V pondelok mám zápis na Prešovskej univerzite a treba tam vypísať "Zápisný list" vytlačila som ho z ich stránky a som z toho tak trošku v prdeli...Tie predmety tam sú vypísané, no oni aj tak chcú, aby tam bolo niečo napísané tak neviem čo tam chcú N
Do prvého ročníka zapisujú všetky predmety (okrem PV) pedagógovia. Stačí vypísať tie veci, ktoré si si vytlačila doma z netu a potom ich dáš len podpísať. Alebo ak sa ti chce čakať v rade študentov, tak sa na tie papiere doma vykašli a počkaj si v rade.. ale to je i trochu nepríjemnejšie
Ďakovám veľmi pekne Zachránil si ma, trčala som nad tými papiermi asi dve hodiny, asi stokrát som to prešla a stále mi z toho vyšlo, že tam do toho nemám písať nič. No na konci ma miatol text, že "Študent zodpovedá za správne vypísanie zápisného listu. V prípade nezapísania predmetu si študent môže zapísať predmet ďalší školský rok." ...niečo v takom zmysle to bolo, som na to čumela jak debil, že čo písať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty