@lenkaska1 To áno, ale kedysi to bol vyslovene portál pre mládež. Tomáš dokonca uvazoval, ze by založil akoby 2 platformy - a ta druha by bola prave skor pre dospelých. Ale nikdy k tomu nedošlo. Viem, ze teraz tomu uz tak je, ale bojim sa, ze ak sa Birdz znova pri otvoreni registracii reprofilizuje ako kedysi, tak sa sem nahrnie len kopu deti a strati to pre nas (mňa) cele zmysel.
@dee99 no veď toto je ďalšia vec, aby sa tu z toho nestala zoznamka. Vidis, to mi nenapadlo. A to by hrozilo viac v zamerani pre vyšší vek asi :/ Tak teda niečo pre "studentov a kreativnych (mladych) ludi"
Teraz sme taki prestarnuti kus takze mozno trosku omladit by bolo fajn, ja by som chcela aj take nastrocnejsie diskusie
Ale zase mame peknu komunitu podla mna, v poslednej dobe sa hadame velmi civilizovane, radime si, podporujeme sa, fandime druhym v praci, zakladani rodiny, ukazujeme si nove byty, recepty, kutilske prace.. hlavne medzi zenami si vzajomne fandime a neregistrujem, ze by sa niekto dlhodobo nezanasal
@azizi nebal by som sa, ze sa sem nahrnu deti, to asi sa nestane.
@14 ano @tomas pred 5 rokmi (2015) spominal, ze bude novy Birdz a aj bol. Pred 5 rokmi v septembri 2015 bol novy Birdz (to bol prvy krat uz NIE Tomasov Birdz).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale zase mame peknu komunitu podla mna, v poslednej dobe sa hadame velmi civilizovane, radime si, podporujeme sa, fandime druhym v praci, zakladani rodiny, ukazujeme si nove byty, recepty, kutilske prace.. hlavne medzi zenami si vzajomne fandime a neregistrujem, ze by sa niekto dlhodobo nezanasal
@14 ano @tomas pred 5 rokmi (2015) spominal, ze bude novy Birdz a aj bol. Pred 5 rokmi v septembri 2015 bol novy Birdz (to bol prvy krat uz NIE Tomasov Birdz).
Je tu niekto taký kto ma menej než 18r?