Preco zeny na prilis skore vyznanie lasky reaguju dost negativne?
Podla mna sa to uz stalo kopu chlapom, ze vyznali lasku prilis skoro, a dotycna sa uz s nim nikdy v zivote nechcela bavit...ani v kamaratskej rovine....takisto sa hovori, ze jednou z najvacsich chyb pri baleni je jej povedat, co k nej citim, ale preco?...
Čo je moc skoro? Lebo keby mi to niekto povedal moc skoro (neviem si predstaviť koľko by to muselo byť) tak by som mala pocit, že je asi tak dobrý klamár, ak sa ani dobre nepoznáme alebo čo. Nemám rada ak to niekto hovorí len tak odveci a ak by to bolo moc skoro, tak by mi to možno prišlo len také povrchné.
pretoze ked jej to povies tak si pre nu lahkou koristou. ide tam o vzajomne balenie sa a urcitu nedostpunost sposobujucu tuzbu a ziadostivost po tom druhom. a tym padom ze ty jej vyznas lasku sa jej "davas" tak si uz neni korist a si nezaujimavy
@takata jasne, to je dost relativne...tak nemyslim hned na prvom rande, ale dajme tomu, ze sa poznate mesiac (stretavate sa 2-krat do tyzdna, nieco si poviete a tak), potom tyzden, dva randite a chlap ti nepovie ako, ze ta nehorazne miluje, ale nieco v zmysle, ze sa mu fakt pacis, ze je zamilovany do teba a pod.....aj to ti pride povrchne?
@chlorofyl a nie je praveze chlap ten lovec? ...a da sa to zvratit?
lebo chlap, ktorý mi po týždni povie, že ma miluje mu príde nezrelý... plus je to v niečom desivé, lebo toho ide nejaký prísľub spoločnej budúcnosti a to niektorí ľudia na začiatku ešte riešiť nechcú
prečo sa potom nechce ďalej žena stretávať? lebo to evidentne necíti podobne a nechce ťa nemotávať ďalej...teda aspon ja mám ten postoj
a neviem, ale nedokážem o sebe za krátky čas povedať, že niekoho milujem...proste najprv je to len také prvotné zaľúbenie sa, z ktorého keď človek vyjde, tak buď toho druhého ľúbi, alebo nie
proste, keď niekomu hovoríš, že ho ľúbiš, sú to dosť vážne slová a dobre by si si mal premyslieť, či to tak naozaj myslíš, alebo len kecáš do vetra
@maximax ak niekoho poznám mesiac príde mi to dosť krátka doba aby som vôbec nad "randením" uvažovala. Ja mám pocit že pár mesiacov mi trvá kým mám pocit že niekoho aspoň trochu poznám. Keď už mi príde ako tak v pohode, som ochotná sa stretávať. Potom pár mesiacov (možno menej) intenzívnejšieho stretávania (ako kamaráti alebo čo), nech zistím či nie je kretén, aké má názory a pod. Až potom by som možno začala to brať ako rande (strašné slovo). Povedať o nejakých citoch by som bola schopná možno po ďalšej strávenej dobe spolu. Takže spoznanie- 2 mesiace, stretávanie 1 mesiac, randenie 1 mesiac.. možno potom by mi to prišlo ako tak normálne (ale to je minimálne doba).. čím dlhšia doba stráveného času pred randením, to vyznanie by potom mohlo prísť rýchlejšie.. vyčerpávajúca odpoveď, viem
@maximax čo je skoro? ak mi to povie skoro, neverim tomu, lebo mi to pride ako ,,mam zbierku motylov,, balamutiaca veta. Vacsiu cenu a silu to ma, ked to chlap povie po case
@synekdocha co je na tom nezrele? ...ved city su city, a u niekoho vzplanu rychlejsie, u niekoho pomalsie...a fakt nechapem "lebo toho ide nejaký prísľub spoločnej budúcnosti a to niektorí ľudia na začiatku ešte riešiť nechcú"..preco?..preco si asociujes lasku hned s nejakym prislubom?..ved vztah a laska nie je to iste.....ved chlap ti len vyjadri city, nie ze hned sa idete brat
@lenuska175 to chapem, ze musi byt blbe aj pre teba, ked to takto necitis....ale preco to beries tak, ze ked momentalne to tak nevidis, tak si dodrbes potencialny vztah tym, ze mozno nedas sancu niekomu, kto by sa ti po case ukazal aj ako vhodny partner? ...ved niekto sa zamiluje skor, niekto neskor...ono aby sa stretli dvaja ludia, ktori sa zamiluju do seba sucasne je kravina
@4 ako fakt ked to niekto hovorí príliš skoro tak tomu ani neverím... zase nerobila by som extrem že sa prestanem stretavať ale narovinu by som povedala, že ench si riadne premyslí či to myslí važne alebo má len pomotanú hlavu...
