Zdravím hlavne dievčatá. Ako si predstavujete dokonalé ráno po večeri napr. (romantická večera, prechádzka nočným mestom, nežné milovanie, zaspávanie v náruči priateľa atď...) ? Ranný sex, raňajky v postely či lenošenie s partnerom do rána? vďaka za r
To mi pride jak z filmu . Šak rano maš kandel v hube , ranajky v postel-i- ked uz tak a ako mozem leňošiť s partnerom do rana , ked uz rano je , to mam cely den lenosit do druheho rana ?
si žena?! veď sa ráno nenápadne vytratím, skočím do sprchy a čistý, voňaný sa tam vrátim. A ako tak premýšľam spoločná sprcha by bola tiež fajn, že?
A ohľadom lenošenia, nefilozofuj!
my si vždy spravíme taký pekný každý jeden víkend... večer robíme všetko to čo si opísal, a ráno s tým pokračujeme, celý den sa túlime, ideme niekam von, na rybky, do prírody, pozeráme seriály a vychutnávame si spoločné chvílky
(a keby je to čisto len na mne, ja by som najradšej preležala celý deň v posteli) :happy:
no fuuj ... tak keď to má taký nádych ako to píšeš tak.... a ohľadom tvojej reakcie na @1 protirečíš si .... uvedomuješ si čo píšeš .... hlavne dievčatá .... nepísal si, že chalani nemôžu reagovať
Hah, pre mňa je dobré ráno keď vstaneme s frajírom naraz (čo väčšinou vstaneme) a dá sa s ním rozprávať. Ideálne ráno je keď sa s ním dá rozprávať a netreba nám nikde vstávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A ohľadom lenošenia, nefilozofuj!
(a keby je to čisto len na mne, ja by som najradšej preležala celý deň v posteli) :happy:
takže po niečom takom by dokonalé ráno nebolo...