ale inak uz som si odvykla..isty cas som zas*avala so sluchatkami...ale to *re branenie inych zvukov ako telka..
viac ma bavi fantazirovanie...ale totalne detske fantazirovanie
Toto mi pripomenulo, ako sme raz, ked bola u mna sesternica na prázdninách (a fakt to bol dávno dočítali, že zvuky, ktoré v noci počujeme nám ovplyvňujú sny. Tak sme vygúglili, samozrejme, nejakú super stránku s nahrávkami rôznych zvukov, posťahovali, nahrali za sebou na usb a pustili...... a tak sme sa smiali na tých ručiacich levoch a slonoch a akože daždi a neviem čomu ešte, že sme potom fest dlho už ani nedokázali zaspať
Audioknihy, ak počúvam hudbu, sú to zvyčajne inštrumentály ,ambienty, či klavírne vyhrávky. Lyrizované veci si úmyselne nepúšťam, pretože si ich mám vo zvyku spievať,hmkať. Aj bez toho mam problémy zo zaspávaním. Ako sa hovori človek s nečistým svedomím nemá pokoja ani v pyžame.
v hudbe som strašne nestála a mám veľa hudby, ktorú mám rada, ale zároveň mi málokedy máločo úplne sadne a ak aj áno, tak len na chvíľku. tým som chcela povedať, že nemám takéto večerné rituály a púšťam si to, čo mi vtedy sadne.
teraz mi hrá philip glass napr. (a nie, zvuk vysávača si nepúšťam)
momentálne už väčšinou počúvam len ticho. hudbu si púšťam len keď upratujem/varím/chystám sa z domu. čo nie je veľmi často, pretože na upratovanie a varenie nemám veľa času a v poslednej dobe väčšinou zaspím a na odchod z domu mám cca 10 min
veľmi si vážim ticho. prevádzkovať hudobný klub vo mne spôsobilo to, že by som za ticho pokojne aj platila
jj pocuvam peknu hudbisku, dost casto aj nejake strasne sladaky a podobne veci ku ktorym by som sa aj hanbila priznat, ale po nociach ked sa mi neda ci nechce spat sa potrebujem rozcitliviet.. a vacsinou to skonci tak ze sa pri tom rozplacem a neviem sa ukludnit, takze spanok je uz uuplne v nedohladne trosku masochisticka zabavka, kedze viem ako to dopadne a aj tak to furt robim, ale tak co uz so mnou
a zo zvukov som akurat na strednej este skusala ten i-doozer a takie veci, ale nefungovalo, tak som sa na to vysrala.. a radsej si kupila nieco funkcne
Ja si vždy na večer pustím nejaký seriál ,film (čo som už videla) a popriňom si krásne zaspím ak teda neschytím spánkovú paralýzu ,ktorá neni zrovna príjemná a patrím bohužial k 30% obyvateľstva ktorú postihuje .. každopádne pred spaním si sem tam vypočujem aj toto
vyvoláva to vo mne neskutočne zvlaštne pocity ,celkovo ju považujem za jednu z najzaujimavejšich a najlepšich veci čo som za svoj život počula.
isty cas som pocuval od Hansa Zimmera z Angels and Demons ale pri tom som zacal dost premyslat takze mi to moc k spanku nepomahalo.. inak Coldplay - Midnight je fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale inak uz som si odvykla..isty cas som zas*avala so sluchatkami...ale to *re branenie inych zvukov ako telka..
viac ma bavi fantazirovanie...ale totalne detske fantazirovanie
inak ja nič nepočúvam už dávno
aj tvajlajt sa považuje za úchylki, nie??
alebo toto mi ešte napadlo
toto je asi najnádhernejšia vec akú som kedy počula
a často si na spanie dávam aj toto
teraz mi hrá philip glass napr. (a nie, zvuk vysávača si nepúšťam)
veľmi si vážim ticho. prevádzkovať hudobný klub vo mne spôsobilo to, že by som za ticho pokojne aj platila
alebo toto(len som nenašiel na yt celý album) :
a zo zvukov som akurat na strednej este skusala ten i-doozer a takie veci, ale nefungovalo, tak som sa na to vysrala.. a radsej si kupila nieco funkcne
ma to strašne upokojuje (sa rehotam jak kon a potom sa mi lepšie spi)
ale nájdi si od Jima Dale-a, lebo ešte som našla aj iné verzie, ale od neho sa mi páči najviac