Poraďte nejaký recept na domáce preháňadlo resp. preháňadlo na prírodnej báze. Samozrejme aby bolo zdravotne nezávadné ale zároveň aby som po jeho užití na WC len tak letel. Ide o to, že potrebujem vyčistiť hrubé črevo pred istým vyšetrením. Ďakujem.
@salora ohľadom kolonoskopie by som sa rád poradil ale to by bol teda iný bordel. a určite nebudem piť nejakú sračku ktorú mi naordinuje nejaký doktor.
@joker75 to, čo ti dajú na internom pred kolonoskopiou, je na báze síranu, o ktorom písal @boolean , takže naprosto neškodné ale účinné... pokiaľ ide o samotné vyšetrenie, môže nastať situácia, že to budeš musieť podstúpiť...ale existuje aj neinvazívna metóda, na SK ju robia tuším ale zatiaľ len v BA.... no v prípade nejakého nálezu by si sa aj tak nevyhol klasickej metóde, teda pekne "odzadu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
slivkovy kompot
reaktivna zelenina
šošovica, fazuľa, hrach
@joker75 to, čo ti dajú na internom pred kolonoskopiou, je na báze síranu, o ktorom písal @boolean , takže naprosto neškodné ale účinné... pokiaľ ide o samotné vyšetrenie, môže nastať situácia, že to budeš musieť podstúpiť...ale existuje aj neinvazívna metóda, na SK ju robia tuším ale zatiaľ len v BA.... no v prípade nejakého nálezu by si sa aj tak nevyhol klasickej metóde, teda pekne "odzadu"
Zaručený recept na suchoty.