dost trapne, ked maju spolu sex ludia, ktori si nedoveruju a nemiluju sa. nehovorim, ze zena si musi byt 100% ista, ze bude vsetko na nej totalne muza rajcovat...doba je debilna a velmi utoci na zenske sebavedomie, takze asi maloktora je uplne v pohode ohladne tohto. ale ak vie, ze ju muz lubi, tak vie, ze nejaky nedostatok krasy mu nebude prekazat. a ked toto nevie, tak je velka hlupost mat sex.
ako ak uz by malo prist na spoločnú noc ... tak sa mu pacis ... aj ked je to iba na jednu noc ... a ak je to vo vaznom vstahu ... nemyslim si ze by s vami bol ak by ste sa mu nepacili ...
a hola pravda ... nahe zenske telo je to najkrajsie co moze existovat
@drilo Moja babka hovorievala: - Najprv miluj ucenie, potom sa uc milovanie. -
Uvazujem, ako to je s Tvojou gramatikou, i ked pointou si to napisal pekne . Hoci si nie som celkom ista, ako presne si to s tou krasou naheho zenskeho tela myslel
@flussica moja gramatika je aka je ... a ja za to nemozem ... to tvrdia psychologovia po prve ... a po druhe ... pre kazdeho je kranse nieco ine ... mne sa zena na tom obrazku nepaci ... ale mozno sa najde jeden z miliona ktoremu by sa pacila
@19 hej, hento je fakt zlé.. ja sa potom ani nedivím holkám, čo sa hanbia pred chlapom vyzliecť, nech ho majú hocijak rady a hocijak mu veria.. v dnešnej hlúpej dobe, kedy je všade stanovený šialený ideál, sa asi vždy budú trochu obávať hentakej reakcie :S ...hoci väčšinou úplne neoprávnene, a ak nie, tak je ten chalan asi fakt riadny kus vola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a hola pravda ... nahe zenske telo je to najkrajsie co moze existovat
tak nebudte ako maly a milujte sa mnozte sa
@kxxe Co Ty vies, co vsetko mozes este ucitit...
Uvazujem, ako to je s Tvojou gramatikou, i ked pointou si to napisal pekne . Hoci si nie som celkom ista, ako presne si to s tou krasou naheho zenskeho tela myslel
sáčok na hlavu a hotovo
Povrchova stranka na mna plati , ked je na co pekne sa na uliciach pozerat, ale nehladam si podla nej zivotneho partnera.
Zamilovat sa mozem len do povahy nie do tela.
Keby som sa zalubil do tucneho -> tak mu pomozem schudnut. Kludne mozme behavat kazdy den.
Keby som sa zalubil do prilis chudeho, tak s nim budem chodit do posilky.
A keby bol so sebou spokojny, tak to neriesim.