Ste s nejakou babou alebo chalanom(podľa orientácie a strašne sa Vám páči, máte ju /ho radi.. rozumiete si, chcete byť strašne moc spolu, sa ho/jej dotýkať. Maznáte sa v posteli a už ide do tuhého, keď v tom Vám povie ,že je panna/panic.... AKo sa zac
nechápem... napísala si to, ako keby to bolo niečo hrozné je to snáď normálna vec, a keď je nejaký chalan taký kokot, že preto vysmeje dievča, tak nieje v poriadku on !
Nie je mi jasné, prečo by sa mal niekto za to hanbiť? Všetko je raz prvýkrát... A chalan, ktorý by dievča za niečo také vysmial, je obyčajný chudák, takého len poslať niekam...
Na jednu stranu píšeš, že na jednu noc by panna nešla, na druhú že pri niečom vážnejšom už danú slečnu poznáš a vieš, či je alebo nie je panna a potom priznáš, že sa ti už stalo že bola a zistil si až potom...
to ako preco az ked ide do tuheho mu to povie?......vsak o takom niecom sa rozprava dopredu....aspon pri normalnom vztahu,aby som zistila co ten moj partner je zac....potom sa ti nemoze stat, ze ta vysmeje...preboha..... s takym niekym skocit do postele...by som ozaj nehcela....
tak by som pochopila, že ten dotyčný je chudák, ktorý si ma neváži a vykašľala by som sa naňho... aspoň by som predišla v budúcnosti sklamaniu, keby som zistila, že je to idiot ...
@5 tak to boli buď mentálne nevyspelí alebo im išlo iba o sex a nič iné takže si určite s tou danou dievčinou nerozumeli ani nič podobné v tomto prípade
@niklinka - spýtal by som sa či mi to hovorí preto aby prestalo ísť do tuhého (tzn. mám sa skľudniť), alebo ma len informuje. v prvom prípade by som sa skľudnil, v druhom prípade by som bol o tomto stave do jeho zmeny informovaný.
ja by som bola šťastná a poctená tým ,že ešte nemal nikoho a aj sa k tomu prizná ...a nič normálne by som sa usmiala a čo je to za blbá otázka ,však hádam o svojom partnerovi to viem ,nie ?
pokiaľ sa dvaja ľúbia, nezáleží na tom. a pokiaľ to fakt nie je len vzťah na jednu noc, mali by ste to o svojom partnerovi/partnerke vedieť už skôr, nie vtedy keď na to príde. Vzťah je aj o komunikácii a dôvere medzi dvoma ľuďmi. A pokiaľ chalan vysmeje babu za to že je panna, tak ten dotyčný by si asi na ten sex ešte mal pár rokov počkať, kým dospeje
Tak ja som to vedela o priateľovi, a aj on o mne, o dosť skôr... bolo by čudné také veci zisťovať až v posteli, pokiaľ ide o dlhodobý vzťah, aspoň pre mňa teraz.
vadilo by mi to, som zastankyna toho, ze ked je chalan panic / alebo baba ...tak ten vztah nevydrzi naveky .. takze by som sa s nim skor ci neskor rozisla . (ja viem je to krute , ale je to moj nazor tak tu nedavajte negativne komenty )
Väčšinu poviem neboj,budem jemný a nežný Ale nestáva sa mi to často chvalabohu.Mám rád,keď si ženy si určia a robia,ako im je dobre a povie čo sa jej ľúbi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Šak namažeš a pomaličky ideš. A potom už rýchlejšie
@kokinka hej je to vtip storočia
inac neriesim to vobec a nechcem to ani vediet predtym potom hej
Na jednu stranu píšeš, že na jednu noc by panna nešla, na druhú že pri niečom vážnejšom už danú slečnu poznáš a vieš, či je alebo nie je panna a potom priznáš, že sa ti už stalo že bola a zistil si až potom...
nemáš sa čoho báť... myslím si že budeš len rád/rada že bude prvý