Zdravím , chcem sa spýtať hlavne prešovčanov a košičanov ,že či vnímajú odvekú rivalitu medzi Prešovom a Košicami.Ja to nejako neriešim mám v Košiciach kopu kamarátov ale zase na futbale keď sa hra derby koňare versus vraňare tak vtedy cítim tú rivalitu :
ono ked sa hra futbal tak rivalita je aj vzajomne medzi všetkymi mestami... tu su schopni sa pozabijat aj ludia na sidliskach medzi sebou, keby sidliska hrali proti sebe futbal...
@aguri500 A typni si ako vyzeráš v mojich očiach ty keď založíš fórum s menom Prešov VS Košice. Ak si chceš zanadávať na Košiče tak to rob niekde inde.
a najviac sa mi paci, že polka fansu (vlastne skoro vsetci) su vyholene hlavy, ktore by sa ani netrafili do lopty, ale aspon maju zamienku sa ist pobit... demence
@slipknot619 zamyslime sa kde tu vidis nejaku nadavku na kosice???ja nemam nic proti kosiciam len ma zaujima ako to vnimaju ostatni ale ty si zrejme dost obmedzeny jedinec ked tu toto pises...
@sandy114 to hej sami nackovia ktori sa chcu len bit... je to smutne ,ze na futbal do kosic chodia len oni .v presove su nastastie este aj normalni divaci...zatial.
@aguri500 Tých pár ludí čo ten spor fak prežívajú (ak tu takí vobec sú) sa tu pohádajú cez 200 komentov a ostatných to asi nezauíma tak fakt neviem čo si týmto chcel dosiahnuť.Inak ty si asi dosť obmedzený jedinec keď mi len tak začneš nadávať,ja s tebou normálne diskutujem.
@slipknot619 ty so mnou normalne diskutujes a pritom nadavas adminovi aby zrusil tuto nezmyselnu temu???diskutujes vlastne o niecom co je podla teba nezmysel...
@sandy114 vacsina ludi rozmsla rovnako.futbal je slaby a atmosfera onicom a este hrozi ze do teba niekto hodi svetlicu...my v presove mame oddelenu hlavnu tribunu od zvysku stadiona cize tam sa da v pohode pozerat...
@mm47 vychodnare trimu spolu ale nie proti blave nemam nic akurat mi vadi centralizmus ale to je problem ktory sa asi ani neda vyriesit a maju ho skoro vsade
@aguri500 Dobre ty kokot,jak chceš, Celú túto pičovinu som nahlásil adminovi a ty si tu na mna začal štekať tak som s tebou začal normálne disutovať.A tá tvoja jebnutá nevyvinutá retardovaná hlava to pochopila tak že ti nadávam.Chápeš aspoň trochu?
´´Admin furt vymazáva dobré diskusie a tie čo by mal nevymaže,ale ak nevymaže toto tak v mojich očiach bude za čistého kokota.´´
prepac ale tento argument je smiesny a hanbil by sa zanho aj 13 rocny chlapec v tejto diskusii nepadla ani jedna nadavka na presov ci kosice a nepadla by tu vobec ziadna nadavka keby si sa nespraval tak infantilne s cielom vyvolat konflikt.snazis sa tu zmazat diskusiu ktoru som vytvoril pricom je uplne normalna a ludia tu pisu normalne prispevky az na teba .zamysli sa nad tym preco je to tak ???asi si iny a nebude to v tom dobrom. a este jedna vec podla mna ty si jeden s tych co sa v tom vyziva a uz len podla napisu si zacitil moznost zaripat. a este raz ty som mnou normalne nediskutujes lebo to nevies a chod sa dosytosti vyplakat adminovi a povedz mu celu rozpravku o tom ako ti tato diskusia znicila zivot.
Som z BA a vedie u mna jednoznacne Presov! Presov by mal byt metropolou vychodu. dobre cesty (na slovenske pomery teda), pomerne poriadok a krasne centrum mesta u mna teda PO, ak sa mozem vyjadrit, kedze z vychodu nie som
@agury500 Za prvé, nemožeš poprieť že to s tými diskusiamy je pravda.Za druhé, ty si dal prvý urážlivý koment tak na mna nepičuj „ja nemam nic proti kosiciam len ma zaujima ako to vnimaju ostatni ale ty si zrejme dost obmedzeny jedinec ked tu toto pises... ” keď už si začal s citáciami. Za tretie ,admina som na diskusiu zavolal za celý čas čo som na birdz asi 2 alebo 3 krát,nemám rád konflikty,nemám potrebu hádať sa s nejakými hrdinami za PC ale nepotrebujem aby sa tu pár primitívov z Košíc a Prešova hádali o pičovinách (ešteže tu takí niesu).
