uz zdrazeli vacsina...ja uz pol roka prestavam fajcit..vyfajcim tri styri cigarety pri pive..obcas nejaka doma..usetrim o dost jak niekedy..ale treba s tym seknut uplne
Roky to malo svoj vyznam (hlavne na ukludnovanie stresov) , ale uz dlhu dobu je to take bezpredmetne.... a pohybujem sa medzi nefajciarmi (prevazne) takze patrilo by sa prestat.... snad sa podari. Ale minuly rok som to rapidne znizil
na cene nezalezi.....aj ked aj to bolo hlavne ze som sa rozhodla stym skoncit-....ale i tak je uspech ze som mesiac len na kusovkach tak max. 3 denne.... ale fjaciara nezastavi zdrazenie (tak si bude kupovat pašované za polovicu ceny a čo...) ....ale ons a musi rozhodnúť sám....
len zacnem fajcit lacnejsie cigarety, ako pri kazdom zdrazovani - fajcila som marlborky, presla som na petry, zdrazeli petry presla som na winstonky.... dufam ze pri nich uz zostanem a keby aj ne ta tych 30 centov hore dole uz nejak predycham
kebyze zijem na svk tak este stale fajcim urcite, ale tu v uk som sa na to vysrala. 7 libier za krabicku? mozem osrat!!! a sulat si nebudem, to radsej nebudem fajcit.
Ja som prestal fajcit pred dvoma tyzdnami zatial sa drzim... ja ani tak nemam rad cigarety.. u mna je to viac taky zlozvyk.. z nudy.. alebo ked som s kamaratmi a pijeme.. velakrat len kvoli tomu aby som bol spolocensky.. ale tentokrat som prisiel s novou taktikou.. vsetkym budem hovorit ze mam astmu takze nikto ma nebude presviedcat aby som si s nim zapalil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Keď si raz vykašlem pľúca, až potom prestanem fajčiť!
Dovtedy krabičku denne tak ako doteraz!
@kaylee rôzne podľa značky, najviac 1,20 €.........
filip
a zdražeju od´20centakov do 1,20€...
mama fajci LM Link a tie sli hore o 20 centov dufam ze normalne nepojdu o viac
Inak nevie niekto, o koľko išli hore Marsky?