vcera som mala prerusovany pohlavny styk s partnerom, ale pred jeho vyvrcholenim vytiahol penis zo mna a vyvrcholil mimo, no potom som si vsimla na vnutornej strane stehna a na velkych pyskoch ohanbia kusok jeho ejakulatu..hned som sla do kupelne a utrela
ty kks. ked sa opyta na takeho veci 15tka este to chapem. ale 18tka. inak aj moja mama si myslela ze prerusovana suloz je antika a aha som tu. pche ci si ty ale hlupucka! :/
holka,, ked cem nieco take skusat, tak si zistim ako to funguje, a kebyze si to zistis, tak vies ze to je blud jak vysity,, lebo chlap nepusta iba pri orgazme,,ale aj predtym, cize ked ho vytiahol iba tesne pred tym, tak mozes byt na 80 percent tehotna
a keeeed uz som si ne ista, ta si kupim tu jednu drahu vyjebanu tabletku, a mam pokoj, nepytam sa na druhy den v nejakom foru, ci tu ta moznost je
Prerušovaná súlož? Čo sme v stredoveku? Ľudia, myslite na seba a svoje zdravie a buďte zodpovední, používajte antikoncepciu.
@Qlaira a môžeš z toho otehotnieť, ak máš podozrenie a nechceš mať dieťa, zoper si tabletku "Deň po". Čím skôr, tým väčšia pravdepodobnosť účinku, máš ešte 48 hodín. Ale pozor, môže ti to pokasiť celý rytmus.
ak si si to hneď utrela, a nič sa nedostalo do tých partií kde by to byť nemalo, tak by si tehotná byť nemala.
ja viem, že je to riskantné, ale ... ja neviem, ochranu nepoužívame s priateľom už celkom dlho a nikdy sa nič nestalo. a btw. sex s kondomom môže byť pre niekoho nepríjemný a preto ho nerád používa. nemusí to hneď znamenať, že nevie načo sa používa.
Sango dakujem za jedinu normalnu reakciu..s kondomom to nieje ono a antikoncepciu mam uz vybratu z lekarne a o 2-3 dni ju mam zacat novy cyklus a zacat ju brat, preto sa obavam ze tabletka po by mi rozhadzala cely cyklus a boli by problemy...na 98% sa do mna nic nedostalo, ale stale vo mne vrie pochybnost a strach ze co ked...
@Qlaira asi celkom cyklom nerozumies, novy cyklus sice zacina menstruaciou, ale plodne dni su zhruba od 14. do 17. dna od zaciatku menstruacie. samozrejme moze sa to lisit zalezi ci mas cyklus pravidelny alebo nie. neplodne dni su teda aj pred aj po menstruacii. ale moze sa to odchylovat, preto sa niektorym zenam podarilo otehotniet aj pocas menstruacie.
@qlaira to ty vobec nevies ze to vobec nevadi ze to pojde inde? to je uplne nespolahlive to jak si to vobec mohla dopustit sak si predstav ze teraz otehotnies.. hned si chod dat tu tabletku hned
Po prve mám ťa v piči lebo si jedna s tých sprostých pičiek čo tu chodia riešiť svoje kraviny vieš čo ja ti prajem aby si bola tehotná keď si hlúpa možno potom dostaneš aj rozum keď budeš mať rodičovské povinnosti. Po prečítaní vyššie uvedených reakcií ti ešte musím napísať že ty 16 a 17 ročný zakomplexovaný panici majú viac rozumu ako 18 ročná mamina asi si si myslela že pri sexe dostaneš rozum ale to asi ťažko a u teba je to asi nemožné keď už máš 18 rokov a rozmýšľaš nad následkami až po čine to sa stáva pubertiakom nie dospelým ľuďom ale v dnešnej dobe sa nemusíš hanbiť nie si sama je vás 60 - 70% takých naivných a sprostých ktorý rozmýšľajú až keď je neskoro ach jáj ťažký život musíš mať ťa riadne ľutujem.
@Matheusko a @55 ty si eso fakt no nemôžem odjeb že až
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
a ano, mozes byt tehotna.... better luck next time
"na vnutornej strane stehna a na velkych pyskoch ohanbia kusok jeho ejakulatu"
do prdele, čo nás je po tom či si tehotná?
otehotniet mozes aj bez toho aby v tebe partner vyvrcholil ... dokonca aj bez toho aby vobec vyvrcholil
a keeeed uz som si ne ista, ta si kupim tu jednu drahu vyjebanu tabletku, a mam pokoj, nepytam sa na druhy den v nejakom foru, ci tu ta moznost je
nespekulujem,ale robim!!!
@Qlaira a môžeš z toho otehotnieť, ak máš podozrenie a nechceš mať dieťa, zoper si tabletku "Deň po". Čím skôr, tým väčšia pravdepodobnosť účinku, máš ešte 48 hodín. Ale pozor, môže ti to pokasiť celý rytmus.
ja viem, že je to riskantné, ale ... ja neviem, ochranu nepoužívame s priateľom už celkom dlho a nikdy sa nič nestalo. a btw. sex s kondomom môže byť pre niekoho nepríjemný a preto ho nerád používa. nemusí to hneď znamenať, že nevie načo sa používa.
A mala si plodné dni, či ani to nevieš?
Ale ja byť tebou, tak to nevezmem, jednak, že sa do teba nespravil a jednak že máš pred kramami a nemáš teda plodné dni.
Ináč prerušovaný styk - pre mna by to nebolo, nebavilo by ma byť pri tom stále v strehu
K teme ono to je jedno, kedze aj pocas sexu sa vylucia take polomrtve, co nevysli pri predoslej ejakulacii a tak a aj z toho moze byt.
Za 10 dni si sprav test
@Matheusko a @55 ty si eso fakt no nemôžem odjeb že až
aj tak neviem co sa tolko trasete z toho tehotenstva ved bud pouzivaj kondom alebo ber HAK alebo rataj s tym ze mozes aj otehotniet...
buď používaj ochranu alebo nesexuj----takéto dementné diskusie už dávno vyšli z módy...