Inak je to dosť velká nespravodlivosť lebo keď tu Lucia mala tému BA vs KE tak jej velice všetci chceli dať BAN a do 10 minút bola tá disusia vymazaná.
uz to nieje ako volakedy lebo momentalne je to s futbalom v KE aj v PO dost biedne.. @aguri500 ale ako forum to je podla mna celkom dobre aspon niekto sa tu na birdzi zaujima o futbal
@slipknot619 *ebe Ti? Kto tu nadáva na Košice??? Vôbec si nemyslím,že túto diskusiu by mal admin zmazať.Radšej by si tu videl diskusie typu "nie som tehotná" alebo "v autobuse nie je wc" ???
Toto fakt nevnímam, raz som sa celú cestu vlakom bavila s Prešovčanom, ktorý túto tému načal, dovtedy som o nejakej rivalite vlastne ani nevedela.
Do PO ukrutne nerada chodím, okrem legendárnych napiču križovatiek proti tomu mestu nič nemám, ale po istom lete strávenom v Prešove tam už v živote nechcem ísť.
@slipknot619 lenže v tamtej diskusii sa určite strhla veĺká hádka medzi záp. a vých. Slovenskom,kde každý na každého nadával.Tu sa to však nejedná o to či sú napr. Ke lepšie ako Po alebo naopak,ale ejdná sa to názoru ľudí vnímania rivality medzi Ke a Po. Súhlasím s @aguri500@41
@exonr to hej svk ligovy futbal je onicom jediny klub ktory ma dobry futbal je zilina.presov a kosice to je nieco strasne na ten futbal sa neda pozerat ja len pevne verim ze zilina nedopadne ako 1.fc kosice a artmedia.
@15matka14 Veď agury hovorí že medzi KE a PO je odveká rivalita (preto sa tu nikto neháda lebo to asi nieje pravda ako tu niktorí písali,ale ja som to nemohol vedieť). Je to veľmi podobná situácia. Ak by to vtedy Lucii Mnohočíselnej nezrušili tak by som ani pol slova nenapísal.
@aguri500 no nitra ma na hokeji akurat tak najlepsich fanusikov na slovensku ale hokej nic moc ..ale mna uz asi 4 roky hokej vobec nechyta potom som zacal chodit na futbal a je to ovela lepsie
@exonr co ja by som dal za to aby sa v presove hrala extraliga 6 tisicova hala a ked sa hra hokej je tam viac hokejistov ako divakov aj mna v posladnom case viac bavi futbal aj ked uvod do tejto sezony je tragedia...aspon ze konecne prisla zmena trenera.
@aguri500 to je jedno hokej uz ajtak nema velku buducnost..buduci rok som este zvedavy ako skoncia MS to uz bude posledny turnaj kde budu hrat pokope nasi najlepsi hraci a potom uz to nevizera velmi dobre..zato futbalu patry buducnost
@exonr to hej z hokejom to ide dolu vodou... ono tazko sa udrzime medzi najlepsimi ked mame velmi malu zakladnu hokejistov a navyse pristup je taky ze hra ten kto ma peniaze a nie ten kto ma talent...
na tatrane som si svoje zafandil aj pobil ale to ide len o futbal ked som sa s kosicanom na futbale pobil tak o tyzden ideme sadnut na pivo to je len o tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
co si fetoval?
Všetky tieto žabomyšie spory medzi mestami na Slovensku sú neuveriteľne hlúpe a trápne...
Inak ak ide o nejaký šport, tak to je samozrejmosť, že je medzi súpermi rivalita.
Ale nemozes cakat ze sa Presovu, Ziline, Popradu dostane tolko zdrojov ako BA
Ja sa len smejem na to aky podrazdeni su vychodniari na hociaku zmienku o vychode z ust bratislavcana , je to trapne
´´Admin furt vymazáva dobré diskusie a tie čo by mal nevymaže,ale ak nevymaže toto tak v mojich očiach bude za čistého kokota.´´
prepac ale tento argument je smiesny a hanbil by sa zanho aj 13 rocny chlapec v tejto diskusii nepadla ani jedna nadavka na presov ci kosice a nepadla by tu vobec ziadna nadavka keby si sa nespraval tak infantilne s cielom vyvolat konflikt.snazis sa tu zmazat diskusiu ktoru som vytvoril pricom je uplne normalna a ludia tu pisu normalne prispevky az na teba .zamysli sa nad tym preco je to tak ???asi si iny a nebude to v tom dobrom. a este jedna vec podla mna ty si jeden s tych co sa v tom vyziva a uz len podla napisu si zacitil moznost zaripat. a este raz ty som mnou normalne nediskutujes lebo to nevies a chod sa dosytosti vyplakat adminovi a povedz mu celu rozpravku o tom ako ti tato diskusia znicila zivot.
@pershing363 dobre sa to cita
Do PO ukrutne nerada chodím, okrem legendárnych napiču križovatiek proti tomu mestu nič nemám, ale po istom lete strávenom v Prešove tam už v živote nechcem ísť.