Čaute ☺️ nájde sa tu niekto kto mal odhalený zubný krčok a prekrývali mu ho chirurgicky (buď vestibuloplastikou alebo gingivoplastikou (neviem presne ktoré to je
(pokračujem) Proste odrezaním tkaniva z podnebia a jeho následným vložením do ďasna? Prítomným medikom sa ospravedlňujem za moje neodborné vyjadrovanie
Zatiaľ mi to nerobili, mám na niektorých len cement, ale najskôr to budem v budúcnosti potrebovať, No neviem asi pomôcť. Ak to nie je také zlé, tak sa to dá zacementovať a nebýva s tým problém
@majmarad noo ja mám už vlastne po tom, ale chcela som len nájsť niekoho kto to už tiež absolvoval v minulosti aby som sa opýtala niečo no ale znie to hrozostrasne keď si napísal že tam máš cement
@antifunebracka paradoxom je, že mi o Tom vraveli ako o zákroku, ktorý je super v Tom, že vôbec nebolí celá sánka ma boli už štvrtý deň ale počas amotného zákroku som necítila nič našťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A podnebie ťa nebolí? Keď ti odtiaľ zrezali kus kože? By ma mrdlo