Ludia stalo sa vam juz dakedy ze ste sa rano zobudili a tusili ze sa daco stane daco dolezite??? Alebo ze ste isli len tak po ulici a stalo sa nieco co ste uz par krat zazili?? mne osobne sa raz za cas snivaju sni ktore rano pokladam za bezviznamne a rad
mne sa to stane ale vzdycky ide o malickosti....ale pred 7 rokmi spoluziacka cely den hovorila ze sa stane nieco hrozne a ze chce ist domov a ze sa boji...vecer zapnem telku a vidim rucajuce sa WTC (dvojicky)
dalsi Nostradamus ....hh v spanku si len mozog uklada doteraz ziskane informacie take male velke strankovanie ....skus nejest pred spanim a vyriesis ten problem ....ale asi by som sa nad tym len pousmial a nic viac .....
mno napr. vam dam priklad moj kamos povedal ze sa v najblizsich dnoch stane nieco zle mojej rodien ja som mu povedal ze je to hlupost sak o tiden mam narodky co sa mohlo stat?? a poobede som sa dozvedel ze moj dedko je v nemocnici a tri dni nato zomrel presne ako mi moj kamos povedal a on nato ze to secko sa mu snivalo!! a men sa snivaloez sa sesternica vidava a do mesiaca bola vidata!!!
deja vu, už davno som ho nezazil... ale niekedy som mal aj niekolkominutove dejavu... a sny, ich plnenie, neberiem ich na lahku vahu, viem ze neico znamenaju, ale casto to specifikujem az po tom co sa to udeje...
a poviem vam oc sa mi stalo, nedavno: cakal som na zastavke, na bus, a tka si vravim, bosoracky, ze neh niekto sa zastavi a odveze ma, hned na ot osm pomylsle, len nie moj ujo, lebo chcel aby os misiel robit, ale ja som mal v plane koncert... a neprebehlo an i5 minut, uz zastavovala biela oktavia v ktorej sedel moj ujo, ktory robi v Galante a bola mala pravdepodobnosť, že by tade isiel.. predtucha alebo bosoractvo?
hmm no co mozno je len toto secko chiba v metrixe ale mozno to je preto ze niektori ludia maju sni neco ako nostradamus alebo su to nahody ale jedno je iste ze ked sa to stane tak to vecsinou je bud zle alebo bezviznamne aspon teda u mna
deja vu je chyba v matrixe.....teraz vazne....samozrejme sa to stava hadam kazdemu...mne aj viac nasobne.....neviem si to vysvetlit ..idem kuknut nieco seriozne vedecke k tomu
Mne sa deja vu stava casto relativne proste nieco robim a zrazu mam pocit, ze presne toto sa mi uz raz dialo popripade mam pocit, ze sa mi to snivalo, lenze daju sa mi aj ine veci, niekedy sa mi stava, ze presne viem co sa stane v danom okamihu a tesne po tom ako ma to napadne sa to naozaj stalo, ale stalo sa mi aj take, ze ak ja nieco poviem tak te druhy odpovie od slova doslova nieco. No a ja som vtedy skusala tu vetu nepovedat, lenze aj ked som sa ubranila a nepovedala som ju, tak som ju zarucene povedala o dve vety neskor a presne to, co sa malo stat vtedy sa stalo o dve vety neskor. Dalej sa mi este stava, ze sa mi nieco sniva, naozaj rano vstanem a pamatam si, ze sa mi to snivalo, a viem, ze ten sen sa aj naozaj stane. A on sa stane.....no a vela inych veci sa mi stava a su na dennom poriadku a poraza ma z toho.....
Z tych najlepsich som v prvom vydel ako som sedel s ludmi pri stole kdo co povie proste 5 ludi a vedel som vsetko kdo bude hovorit co bude hovorit proste kusok z buducnosti a ako som stratil viziu zacalo sa to odohravat co som vydel. Dalsi bol ze som sedel v autobuse nudil sa a zacal si predstavovat ze ide revizor toto sa mi zdalo skorej ako keby som fantaziroval a na dalsej zastavke sa to vsetko stalo iba revizor nebol muz ale zena. A revizora som nevidel asi 5 rokov predtim. Takze sanca ze akurat nahodou pojde revizor behom 5 rokov a ja budem akurat vtedy bluznit je mensia hadam nez 6 ka v lotte.
Ale ked tak nad tym premyslam toto nebolo dejavu ale daco ine , dejavu je taky pocit ze sa to uz predtim stalo ako keby prezivas to iste znova to som mal tiez par krat.
@29 toto myslim je take klasicke bezne deja vu....nerozmyslali ste niekedy o tom, aky to ma vsetko vyznam???co to take znaci???lebo ja by som to az tak nepodcenovala......
