Nenadavaju mi..Uz davno mi povedali ze ak budem spokojna nech si chodím aj s 5-kami ak chcem skoncit ako upratovačka alebo co Ze saa mi do toho nebudu miešat ,ze neucim sa pre to aby boli oni spokojny s mojimy znamkami ale kvoli sebe ...
@kosmiklove presne...mala by tam byť aj jednotka Keď som chodil do školy a doniesol som domov jednotku, mama ma zdrbala, že prečo som nedoniesol dve :S
pri žiadnej mi nenadávali. stane sa. ale ak sa to stáva furt, a decko je proste lenivé, tak to skôr nadávajú pre jeho lenivosť ako známku. predsa ak rodič vie, že to decko má na viac tak chce aby si to uvedomilo. ale decko si to neuvedomí, radšej bude hulákať, že má kktských rodičov, ktorí mu nič nedovolia a podobné veci.
je pravda, že sú i takí, ktorí sa neuspokoja ani s čistými jednotkami a 1000mi hviezdičkami. to sú zdierači!
zatiaľ som dostala známky iba po trojku... takže asi pri trojke. aha no a raz v piatom ročníku som dostala 5 a tak proste to len pre takú blbú učku a rodičia vedeli že je krava a tak sa na mňa nehnevali. heh ale pre istotu si to so mnou zopakovali.
mama mi nenadava extra..skor sa s nou hadam kvoli uceniu..nehovorim ze sa neucim ale ked mi kazdy den hovori nech sa ucim tak to uz dokaze leizt na nervy ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
je pravda, že sú i takí, ktorí sa neuspokoja ani s čistými jednotkami a 1000mi hviezdičkami. to sú zdierači!