...preco su slovenske "sliepocky" ochotne zamilovat sa do hnusnych (vyzorovo urcite) anglicanov, tych najvacsich looserov v Anglicku, ktori si nevedia najst svoje miesto doma a tak chodia na "lov" napriklad na Slovensko? staci, ze hovori po anglicky? toto
neviem,takyto nazor nezdielam,pretoze niesom ako tieto "sliepock" ako ich nazyvas...podla mna nie je dolezite ci to anglican,american,alebo ina narodnost...ja by som mu ajtak najskor nerozumela,takze mam radsej slovakov a cechov,bo s nimi sa dohovorim...a tiez asi so spanielmi (tak ti su fakt zaujimavi)...tot moj nazor
Možno preto lebo chcú zmenu. Možno je chyba v nás. Mám kamarátku ktorá už pochodila veľký kus sveta a hovorí že všade sú iný ľudia iný muži iné spôsoby balenia atď. Má zasa veľa kamarátok zo zahraničia, ktoré zasa obdivujú nás. Hovoria že sme príjemný, vtipný inteligentný a dokonca nám pripisujú aj temperament v sexe. Ale zasa spomenuli aj negatívne stránky. Veľa pijeme, rozprávame vulgárne pred ženami, nevieme sa správať gentlemansky a dokonca že aj dosť smrdíme. Podľa mňa treba sa zahľadieť do seba a zistiť vlastné chyby, že prečo žena si radšej vyberie namysleného Američana, ako mňa...☺
ja nehovorim, ze som zly na anglicanov...oni len hladaju nove zdroje...to chapem a keby nejaky ten moj kamarat chcel ist na Slovensko, lebo "su tam pekne baby", tak ho zoberiem...ja len nerozumiem tie dievcata, co ti "daju" hned, ked zistia, ze hovoris po anglicky...
Ja teda neviem, ale podľa mňa tieto sliepočky, čo dávajú prvému Angličanovi, o ktorého zakopnú, dajú aj hocikomu inému. Ale všetky baby určite nie sú také, napr. ja bez výnimky nenávidím všetkých Angličanov a Američanov, trpím averziou voči nim heh
ja sa ani necudujem, ked si vezmes, ze kazdy je hned "paf" z nejakej tej ameriky... ved v telke mame LEN americke filmy, pocuvame americku alebo britsku hudbu a ked niekto povie, ze ide do USA alebo do GB, tak hned vsetci zavidia, ako sa ten dotycny bude mat dobre...proste je na nas vytvarana najaka falosna predstava o tom, ze Amrika alebo GB je nejaky iny, lepsi svet...a tiez existuje nejaky nepochopitelny trend, ze ludom sa zda byt lepsie vzdy to americke...podla mna aj preto baby idu po Americanoch...
nechapem, preco by sa mali zalubit do nich len preto, ze su z UK alebo z USA...??? ked sa zalubi, tak do neho, aky je....teda aspon u mna by to tak bolo... a tie, co len preto, ze to hovori po anglicky, tak to su chudery s IQ 45...si myslim...bo normalna holka to nespravi tot moj nazor
tu podla mna ani nejde o nejake zalubenie....ide skor o to aby sa mozno ukazali pred kamaratkami....obrali dotycnych o prachy a poriadne si ich dolariky alebo libry uzili ...vsak pre vacsinu zahranicnikov su aj nase najdrahsie podniky ci obchody dost lacne.....
vies vsimla som si, ze na rozdiel od slovakov, teda vacsiny, nejdem tam hadzat vsetkych tak narozdiel od nich sa anglicania o seba viacej staraju, vedia co na seba a podobne... proste kto by si nevsimol na ulici pekne obleceneho chalana? mne sa pacia chalani co sa vedia pekne obliect a upravit a to nemusia byt ani nejaki velki fesaci... ale to je asi tak vsetko, kuknem na neho poviem si ze je fesny, ale nic viac od neho nepotrebujem. k zamilovaniu mi treba trosku viac ako pekne upraveny chalan proste chcem tym povedat, ze chlapi vyzaduju od zien aby boli pekne upravene a podobne a pri tom oni na to seru... (povacsina, nebite ma ) napriklad to by sa dobre chodilo do prace, keby som sa cestou mohla pozerat v buse po metrosexualoch...