keby mi niekto pri baleni povie, ze ma miluje, tak tiez zdrham 1000 km od neho. bohvie, kolkym to uz povedal (ach) jednoducho beriem to slovo na velku vahu. keby mi to povedal niekto hned, bolo by to desive.
pozri sa na to takto, ak je zena do toho muza zblaznena, tak ju to potesi a posunie to ich vztah dalej. ak ho len namotava a ma ho ako rozptylenie, tak ju to vystrasi, lebo sa nechce prilis zblizovat a ani nikoho ranit.
Keby mi niekto po mesiaci znamosti oovedal ze ma miluje tak by mi to prislo ze si vymysla ved kto by uz dokazal milovat len tak? A byt si tym tak isty...ved sa vravi ze vztah musi prejst 2 roky zamilovanosti kym pride vytriezvenie a potom sa urci ci je to naozaj laska ci spolu chcete byt stale. A kym este len vies ze je ti s clovekom fajne a pritahuje ta tak tazko povedat ci si to nemyli clovek s pritazlivostou a nadrzanostou vlastnou tak preto to blbo znie, ked sa skoro vyjadri muz ze miluje. Posobi to akoby ju proste len chcel dostat uz do postele tymito slovami...a to je vazne nechutne.
@maximax proste vety ,,lubim ta, milujem ta" nepatria do balenia podla mna. Az vo vztahu sa maju taketo veci po nejakom case hovorit. To take ,,pacis sa mi" aj po 2 tyzdnoch, zavisi ako to povie. Ale proste lubim ta po meisaci? hahaha
@lenuska175 ty si asi nejaká výnimočná, keď ti už tolko chlapov/chlapcov povedalo, že ťa lúbi ...
Nejsom síce žena, ale neviem prečo chalani tak skoro hovoria to "slovo" a zväčša sú to ale taký čo asi nič nezažili a nevedia ešte rozlíšíť put od lásky a hovoriť niekomu lúbim ťa po týždni tak to je tiež divné (ale zrejme sú aj také situácie) ...
@maximax vztah a laska nie sú to isté, ale načo mám mať s niekým vzťah bez lásky? (rovinu, že môžeš mať niekoho rád bez vzťahu ešte chápem)
a nehovorila som nič o tom, že sa hned s ním ideme brať, ale ak ti niekto vyzná lásku, tak asi od toho niečo očakáva (viď tvoja pôvodná otázka)
a prečo sa mi to zdá nezrelé? lebo je fakt divné, ak ti niekto po krátkej dobe povie, že ťa miluje...hlavne preto, že za krátky čas veľmi ťažko niekoho dosť dobre spoznáš ...a mám potom pocit, akoby ten dotyčný lásku asi ani nikdy k nikomu necítil. po krátkej dobe mi to proste príde ako nejaký ešte dopad toho prvotného rozčarovania
a myslím si, že zo začiatku sa stačí vyjadrovať aj opatrnejšie, povedať tomu druhému, že ti je s ním fajn, alebo že ho máš rád... netreba sa hneď oháňať láskou, kým si nie si nie je človek na istom
@synekdocha to je najlepsi ideal ak mozes ist do vztahu s niekym, koho aj milujes, ale nemusi sa ti to vzdy postastit....samozrejme, ze od toho nieco ocakava, ale nemusi to znamenat, ze od zajtra chcem vztah....ved kludne sa to moze nechat vyvijat dalej a uvidi sa, kam to dospeje ...tak ja napr. rozlisujem ked niekto povie, ze je zamilovany a ked niekto povie, ze niekoho miluje ....rozdiel "to love" a "to fall in love"...zamilovat sa mozes za dost kratky cas, samozrejme, ze skutocne milovat mozes po dlhsom case...takze ak by mi niekto po mesiaci povedal, ze je do mna zamilovany, tak mi to nepride nezrelse ako keby mi povedal, ze ma ma rad, lebo je to len o slovickareni, ten cit mozes mat uz dost skoro...a viac-menej kazdy zamilovanie musi prebehnut relativne dost skoro po spoznani cloveka, aby bol zaujem o dalsie spoznavanie
@synekdocha ja som to myslel presne naopak ...ze ak niekoho milujes, tak ten dotycny moze byt strasne daleko, alebo mozu byt ine zabrany na to, aby ste boli spolu v plnohodnotnom vztahu....nemal som na mysli, ze ked sa nemilujete, ale idete do vztahu...ale divne, ze hned ta napadla myslienka ist do vztahu len tak, aby sa neovedalo
no ved viem....ale zeny reaguju negativne aj na to, ak im chlap povie, ze je do nej zamilovany, nie ze ju miluje.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@chlorofyl a nie je praveze chlap ten lovec? ...a da sa to zvratit?
