Predlženie funkčneho obdobia sučasnej vlady na 8 rokov
PETICIE.COM
Svojim podpisom oprávňujem Hnutie-S O L O na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.
Ak som sa v rozprave o koncentračných táboroch vyjadril, že takú prízemnú otázku môže vyprodukovať iba myseľ na intelektuálnej úrovni jednobunkovca, tak pri tejto myšlienkovej eskapáde si uvedomujem, že som autora predošlého fóra azda až príliš urazil...
Myslíš to teda tak, že by vláda nevládla 4 roky ale 8 rokov ? Ale to by sa musela zmeniť ústava, lebo ústava hovorí o tom že po 4 rokoch je koniec vlády a nastávajú nové volby. Takýto zákon teda nemože presadiť nejaká petícia ľudí, ale jedine poslanci ked už tak.
@tomas55555@12 Ja som iba reagoval na peticiu ficopeleho o skrateni volebneho obdobia -toje to iste len v opacnom garde porusenia ustavy oni chcu skratenie a ja s niekolko malo obcan-predlzenie volebneho obdobia je to fer hra...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
PETICIE.COM
Svojim podpisom oprávňujem Hnutie-S O L O na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.