ale proste, tak ako vy chalani, tak aj my baby sa radi pozrieme na chalanov co sa pekne vyfintia a myslim ze to ako sa najlepsie vyfintit vedia zapadnari alebo metrosexuali + tie vynimky ale to ze baba cumi na chalana a lubi sa je neznamena este ze by mu dala... nie je vsetko len o sexe. ked je baba stetka da hocikomu a nemusi to byt len nejaky anglican. ja by som dokonca aj pri frajerovi robila drahoty ze zacaaatku samozrejme
Oni že sa pekne obliekajú??? Sú to obyčajné...no nechcem neslošne Tak o tom ich skvostnom image: som minule šla po meste a taki traja Angličania sa tadial patrične prechádzali a patrične na seba upozorňovali, šak načo skrývať, že sme cudzinci, ešte vykrikujme dáke mne nezrozumiteľné veci v angličtine...no a jeden z nich bol namôjveru oblečený ako baba: blond parochňa, vypchávky tam kde trepa, aj keď na to, že im aj dačo iné trčí očividne nedbali, ďalej ružová minisukňa a fujto v tom tie neoholené nohy a lodičky. Tak toto bol des...za nimi šli taký chalani, ktorí ich veľmi dobre ohodnotili, ale ani to by sa sem nehodilo
Ale pani jediny kto by nam vedel podat pravdivu informaciu o tychto veciach su dane "slecny". No a myslite si, ze by sa zahadzovali s takouto smiesnou strankou ?
Podla mna si myslia, ze Anglican, ktoreho ulovia, iba zvysi ich zaujimavost a prestiz, tak mu nalezite "daju" (najavo), ze by s nimi mohol stravit viac casu, a ked zaujem prejde, pustia daneho anglicana k vode, nech sa zase niekto na ne pozera.... chudinky ako im to mohol spravit...
A aj tie "normalne" ktore sa nahodou zalubia do nejakeho trpaka z GB su zrejme iba unavene z klasickeho slovenskeho chalana, ktory nadava, pije, fajci, a nohy si umyva raz za 3 tyzdne. Naproti tomu je trpak z GB sarmantny, vonavy "ma styl" ma "PRACHY" a celkovo ma vsetko na haku (ja s tymi "PENIAZKAMI" by som mal tiez).
Hovor za seba, a zase sa dostavame k mojej teme..... Preco kriste pane hadzete vsetky baby do jedneho a chalanov do druheho vreca ? "Kurvy" su aj v jednom aj v druhom vreci..... Len u chalanov je ich mozno viac ...
Tak s tým som sa ešte nestretla, žeby chalan kydal vyše na chalanov ako na baby...ale veď nehovoríme predsa, že všetky baby letia na Angličanov a Američanov...podľa mňa je úplne jedno akej je kto národnosti...
mne nikoho nikto neprebral ani nepribral :-]]] ja len ze to suvisi s tym, ze sme pototo z americkej a anglickej kultury a nemame byt preco...s tym to velmi uzko suvisi...rEgards E
ja z nich pototo teda nie som... ked sa mi niekto lubi tak bud kvoli vyzoru alebo spravaniu a je mi fuk ci je anglican, nemec alebo slovak... iba pre dodatok, nemcov nemusim ale keby bol sympaticky tak preco nie proste snazim sa vysvetlit ze je fuk odkial je...
stotoznujem sa s nazorom sestry lii... a pridavam ze ja ked tiez pocujem anglictinu alebo lepsie francuztinu v uliciach, tiez sa obzrem...proste je to INE...mozno to laka baby, proste vyskusat aj nieco ine ako doteraz poznali... aj ja chcem priatela a manzela francuza resp belgicana
no... neviem cim to je ale mne sa paci prave taky typicky slovensky chalan
jednoduchy, hlavne prerodzeny a ties sa mi paci ked chalan v respkt. muz vie robit tym chcem povedat ze pre mna nieje vzrusujuci muz sediaci za stolikom v kancelarii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Podla mna si myslia, ze Anglican, ktoreho ulovia, iba zvysi ich zaujimavost a prestiz, tak mu nalezite "daju" (najavo), ze by s nimi mohol stravit viac casu, a ked zaujem prejde, pustia daneho anglicana k vode, nech sa zase niekto na ne pozera.... chudinky ako im to mohol spravit...
A aj tie "normalne" ktore sa nahodou zalubia do nejakeho trpaka z GB su zrejme iba unavene z klasickeho slovenskeho chalana, ktory nadava, pije, fajci, a nohy si umyva raz za 3 tyzdne. Naproti tomu je trpak z GB sarmantny, vonavy "ma styl" ma "PRACHY" a celkovo ma vsetko na haku (ja s tymi "PENIAZKAMI" by som mal tiez).
...a možno ešte nejaký Hamish Horúcizemiakvústach ťahá z bugilára libry a eurá....
jednoduchy, hlavne prerodzeny a ties sa mi paci ked chalan v respkt. muz vie robit tym chcem povedat ze pre mna nieje vzrusujuci muz sediaci za stolikom v kancelarii