prečo sa potom nechce ďalej žena stretávať? lebo to evidentne necíti podobne a nechce ťa nemotávať ďalej...teda aspon ja mám ten postoj
a neviem, ale nedokážem o sebe za krátky čas povedať, že niekoho milujem...proste najprv je to len také prvotné zaľúbenie sa, z ktorého keď človek vyjde, tak buď toho druhého ľúbi, alebo nie
proste, keď niekomu hovoríš, že ho ľúbiš, sú to dosť vážne slová a dobre by si si mal premyslieť, či to tak naozaj myslíš, alebo len kecáš do vetra
a @2 to dobre vystihol...
už sa mi to stalo viac krát
napríklad,keď mi dotyčný po asi dvoch týždňoch stretávania sa povedal to telefónu na konci rozhovoru úplne mechanické Lúbim ťa
alebo iný sa len nadýchol a už som vedela že to ide byť niečo podobné, bolo to milujem ťa tiež po pár dňoch
alebo keď ma chytil za ruku jeden od nás zo školy a ja som sa cítila ako nejaký vrah nádejí, lebo som vedela, že proste to nevidím tak ako on
vždy sa potom cítim strašne naprd ale viac naprd by som sa cítila, keby som vedela že to beriem úplne inak ako oni
a týmto spôsobom si vždy,VŽDY dodrbem potenciálny vzťah.
@lenuska175 to chapem, ze musi byt blbe aj pre teba, ked to takto necitis....ale preco to beries tak, ze ked momentalne to tak nevidis, tak si dodrbes potencialny vztah tym, ze mozno nedas sancu niekomu, kto by sa ti po case ukazal aj ako vhodny partner? ...ved niekto sa zamiluje skor, niekto neskor...ono aby sa stretli dvaja ludia, ktori sa zamiluju do seba sucasne je kravina
@kail91 ani ked ti to ona povie?
na vsetko treba cas a vediet ako na to, a kedy
Nejsom síce žena, ale neviem prečo chalani tak skoro hovoria to "slovo" a zväčša sú to ale taký čo asi nič nezažili a nevedia ešte rozlíšíť put od lásky a hovoriť niekomu lúbim ťa po týždni tak to je tiež divné (ale zrejme sú aj také situácie) ...
a myslím že si to v tvojom komentári vystihol. nevedia prejaviť city maličkosťami, pričom by niekedy boli krajšie
a nehovorila som nič o tom, že sa hned s ním ideme brať, ale ak ti niekto vyzná lásku, tak asi od toho niečo očakáva (viď tvoja pôvodná otázka)
a prečo sa mi to zdá nezrelé? lebo je fakt divné, ak ti niekto po krátkej dobe povie, že ťa miluje...hlavne preto, že za krátky čas veľmi ťažko niekoho dosť dobre spoznáš ...a mám potom pocit, akoby ten dotyčný lásku asi ani nikdy k nikomu necítil. po krátkej dobe mi to proste príde ako nejaký ešte dopad toho prvotného rozčarovania
a myslím si, že zo začiatku sa stačí vyjadrovať aj opatrnejšie, povedať tomu druhému, že ti je s ním fajn, alebo že ho máš rád... netreba sa hneď oháňať láskou, kým si nie si nie je človek na istom
...a hovorila som, že je rozdiel, keď niekoho spoznáš a si zamilovaný a keď niekoho miluješ
no ved viem....ale zeny reaguju negativne aj na to, ak im chlap povie, ze je do nej zamilovany, nie ze ju miluje.....
,,Jéé, to je milé, ale ja teba nie" alebo čo má tá žena povedať?