zobák tak som si našiel. dá sa povedať, že považujem za aj kus šťastia, lebo osobne mám rád neočakávané úvodné stretnutia na rozličných miestach.
Škoda reči...
get a life, man
Veria, že ich zmenia.
ale jo podme sa hrat ze vlastne nie si frustrovany a nefnukas tu
PS: ocenila by som keby si vsetky nehadzal do jedneho vreca
Naozaj - v dnešnej dobe je rozšírený trend kritizovať a škatuľkovať mužov a ženy na základe pár zlých skúseností ("Všetci chlapi sú svine/ Všetky ženy pľujú na dobrých chlapov) Toto fakt nie je spôsob ako si nájsť toho pravého/pravú. Každý človek je jedinečná osobnosť, neexistuje žiaden návod na mužov ani na ženy.
je co je bodka. co riesis?
ďakujem za odpovede na moje rečnícke otázky, určite som otázky nepoznala hlavne tá časť o oxidácii ma pobavila, kedže som vzhľadom na môj vek ohľadom chémie dosť sčítaná si myslím.... ďalej nechápem aký súvis má téma s jaskyňou, akože what? To že máme nejaké pudy, a že sme nimi ovládaný je fakt, nie nezáujem a to je sakramentský rozdiel. Pretože takí ľudia sú, a už to pravdepodobne nezmeníš.... a presne o to ide, že je to stále, naopak jaskyňa = vývoj ....každopádne som rada že po troch mesiacoch si ma tagol a na základe jedného príspevku si usúdil môj pohľad na svet, gratulujem...
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...