Aký mate názor na tohto tyrana .. JEho narodenie sa nazýva ja naordením Diabla.. Moj osbný NAzor na neho bezcitný vrah ktorý vraždil podľa podmienok ale sám nebol čisttý.. ZA všetko hovoria čísla z vyhladzovácich táborov :
@stanik a keď si to tak vezmeš, tak tak to je aj teraz. Kto volí Fica? Nikto, koho ja poznám (a to poznám veľa veľa ľudí) a pozri sa, akú má podporu. Inak prakticky o tejto tématike hovorí aj film Die Welle, chlapík dokázal navnadiť malú skupinku ľudí ktorá sa postupne rozrastala a rozrastala až do piatich dní ovládla celú školu. Keby niekto urobil niečo takéto a potom by v tom aj pokračoval (áno, viem, že je to podľa skutočného príbehu) tak by sa v pohode mohlo stať niečo takéto znova. A teraz som išla dosť off-topic
17. hej, a v dvatsiatych rokoch este o tej deportacii ani neuvazoval, jeho antisemitizmus bol na urovni bezneho nezida v tej dobe.
on teda neprisiel do nejakej krcmicky s pripravenou doktrinou a planmi na ovladnutie sveta, ako si niektory myslia. Hitlerove nazory sa postupom casu menili.
Je pravda, že Hitlerova kampaň bola určená pre prostý ľud. Avšak, kampaň ktorého politika je určená intelektuálom? Intelektuálov a inteligentov je zanedbateľne málo oproti bežnému ovčanovi.
Ale musím vám povedať, páni inteligenti, že fakty vám nesedia.
Hitler rozhodne nechodil po krčmách a neverboval prípivných spolusediacich na holokaust.
Nejsom za Hitlera, bola riadna sviňa, ale Stalin nebol opakom, keď v Stalingrade posielal /PRI OBRANE - DO ÚTOKU/ na istú smrť 16-17 ročnú mládež? A ani títo dvaja neboli jediný "vražedný" aktéri... Bolo ich ešte viac... a dokonca sa "priživovali" na vojne predajom zbraní (USA)... Bolo tých hajzlov veľa a možno už sú tu aj taký, o ktorých nevieme, no chystajú niečo podobné napríklad na blízkom východe ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Všetko bolo a je tak, ako má byť.
Bodka.
Koniec.
Neviem, či ja niečo viem ale viem, že práve ty veľa toho nevieš.
Hitler bol ešte v roku 1940 za pokojnú deportáciu židov na Madagaskar.
Hitler mal v tridsiatych rokoch prejavy ako bežný dnešný vladár (možno o čosi emotívnejšie).
on teda neprisiel do nejakej krcmicky s pripravenou doktrinou a planmi na ovladnutie sveta, ako si niektory myslia. Hitlerove nazory sa postupom casu menili.
V tomto sa neobvykle zhodneme.
Prípadne sa jeho názory menili pod vplyvom niekoho, o kom ani len netušíme.
Je pravda, že Hitlerova kampaň bola určená pre prostý ľud. Avšak, kampaň ktorého politika je určená intelektuálom? Intelektuálov a inteligentov je zanedbateľne málo oproti bežnému ovčanovi.
Ale musím vám povedať, páni inteligenti, že fakty vám nesedia.
Hitler rozhodne nechodil po krčmách a neverboval prípivných spolusediacich na holokaust.
Nevrav, sám by som na to neprišiel a ani som to nespomenul v predošlom príspevku : )
Mimochodom, slovo občan komolím na slovo ovčan zámerne už nejden piatok. Je to omnoho výstižnejšie.
teda neviem či niekoho trafil v prvej vojne..ale keď to dotiahol na železný kríž a hodnosť desiatnika tak asi aj hej
ak by sa narodil ako manzelsk, mal by som dnes ine priezvisko