no ked som bol maly, tak liekmi..no sirupcekom..a ze vraj bol sladky.....a teraz no...tie take cumlacie sukriky pre soferom na dodani eenergie.....trosku viacej som ich naraz zjedol....ale prezil som....a dopadlo to tak..ze ma bolela hlava a bolo mi zle a som nevladal stat....tak blbo bolo...
ja keď som sa opila prvý krát, tak som vypila 10 červených stríkov a bola som taká zrýpaná, že si totálne nanič nepamätám, neviem ani ako som zašla domov. A moja starká ma o 6 -tej budila aby som išla kúpiť chleba, a to bolo niečo strašné, bola som stále opitá a páchlo zo mňa ako zo suda. Strašne sa za to hanbím.
som uplne rad ze nie lebo ako vidim niektorych kamosov grcaju su po opici je im zle nanic si nepametaju ale mne v zivote nebolo zle z alkoholu ani som negrcal nic a ak ide o to ostatne tiez nic
Duomox 500 ak to niekomu nieco hovori predpisal mi to doktor a vyvolal tym u mna alergiu, to som mal asi 12 a nic okrem toho debilneho svrbenia koze z toho nebolo... musel som tyzden jest suchare a pit cierny caj.
A este par krat sa mi podarilo to prehnat s alkoholom, ale to skoncilo len tak ze som si bud nic nepamatal alebo mi bolo zle
predavkoval?..raz som hral wowko 19hod vkuse ..ae to bolo este davno..ale teraz pred letnymi prazdninami sme boli na koncorocnom vylete a riadne som to prehnal s chlastom ..2 sme vypili flasu ceresne a powem wam ze uz nikdy necem zazit take brutalne rano, ktore nasledovalo po prepitej noci ..
@stuiperfecto lol to poznam ..raz sme s kamosmi skusili zelene a potom asi 3hod vkuse som sedel na lavicke,brutalne zle mi bolo a navyse som sa rehlil z kazdej jednej hvadiny
jedine s jedlom a skončil som na pohotovosti... a potom s alkoholom, na to tiež nerád spomínam - zničených niekoľko mnoho ďalších dní, vrátane silvestra
alkoholom raz ked som nevedel ze sa nesmie pit na antibiotika a potom cistym THC...cez vaporizer...som bol uplne odjebany, som sa vobec nemohol ani pohnut, secko som vnimal, ale nevladal som nic urobit...ale haluz to bola
alkoholom pravidelne ...ale nechapem co tu pisete niektori, ze nikdy viac...ved tie zazitky, ked spravite to co by ste nikdy neurobili, alebo ked zdemolujete pol mesta, tak to stoji za to
@26 mne sa raz wowko podarilo hrat asi 51 hod priblizne dva roky dozadu cez zimne prazdniny 19hod sa dalo vpohode este.
A s alkoholom raz brutalne ze som vypil liter hrusky asi pol dna okno a potom o mesiac viac som bol este viac ale to uz ja neviem.
no jasné - klasika alkohol, omg tie moje označkované teritória, asi aj preto už abstinujem čo to vyše roka
prejedanie sa - to už mám asi tak na dennom poriadku takže to už ako "predávkovanie" ani neberem čo už keď mi tak chutí a potom sa vyvaľujem na posteli a stonám od bolesti - komédia
aaa ešte tabletky... ou, si nepamätám 4dni, aj keď malo to iný zámer - bohužiaľ náročky... bola som hlúpa a proste som nezvládla situáciu...
Raz som sa poriadne nahúlila veľmi zlá skúsenosť bola som za domom a nemohla som sa dostať domov strašne bezbranne som sa cítila ale uz nikdy!stop drogám je to chujovinkaaa a moj najvetši omyl a najhršie bolo že som mala stavy že hram hru world off warcraft trageeedia proste ale to bolo davno pfuj minulost !!!!
no tak s chlastom som to prehnal uz vela krat a vzdy si poviem ze nikdy viac ale ked prejde vela casu tak to spravim znova a potom dva dni nic nezeriem
prehulit som sa este neprehulil kedze to sa snad ani neda ale raz ked som to trochu prehnal tak som zrazu cely zbledol, zalial ma studeny pot a zacala mi byt zima (a to bolo cez jeden horuci letny vecer) a som vytyckoval jednu velmi dobru bagetu no nastastie hned sa mi ulavilo ale bol som potom zase hladny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a potom jedine alkoholom
Pojedla som lieky, v domienke, že sú to lentilky (boli vážne také farebné... )
ja w kuseee wsetko prezenieem..ale som tu!
A este par krat sa mi podarilo to prehnat s alkoholom, ale to skoncilo len tak ze som si bud nic nepamatal alebo mi bolo zle
A s alkoholom raz brutalne ze som vypil liter hrusky asi pol dna okno a potom o mesiac viac som bol este viac ale to uz ja neviem.
prejedanie sa - to už mám asi tak na dennom poriadku takže to už ako "predávkovanie" ani neberem čo už keď mi tak chutí a potom sa vyvaľujem na posteli a stonám od bolesti - komédia
aaa ešte tabletky... ou, si nepamätám 4dni, aj keď malo to iný zámer - bohužiaľ náročky... bola som hlúpa a proste som nezvládla situáciu...
prehulit som sa este neprehulil kedze to sa snad ani neda ale raz ked som to trochu prehnal tak som zrazu cely zbledol, zalial ma studeny pot a zacala mi byt zima (a to bolo cez jeden horuci letny vecer) a som vytyckoval jednu velmi dobru bagetu no nastastie hned sa mi ulavilo ale bol som potom zase hladny