Ani neviem či som už niekedy zažila ozajstné Deja Vu...a ak aj áno, tak som tomu neprikladala nejaký zváštny význam...kedže v mojom živote sa dejú zváštne veci neustále... Mám pocit, že som s niektorými ľudmi asi prepojená... raz sa mi stalo, že som bola von s kamarátmi, sme sa bláznili, žartovali..proste zábava ako má byť...a zrazu som proste "padla na zem" a začala sa mi točiť hlava, z ničoho nič mi začali tiecť slzy... ale ako to prišlo tak aj odišlo...no neskôr ma čakalo oveľa väčšie prekvapko... zistila som, že presne v tom čase, keď sa mne stal tento incident... kamarátku totálne zmlátil otec a potom vraj celý čas myslela na mňa, že potrebuje pomoc... Tiež sa mi často stáva, že poviem presne to, čo niekto chcel povedať... alebo to povieme s niekým naraz...to je proste u mňa na dennom poriadku... s jednou kamarátkou sme dokonca raz povedali úplne to isté zložené súvetie a všetci na nás pozerali či sme sa dohodli alebo čo... Ale ešte sa mi nestalo napríklad to, že by niekto povedal skôr tom, na čo som si aj ja myslela, vždy to bolo tak, že buď ja som povedala to, čo chcel povedať niekto...alebo naraz...je to podľa vás normálne? Okrem toho aj v snoch mávam sem-tam predtuchy, ktoré sa až hrozivo plnia... teda nikdy to nie je tak, že by som niečo konkrétne videla vo sne a potom by sa to zopakovalo...ale vždy len niečo neurčité...ale ak som si to správne vyinterpretovala, tak to dalo nejaký význam...a najhoršie na tom bolo, že potom sa to aj splnilo...
mne sa stava deja vu denne aj niekolkokrat... hlavne v nejakej nevhodnej dobe :/ minule v noci som za zobudila na sen, ktory sa mi uz parkrat snival a boli presne tri hodiny. dobru noc pekne sny a dovi dopo a dopi :/
Mna desi, ze moje myslienky mozu mat velku silu, mne sa stalo napriklad, ze som velmi silno myslela na to, ze chcem byt s dakym staci len den, a ze uz potom nic viac nebudem potrebovat a ono sa to splnilo, dokonca sme boli spolu len asi den naozaj a potom uz nie, potom to uz nebolo take....stalo sa mi tiez, ze sme boli v tabore a dakoho napadlo vyvolavat duchov, ale nakoniec sme do toho upustili, ale aj tak jeden chlapec vravel, ze ako maju zniet tie formulky, ci co, a ja som na to potom zacal mysliet a zacali sa diat velmi divne veci...
EHM... Dejavu je jeden s takych malych fenomenov s akym sa taktiez stretavam. Je to velmi zvlastne a zaroven prijemne ked cez vas v danom okamihu brebehne nieco ako elktricky vyboj hlavne v oblasti hlavy a oci s usami dokladne snimaju situaciu aka sa odohrava no a vy zistite, alebo aspon si to silno myslite ze ta konkretna situacia sa uz odohrala vo vasej minulosti alebo buducnosti ? to nevime posudit ale preco clovek nevyuziva ten najvatsi dar darov aky sme mohli dostat nasu MYSEL na 100 percent ??? Nik nevie ... Cely nas zivot sme ako nejake produkty , ako v nejakej chovnej stanici bez slobody... ( otroci tuziaci po slobode) Zoberte si ako sme uz od ranneho detstva pripravovany na to "povinne " OTROCTVO " " Zacina to vo veku ked vas rodicia odlozia do skolky asi zhruba na 8 hodin - (tolko trva zakladna pracovna doba) cize uz od skolky sme pripravovany na to ze raz budeme pracovat. Potom nasleduje zakladna skola a zas tu mame ten ukaz ktory by sa dal nazvat akousi " pracovnou dobou " priemerne vychadza vyucovacia doba asi 8 hodin na jedneho ziaka dalsia priprava na zamestnanie ach jaj no a clovek sa dostane potom na strednu dkolu atd atd ved to poznate zrazu vas zivot naberie take obratky a tempo ze sa nestacite otacat + rychla doba, zivot dokazete vobec vnimat to na co sme boli stvoreny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Mne sa to stanie iba niekedy...vzdy sa na tom smejem
A vedel som ze sa to stane pol sekundy predtym, potom som vedel ze sa mi to niekedy stalo.
Proste deja vu.
ale mne sa skor stava ze ma premkne taky blby pocit prázdnoty ale to je uplne z nicoho nic
(Matrix )
a poviem vam oc sa mi stalo, nedavno: cakal som na zastavke, na bus, a tka si vravim, bosoracky, ze neh niekto sa zastavi a odveze ma, hned na ot osm pomylsle, len nie moj ujo, lebo chcel aby os misiel robit, ale ja som mal v plane koncert... a neprebehlo an i5 minut, uz zastavovala biela oktavia v ktorej sedel moj ujo, ktory robi v Galante a bola mala pravdepodobnosť, že by tade isiel.. predtucha alebo bosoractvo?
Ale ked tak nad tym premyslam toto nebolo dejavu ale daco ine , dejavu je taky pocit ze sa to uz predtim stalo ako keby prezivas to iste znova to som mal tiez par krat.