@milo5 keby som mal istotu, že nikto nepôjde voliť, tak by som určite nešiel. Hranol si ale určite zaplatil kopec potmavších voličov, tak radšej pôjdem voliť menšie zlo. Keby mal v prvom kole Procházka o tie 4 percentá viac, všetko mohlo byť inak.
Nič nerobí ten čo voliť ide. A nie len to, dokonca to
podporuje. Niečo ako: Mám rakovinu pľúc, ale veď zapálim si cigaretu. Trápne prázdne gesto. Je mi z vás zle. Kiska = Fico, kokot jak kokot
@milo5 ja sa čudujem tým, čo nevolia a sedia len na riti, pričom dávajú súhlas s Ficovou vládou...jednoznačne Kiska, jednak preto, že je to menšie zlo a jednak preto, že je málo známy- na poste prezidenta chcem vedieť, čo dokáže, aký je. Je to nezávislý kandidát a je mi viac sympatickejší ako tá deravá, populistická hlava a tá jeho komunistická, skorumpovaná, mafiánska tlupa. Viva la Slovakia.
Mám takú teóriu , že tí čo sa dušujú aké strašne osobné je to koho volili , volili Fica a hanbia sa za to asi alebo čo , takže nemám problém verejne napísať , že Kisku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
robím si kokot mrochty
podľa toho čo píšeš, tí čo nie sú spokojní, majú robiť nič?
podporuje. Niečo ako: Mám rakovinu pľúc, ale veď zapálim si cigaretu. Trápne prázdne gesto. Je mi z vás zle. Kiska = Fico, kokot jak kokot
» prezident2014.statistics.sk/Prezident/data-...