proste podľa toho čo by to bolo ... až by to bol nejaký strašný mega strašiak 4 metrový diabloský čo sa bude hrôzostrašne smiať a naháňať ma atak sa dám na útek a až by som to nevedel indentifikovať tak si na to počkám
zrýchlila by som chôdzu, až by som asi utekala (a zavolala dakomu - rodičom alebo frajerovi, kde sa cca nachádzam, keby dačo, s tým že ak sa neozvem, je zle )
ale nechodievam vyľudnenými nebezpečnými chodníkmi
správala by som sa ako správna hororová hrdinka, namiesto toho, aby som sa niekam zašila a poriadne zutekala, by som to šla študovať, určite by sa mi akurát vybil mobil, alebo by som nemala signál, keď by ma to chytilo, tak by sa to so mnou najprv hodinu rozprávalo až potom sa ma pokúsilo zabiť, ale ja by som to nakoniec spacifikovala a celá šťastná odišla, ale samozrejme... ono by to nakoniec otovrilo oko a klapka, strih, koniec.
@glamorous a idem ku kamosom to je taka zapadnuta ulicka asi 5 minut peso od cesty svetla tam moc nemaju a este pojdem okolo detskeho ihriska cestou...
jezisikriste
Ja by som daleko nezabehla, stale nad tym rozmyslam, ked idem sama po zotmeni, ze musim keby nieco vrieskat a bit sa a bodat klucmi, lebo pri prvom dube by mi pojebalo branicu
ludiaaaa, povedzte mi v skratke a nejak rozumne nestrasidelne o co ide v tom @24 a @7 , ja som to zacala citat ale ked vidim vase reakcie tak sa bojim skor ako sa tam realne udialo nieco strasidelne, hrozne to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale nechodievam vyľudnenými nebezpečnými chodníkmi
je to dlhé, ale worth reading...
jezisikriste