ahoj prosím vás mám pár otázok ohladom prepichovania najprv by som sa chcela spýtať či je nebezpečné si dať sama pierc do pupku a tiež aj do ucha počula som že sú tam akupunktúrne body a čo mi hrozí
jasne prpichni si pupok aj ucho ..najdes si ten bod nakreslis bodku a jeeeb ... troska potecie hnisu a to sa ti potom zahoji .. pohoda .. ja si tak vkuse picham a zijem
@adus13 ja som si urobila niekolko nausnic sama, ale neodporucam to, lebo sa ti to moze podarit krivo prepichnut alebo aj tie bakterie a hnis atd. niekomu sa nemusi stat nic, iny sa moze poranit. je to na tebe, ale vzdy rataj aj s moznym neuspechom (a to plati aj pre studia, nic nie je na 100%).
@adus13 nie je bezpečné dať si sama pierc nikam, ale očividne si celá žhavá si ho dať sama, tak do toho, a potom založ ďalšiu diskusiu že ako to dopadlo, má potenciál byť vtipná.
kamaratka si pichala sama ucho. krv jej tiekla z toho tak hodinu a hnisalo tri mesiace.. ja som dala 6 eur za nastrelenie a ani nebolelo, ani nekrvalo, ani nehnisalo.. takze radsej nic taketo nerob
som si ucho jednu dierku prepichovala sama a v pohode, kamso mi prepichoval bradu na namesti a tiez v pohode, sice som to mala asi 2 mesiace zapalene troska ale nebolelo to a vybrat som to nechcela kvoli tomu ani za boha, tak som si zacala na to konecne davat repik rano a vecer a po asi tyzdni dvoch pohoda jahoda
@adus13 Viem, že ťa to prepichovanie láka asi preto, že si to tak veľa dievčat robí samo, ale naozaj ti to nestojí za to, aby si si zasiahla nejaký bod, spôsobila hnisanie, zápal a pod. Navyše pupok je na hnisanie a zápaly náchylnejší, než uši.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
***Spoľahni sa na kvalitu, nedoj*b si telo, zájdi radšej k niekomu kto sa v tom vyzná
vo väčších mestách vždy viac a nie len za piercingy
***na tej fotke si ty?