Mala som ale uz nikdy viac. Nikdy to nevyzera ako tvoje vlastne, najhorsie ked sa ti odokryju vlasy a zacnu ti tie spoje trcat. Za 3 mesiace najneskor si to musis ist dat dorabat, inak sa tie vlasy zacnu nejak zliepat a chumace robit, to fakt nechci zazit. Ked som isla ku kadernicke aby mi to odpojila asi 2 hodiny to kliestami strhavala a hlavna ma z toho este tyzden bolela
Ja mám predĺžené vlasy a som spokojná ako nikdy. Moje normálne vlasy sú veľmi riedke a jemné a predlžovanie mi ich krásne zahustilo.... Problém je však ten, že keď mám blond vlasy, treba sa o nich veľmi veľa starať, aby nevyschli a nevyzerali ako slama... Kaderníčka mi ich spravila veľmi dobre, čiže pramene mi vôbec nevypadávali a odporučala by som ti dať predĺžiť eurolockom a nie keratínom, lebo ten sa začne rozleptávať, zauzlí ti vlasy a v hnedých vlasoch potom vyzerá ako nejaká špina ..... treba to dať prepájať každé 3 mesiace, stojí to väčšinou o polovicu menej než keď si dáš prvýkrás predĺžiť a a prepája sa to nehorázne dlho... robila mi to minule asi 4 hodiny
A inak nosila som aj clip in, ale hrozne ma hnevalo že si s nimi nemôžem spraviť ani cop, alebo niekde na diske prehodiť vlasmy aby mi nebolo vidieť tie pásy, takže clip in už nikdy viac....
Mám presne také isté vlasy ako si ty mala predtým, jemné a riedke. A som teraz prefarbená na blond, čiže myslím, že by to nemalo byť problém. Koľko si za ne platila ty?
@lexiblack mne to robila jedna známa za 300 eur čo je veľmi dobrá cena, keďže inde to robia minimálne za 500... a keď si budeš vyberať kaderníčku, najprv si ju poriadne over, spýtaj sa pár jej zákazníkov atď, lebo mi hovorila, že sú aj také čo to robia "len aby bolo" a potom ti budú pramene padať keď ich len trochu potiahneš, nehovoriac o tom, že ti môžu dať nekvalitné vlasy a budeš potom plakať že čo to máš na hlave
podla mna aj tie clipy su dobra vec....dala by som si predlzit paci sa mi to,ale tolko prachov by som teda zato nedala......mozno raz,ked mi totalne prepne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja mám predĺžené vlasy a som spokojná ako nikdy. Moje normálne vlasy sú veľmi riedke a jemné a predlžovanie mi ich krásne zahustilo.... Problém je však ten, že keď mám blond vlasy, treba sa o nich veľmi veľa starať, aby nevyschli a nevyzerali ako slama... Kaderníčka mi ich spravila veľmi dobre, čiže pramene mi vôbec nevypadávali a odporučala by som ti dať predĺžiť eurolockom a nie keratínom, lebo ten sa začne rozleptávať, zauzlí ti vlasy a v hnedých vlasoch potom vyzerá ako nejaká špina ..... treba to dať prepájať každé 3 mesiace, stojí to väčšinou o polovicu menej než keď si dáš prvýkrás predĺžiť a a prepája sa to nehorázne dlho... robila mi to minule asi 4 hodiny
Mám presne také isté vlasy ako si ty mala predtým, jemné a riedke. A som teraz prefarbená na blond, čiže myslím, že by to nemalo byť problém. Koľko si za ne platila ty?
strašná suma v porovnaní s účelom, ale možno by som to vnímala inak, keby som mala na hlave 6 vlasov, a aj to len preto, že mám rozdvojené končeky