Hľadala som, verte, no našla som len fóra, kde chcú preniesť pc do tv. Chcela by som preniesť obraz z TV do PC, tak, aby sa dal nahrať a následne vytvoriť video. Pôvodne som chcela použiť SilverCrest USB grabber, no program PowerDirector mi ani za svet ne
3. pozri ze ci mas na vhs prehravaci video out s rca (cinch) koncovkami (tie 3 - zlty, cerveny, biely) ak nemas tak si kup redukciu scart-cinch » www.qcomp.sk/shopping/produc...
4. prepoj VIDEO OUT na vhs a usb grabber
5. spusti v pc nejaky video editor - power director
6. capture, klikni na tu ikonku s tv, pozri settings - malo by tam byt nastavenie tv normy a zvuku - nastav najvyssie rozlisenie ake tam je (asi 720 x 576), tv norma myslim PAL-50 a ked ti nepojde zvuk tak by tam malo byt nieco ako usb grabber tak to vyber z toho zoznamu
@marek594 no cez HDMI som to chcela skúsiť, lebo cez ten USB grabber mi to nešlo... na VHS nemám síce tie koncovky - žltá, biela, červená, no v balení bola aj redukcia na scart... problém bol v tom, že tú ikonu TV nemám zakliknuteľnú nech robím čo robím (ovládače nainštalované mám z pribalového CD, rovnako aj ten program), tak by som rada skúsila spôsob, že z TV na PC (keď už to z VHS nejde a neviem kde je chyba, či je zlý ten grabber alebo čo, lebo zvuk mi prenáša - len zvuk nejde do USB ale do mikrofonového vstupu 3.5 jack) ... len som chcela zistiť, či je to vôbec možné
@worrye bohužiaľ, jedná sa o rodinné VHS z doby, keď sa fičalo len na VHS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
1. nainstaluj ovladace (ak nemas)
2. pripoj usb grabber k pc
3. pozri ze ci mas na vhs prehravaci video out s rca (cinch) koncovkami (tie 3 - zlty, cerveny, biely)
ak nemas tak si kup redukciu scart-cinch » www.qcomp.sk/shopping/produc...
4. prepoj VIDEO OUT na vhs a usb grabber
5. spusti v pc nejaky video editor - power director
6. capture, klikni na tu ikonku s tv, pozri settings - malo by tam byt nastavenie tv normy a zvuku - nastav najvyssie rozlisenie ake tam je (asi 720 x 576), tv norma myslim PAL-50 a ked ti nepojde zvuk tak by tam malo byt nieco ako usb grabber tak to vyber z toho zoznamu
7. pusti play na vhs a nahravanie na pc
@worrye bohužiaľ, jedná sa o rodinné VHS z doby, keď sa fičalo len na VHS