Zaujíma ma ako by ste zareagovali keby váš partner alebo partnerka pri sexe s vami vyslovila nie vaše meno ... Vošla by do vás zlosť alebo by ste sa snažili uľahčiť situáciu a zahrať to do autu ?
No neviem, či by som to dala najavo. Je možné, že keby som bola v takej ľahostajnej nálade, tak by som len zavtipkovala a doma by som niečo rozbila od zlosti. A asi by som sa bála, že ak dám najavo nespokojnosť, tak povie, že no a čo si čakala, veď ty za nič nestojíš a máš škaredé meno
@wewo Vieš na čo som si teraz spomenula? Že keď si mi prvýkrát povedal inak (áno tým menom čo je môjmu také podobné), tak si mi hneď na to tvrdil, že žiadne dievča s takým menom nepoznáš!
keby je to niekto s kým dlho chodím .. a koho ľúbim .. tak by som sa obliekla a odišla. Ale keby je to len taký sex... že sa ani dobre nepozname, alebo sa spamatava z ex a povedal by mi menom tej jeho ex.. tak je to ine .. ale nenasralo by ma to az tak ako keby som s tym clovekom vo vztahu.
@jebazneba nuž dievča, mne sa to stať nemôže. V prvom rade pri sexe kričím svoje meno aj ja sám a za druhé, mna kočky jednoducho chcú tak kričia moje meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale ak by som bol partner tak asi by som chcel vysvetlenie a myslim, zeby to tym skoncilo..
veru nie a už sa ani nemôže stať .........filip
Stalo sa mi to nie raz, noačo.
Veď aj v normálnom rozhovore sa stane, že človeka nazvem inak, toto nie je zas tak svetoborný rozdiel.
A asi pre niečo takéto ľudia vymysleli pomenovanie "zlato" a iné
Nezvládla by som to a dosť by mi to poznačilo psychiku.
A sú tam takmer tie písmená, keď prvé otočíš tak sa aj začína na rovnaké...
ale keďže pri sexe ani jeden z nás nezvykne rozprávať tak mi príde dosť nepravdepodobné aj to, že by zakričal MOJE meno
Aj keď...ešte nikdy ma nenapadlo pri sexe hovoriť hocijaké menom, ani toho, s kým NAOZAJ súložím A nie ešte nejaké iné.