Mám taký menší problémik. Stále pár dní pred tým ako mám dostať krámy mám veľmi veľkú chuť do jedla A to je zlé. Neviete mi povedať, ako by som sa tomu vyhla? Stále sa dokážam ovládať, nikdy nejem veľa, ale keď príde tých pár dní v mesiaci, tak je to ú
ee kazdy ma ine priznaky pred kramami no...dakomu sa zhorsi plet dakto chute a tak...hormony hehe s tym nic nenarobis... ja mam ten prvy pripad takze tiez nic moc...hadam ti dakto poradi...
A este niektorym babam vraj stvrdnu prsia a po kramoch znova zmaknu.. Zaujimave aj ja cem mat kozy..
Ivka888, neviem zatial som kramy este nemal a ani ta nepoznam, ale neni mozne ze len vydavas vela energie? Neni si vtedy moc hyperaktivna alebo co? Lebo chut do jedla ked si najedena asi mat nemozes?! Ale tym som si neni isty.
moze to byt tou hyperaktivnostou...aj mne sa zhorsi plet, beham ako salena a strasne vela zerem Ivka neviem ci sa da ta ,,pazravost,, nejak odstranit..mozno zeby si sa zavrela do miestnosti bez chladnicky neviem fakt...ale ja po kramoch mam opat brusko take ako som mala..nic nepriberem aj ked papam dost vela cez kramy...
jj ja som asi ten pripad jak seina..nedokazem obsediet proste furt musim nieco robit a par dni pred kramami sa mi objavia vyrazky co ma stve asi najviac aaa pokial by som nebola pri jedle tak hrozi ze si zjem nejakeho clena rodiny ...taakze pocas toho sa citim priblizne ako 100 kilova ale potom je to zas v pohode..treba vyckat do takej 50tky potom to prejde
fuuuha,dnes som spoznala,že o pár dní dostanem krámy,bo na mňa ide žravá..už na to kašlem a dávam si to,na čo mám chuť,načo sa zbytočne deptať...je to úplne normálne a proti hormónom toho asi veľa nepodnikneme
chalani,keď neviete o čom kecáte,tak buďte radšej ticho..ani mi neopisujeme,aké to je,keď niekto chalanovi kopne do "gulí".s vami sa takéto veci nedejú,tak nemožte mať ani šajnu.najlepšie je,keď sa snažíte niečo vysvetliť a moc vám to nejde..takže asi toľko..inak nič proti vám,všetko je ok
ver mi, ked budes v menopauze, tak budes prosit, aby si dostala kramy fakt...bo potom na stare kolena ti zacnu zdravotne problemy..atd...takze tie kramy maju len predsa vyhodu..a raz za mesiac to neni az take zle
mna brutalne zacne bolet brusko..a jebaky po čele a to s tymi prsiami tez,vtedy mi nevyhovuje ziadna podrpsenka,bo ma vsetko tlaci,nic mi nevyhovuje...
a este,ze som nervoznejsia ako inokedy,a vybuchnem na kazdeho co i len za somarinu...
u mna to s jedlom nic spolocne,no raz za dlhsi cas dostava, divne chute ako tehotna...
Ivak: ja mam to iste..som drzala dietu asi 2 tyzdne sa mi aj darilo a zazu mi vecer prisla hrozna chut do jedla..zozrala som cipsy, melon(nie cely, hej?),dva rozky, arasidy a dake chrumky a na druhy den..baaaaaaaaac dosli ma navstivit moje kamartky kramy
Ti tak poviem, že teraz dva dni dozadu ideme do kina a pravdaže, ja si nekúpim popcorn ale tri balíky olív..takže veľa chuti a nezvyčajnej chuti do jedla? to je môj prípad..na druhý den prišli krámy...takže bohužiaľ...musíme to prežiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ivka888, neviem zatial som kramy este nemal a ani ta nepoznam, ale neni mozne ze len vydavas vela energie? Neni si vtedy moc hyperaktivna alebo co? Lebo chut do jedla ked si najedena asi mat nemozes?! Ale tym som si neni isty.
chalani,keď neviete o čom kecáte,tak buďte radšej ticho..ani mi neopisujeme,aké to je,keď niekto chalanovi kopne do "gulí".s vami sa takéto veci nedejú,tak nemožte mať ani šajnu.najlepšie je,keď sa snažíte niečo vysvetliť a moc vám to nejde..takže asi toľko..inak nič proti vám,všetko je ok
a švagriná pije vtedy redukčné čaje.
a este,ze som nervoznejsia ako inokedy,a vybuchnem na kazdeho co i len za somarinu...
u mna to s jedlom nic spolocne,no raz za dlhsi cas dostava, divne chute ako tehotna...