lebo ked sa chudak chlapec snazi a snazi sa uz hodinu a zena citi ze to nikam nevedie tak radsej, ako vysvetlovat chlapovi ze je sice dobry v posteli ale holt dnes ju nespravi, a potom niest nasledky jeho bezdovodne ofucaneho ega, par krat vzdychne nech ma svaty pokoj.
myslím, že veľa krát na vine nie je chlap ale žena, ktorá sa nevie dostatočne uvoľniť a tak radšej predstiera a modlí sa aby to už mala za sebou než aby si to naplno užívala
a to ze zena predstiera orgazmus nemusi vzdy znamenat ze ho nevie dosiahnut alebo ze s tym nevie nic robit. ja napriklad s tym nemam problem. ale stalo sa mi par krat ze ked mi mysel behala po vselicom alebo som bola unavena tak som si sice sex uzivala ale ked fakt citim ze to tentokrat nikam nevedie a chalan sa uz hodinu poti, no nedoprajem mu to? stale je to podla mna lepsie ako povedat "vies co drahy, dnes ma nespravis ale pokojne sa urob sam" celkom slusny zabijak by som povedala
@idiotproof ... áno to viem, len myslím, že počas orgazmu sú silnejšie ... jasné aj ja tak ... nie pri úplne každom sexe sa 100% spravím, ja mu radšej poviem že napr. dnes to nejde nech sa spraví on a keď skončí tak ma urobí inak .. vlastne je to jedno, dôležité je aby sa to nestalo pravidlom, lebo keď žena stále zakaždým predstiera org. a pritom chce aby sa jej partner nejak dovtípil, že ho nemá tak má smolu no ..
@idiotproof ak mozem napisat svoj nazor, tak nikde predsa nie je napisane, ze sex musi vylucne viest k orgazmu.. lenze take veci clovek pochopi mozno az vtedy, ked sa bude milovat s clovekom, ktoreho aj miluje, a dotycnym staci uz len to zdielanie spolocneho lozka..u nas s frajerkou sa raz stane, ze ja nemam orgazmus..inokedy zas to, ze ho nedosiahne ona..niekedy zas nemame nic obaja..no napriek tomu, nemusi ani jeden z nas nic predstierat, pretoze nas hreje a tesi uz len ten pocit, ze sme takto spolu splynuli a boli v takomto blizkom spojeni
Ja s obľubou tvrdím, že som príliš sebecká na to, aby som nejaký orgazmus predstierala Keď už, nech ten človek vie, že ma nespravil... a nech to napraví!
Ale zas, už sa to podarilo aj mne. A bol tam hlavne ten dôvod, že som proste vedela, že nemám šancu sa vtedy urobiť nech by tá osoba začala robiť fakt hocičo... Tak čo, nech sa poteší. Ale určite by som to pri nikom nerobila nejak dlhodobo. A určite by som to nerobila pri niekom, na kom by mi fakt nezáležalo A pokiaľ by ma niekto nevedel spraviť častejšie než skutočne iba raz za dlhú dobu, tak by som to určite chcela nejak s tým človekom riešiť...
ja sa čudujem že to tý chalani nezistia, veď vidím a hlavne cítim či si to užíva alebo len bezmyšlinkovito vzliká... a zťahy svalov pánvoveho dna sa nedajú oklamať... no zrejme to bude tým že vela chalanov kláti len kvôli vlastnému uspokojeniu a stačí mu aby partnerka proste vzdychala... no o tom teda rozhodne nieje vášnivé milovanie a potom sa vlastne ani nečudujem že to predstierajú...
Nikdy som nemusela, ani nechcela. Stáva sa, že orgazmus nedosiahnem, ale naozaj to nie je len o tom
Podľa môjho názoru nám, ženám, chodí vtedy až príliš veľa vecí po rozume, tak sa potom nedokážeme sústrediť. A nakoniec, chalani, vždy sa to dá DOriešiť aj nejak inak, ak vy ste už hotov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Pretože majú často nejaký zabednený názor, že to nie je až také dôležité a nemajú dostatok odvahy robiť s tým niečo...
si myslím.
a to ze zena predstiera orgazmus nemusi vzdy znamenat ze ho nevie dosiahnut alebo ze s tym nevie nic robit. ja napriklad s tym nemam problem. ale stalo sa mi par krat ze ked mi mysel behala po vselicom alebo som bola unavena tak som si sice sex uzivala ale ked fakt citim ze to tentokrat nikam nevedie a chalan sa uz hodinu poti, no nedoprajem mu to? stale je to podla mna lepsie ako povedat "vies co drahy, dnes ma nespravis ale pokojne sa urob sam" celkom slusny zabijak by som povedala
len sa snazim vysvetlit ze niekedy je to pre zenu pohodlna cesta.
@idiotproof ak mozem napisat svoj nazor, tak nikde predsa nie je napisane, ze sex musi vylucne viest k orgazmu.. lenze take veci clovek pochopi mozno az vtedy, ked sa bude milovat s clovekom, ktoreho aj miluje, a dotycnym staci uz len to zdielanie spolocneho lozka..u nas s frajerkou sa raz stane, ze ja nemam orgazmus..inokedy zas to, ze ho nedosiahne ona..niekedy zas nemame nic obaja..no napriek tomu, nemusi ani jeden z nas nic predstierat, pretoze nas hreje a tesi uz len ten pocit, ze sme takto spolu splynuli a boli v takomto blizkom spojeni
Teda som šťastná, že momentálne tento problém absolútne neriešim, ale pri bývalom rytierovi by som mohla dostať Oscara :/
Ale zas, už sa to podarilo aj mne. A bol tam hlavne ten dôvod, že som proste vedela, že nemám šancu sa vtedy urobiť nech by tá osoba začala robiť fakt hocičo... Tak čo, nech sa poteší. Ale určite by som to pri nikom nerobila nejak dlhodobo. A určite by som to nerobila pri niekom, na kom by mi fakt nezáležalo A pokiaľ by ma niekto nevedel spraviť častejšie než skutočne iba raz za dlhú dobu, tak by som to určite chcela nejak s tým človekom riešiť...
ja tiez predstieram. aj erekciu
A nepredstieram,ani sa to nedá
@23
@24 peknéé
Podľa môjho názoru nám, ženám, chodí vtedy až príliš veľa vecí po rozume, tak sa potom nedokážeme sústrediť. A nakoniec, chalani, vždy sa to dá DOriešiť aj nejak inak, ak vy ste už hotov