Tak som počula od známej, ktorej to robila kozmetička, lepenie mihalnic, ktoré kúpiš v drogérii dlho nevydrží, nalepíš, odmaluješ sa a a môžeš znova lepiť
JE TO BLBOST,DA SA TAK POVEDAT,POKIAL SU MIHALNICE V TRSOCH,CIZE SU PO JEDNEJ,TAK TO VYDRZI MALO,NAPRIKLAD,ZE RANO SI ICH NALEPIS,ALE NA DRUHY DEN SA ZOBUDIS A MAS ODLEPENE..POKIAL SI NEODLICUJES OCI NIECIIM MASTNYM,CIZE PLETOVYM MLIEKOM,VYDRZI TO DLHSIE.MNE TO VYDRZALO UZ AJ 2TYZDNE,TREBA VEDIET AKO NA TO...
A SU MIHALNICE V CELKU,KTORE SA LEPIA TESNE NAD VLASTNE MIHALNICE A POTOM SA SPOJA SPIRALOU ABY NEVYZERALI UMELO.TIETO MIHALNICE SU NA JEDNOPOUZITIE,USIA SA DAT VECER DLE ALE RANO SA MOZU DAT SPAT.
Ako tak pozeram, ani to velmi nepotrebujes Ale nie, heh, ved nic proti, ale neviem, preco si zeny myslia, ze musia vyzerat ako supermodelky, aby sa chalanom pacili, mozem vas uistit, ze to neni pravda, teda myslim zrelym chalanom Ja osobne sa este za velmi zreleho nepovazujem, ale poznam holky, co by sa k ziadnej modelke postavit nemohli a predsa sa mi pacia, a nepotrebuju ani predlzovat mihalnice Ale kazdeho vec
u kozmeticky sa daju nalepit mihalnice, ktore ti vydrzia maximalne tyzden, ale uz po nejakych dvoch dnoch zacnu opadavat..ja som to mala viac krat, no nepamatam si kolko to stoji ale je to cenovo pristupne.
a daju sa nadlzit mihalnice myslim, ze na pat rokov a to vyjde pekne draho..
mozem sa s Vami podelit s mojou skusenostou a riasami. Oci mam male a mihlanice skoro ziadne, takze vacsinou si kupujem drahsiu spiralu aby som dosiahla nejaky efekt...
TRSY som uz mala ale dost mi z toho slzeli oci a skrabali po case, takze som bola rada ked som ich zbavila! Inak vydrzali zhruba 3 tyzdne.
Potom som nasla ceske diskusne forum kde sa hovorilo o xtreme lashes (predlzovanie mihlanic jedna po druhej) a nakoniec som sa pre ne rozhodla aj ja a zatial sa mi to paci. Vyzera to prirodzene a oci mi neslzia. Ale je to financne narocnejsie a taktiez musim chodit kazde 3 tyzdne na doplnovanie. Uz ich mam viac ako mesiac a musim uznat ze ten pocit ked sa zobudim a nemusim licit je k nezaplateniu! =D A hlavne teraz v lete...
Ak máte nejaké otázky, tak sa pýtajte.
Nech sa páči.
Prajem pekný deň.
Prvá aplikácia vydrží 2-3 mesiace s tým že sa chodí na doplňovanie každé 3 týždne.
Je to veľmi prirodzené a pristanú aj tým najjemnejším typom žien. Je to úžasná vec či už na príležitosťi alebo bežný deň do práce. Vrelo odporúčam. A aplikáciu smie vykonávať iba profesionálne vyškoleny odborník. Takže si dajte pozor na amatérov. Nič v zolom.
Ďakujem a prajem príjemný deň. S poudravom SALON DIANA, Poprad
nooo. davam si to celkom často... cca 10 € to stoji a vydrží to asi 3 týždne. a nechápem čo riešite že to je nahlavu a zbytočne. vyzerá to krásne. a 3 týždne sa vobec nemusíš malovat napr. lebo to dost ozvláštní a zlepší vzhlad .... ale kozmetička mi minule hovorila že začnu robit aj na 2 mesiace... btw. umele nalepovacie riasi z obchodu su strašne. odlepuju sa, vyzeraju neprirodzene a nevydržia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tak som počula od známej, ktorej to robila kozmetička, lepenie mihalnic, ktoré kúpiš v drogérii dlho nevydrží, nalepíš, odmaluješ sa a a môžeš znova lepiť
A SU MIHALNICE V CELKU,KTORE SA LEPIA TESNE NAD VLASTNE MIHALNICE A POTOM SA SPOJA SPIRALOU ABY NEVYZERALI UMELO.TIETO MIHALNICE SU NA JEDNOPOUZITIE,USIA SA DAT VECER DLE ALE RANO SA MOZU DAT SPAT.
a daju sa nadlzit mihalnice myslim, ze na pat rokov a to vyjde pekne draho..
a natcanie je sprostost..vobec to nie je vidno..
mozem sa s Vami podelit s mojou skusenostou a riasami. Oci mam male a mihlanice skoro ziadne, takze vacsinou si kupujem drahsiu spiralu aby som dosiahla nejaky efekt...
TRSY som uz mala ale dost mi z toho slzeli oci a skrabali po case, takze som bola rada ked som ich zbavila! Inak vydrzali zhruba 3 tyzdne.
Potom som nasla ceske diskusne forum kde sa hovorilo o xtreme lashes (predlzovanie mihlanic jedna po druhej) a nakoniec som sa pre ne rozhodla aj ja a zatial sa mi to paci. Vyzera to prirodzene a oci mi neslzia. Ale je to financne narocnejsie a taktiez musim chodit kazde 3 tyzdne na doplnovanie. Uz ich mam viac ako mesiac a musim uznat ze ten pocit ked sa zobudim a nemusim licit je k nezaplateniu! =D A hlavne teraz v lete...
Som I-lash Diesignerka z Popradu.
Ak máte nejaké otázky, tak sa pýtajte.
Nech sa páči.
Prajem pekný deň.
Prvá aplikácia vydrží 2-3 mesiace s tým že sa chodí na doplňovanie každé 3 týždne.
Je to veľmi prirodzené a pristanú aj tým najjemnejším typom žien. Je to úžasná vec či už na príležitosťi alebo bežný deň do práce. Vrelo odporúčam. A aplikáciu smie vykonávať iba profesionálne vyškoleny odborník. Takže si dajte pozor na amatérov. Nič v zolom.
Ďakujem a prajem príjemný deň. S poudravom SALON DIANA, Poprad