Ja som za to keby sa príspevky založené nejakým užívateľom zobrazovali na jeho webke (ako odkaz) podobne ako profil, fotoalbum , blog, linky takže by sa tam veľmi hodila kolonka napr : "Moje otázky vo fóre" alebo nejak jednoduhšie, bolo by to fajn, preto
Ok wewo tak v tom prípade som za nejakú funkciu ktorá by umožnila vyhľadávať napríklad všetky témy ktoré daný užívateľ založil , respektíve na ktoré reagoval ... alebo ako také vyhľadávanie vo fórach ...
ano, to by sa aj mne pacilo, ze by sa dali vyhladavat diskusie, na ktore sme uz reagovali, popripade ktore sme zalozili. Aj ked ako tu uz niekto spominal, da sa to najst aj na googli, ale no tak tu by to bolo lepsie
mne sa paci ta prva myslienka... myslim ze je to vyborny napad. Ved keby nahodou uzivatel nechcel aby sa mu niektory blog zobrazil vo webke, tak by tam jednoducho mohlo pribudnut tlacitko ze nezobrazovat... a je to.
no mne by sa pacilo hlavne keby sa dali vyhladavat aj tie diskusie, na ktore sme reagovali, bo tiez ich zakladam dost malo ved ked ma nic duchaplne nenapada tak co narobim no
Ja by som tiež chcel aby sa mi niekde zobrazovali diskusie v ktorych som hodil koment ako aj tie ktoré som založil. Ale potom by nebolo odveci keby som si z tých diskusií mohol v zozname niektoré neaktuálne mazať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(tento prispevok specialne pre Galinku)
ja som urcite ZA vsetkymi 25