Ahojte, pri sexe sa urobím za 3-5 min. Partnerka je z toho zúfalá Chcem vydržať v posteli dlhšie, ale neviem ako? Tento článok mi trocha pomohol » majstervposteli.sk/7-tipov-ako-vyd... Máte ďalšie rady?
Donedávna som mal podobný problém, ale skôr tak, keď bola dlhšia pauza. Brutálne mi pomohli kondómy s necitlivujúcim gélom (obsahujú látku, ktorá sa volá benzokain, niektoré jej majú viac, niektoré menej). Skúšal som Durex Performa, ale to bol extrém, to som sa zas pomaly ani nevedeli urobiť. Potom som skúsil Delay od značky Pasante, ktorú som ani nepoznal. To bolo lepšie, majú trošku menší obsah toho benzokainu a bolo to akurát. Pasante som v predajniach ešte nevidel, len online. Dajú sa kúpiť aj po 1 ks na skúšku, napr.: » kondom-rex.sk/kondomy/233-pas...
Prípadne môžeš skúsiť kombináciu znecitrlivujúci gél + obyčajný kondóm... prípadne ak kondómy nepoužívaš, tak iba gél GL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ako štoplík - torpodo08,
ale to radšej nech sexuje ako chľasce, lebo aj v hlave to bude mať na hovno
Prípadne môžeš skúsiť kombináciu znecitrlivujúci gél + obyčajný kondóm... prípadne ak kondómy nepoužívaš, tak iba gél GL