Potrebujem zistiť, aký je postup pri uzatváraní PZP a prihlasovaní auta na DI, takže situácia:
V pondelok prepisujem auto v rámci dvoch rôznych okresov. Pri zápise auta ale potrebujem už mať uzavreté PZP a dočasnú bielu kartu, a otázka znie (1.koment!)
Pri PZP je východiskový údaj VIN číslo, tým pádom sa dá bez problémov poistiť a aj bez uvedenia ŠPZ bude poistené. Len je potrebné potom čím skôr doložiť aj ostatné údaje.
@sabnacke Inac ako to je s odhlasenim, prihlasením. Uz som zabudol co vsetko treba.. Takze odhlasenie: spisem K-Pzmluvu, dostanem velky technicky, este nieco(bielu kartu alebo zelenu)? Idem domov. Doma jak uz bude odhlasene tak idem na poistku, zrobim poistku. Po poistke idem na obhliadku auta, tam dostanem papiere cize staci poistka a velky technicak. Na DI odovzdam znacky, predlozim doklady, dopisu mi do velkeho technicaku moje meno, zaplatim poplatok 33/66e. A o tyzden-2 mi dojde maly techicky. Pisem to spravne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
neviem akým zázrakom alebo bolo to tak