K čomu viac inklinujete? Chceli by ste tu mať radšej, túto politickú nemohúcnosť čo je teraz, poriadnu politickú stranu, ktorá si plní, to čo sľúbila alebo priamu demokraciu?
@2 presne, mam rovnaky nazor ako Churchill. Ked si vezmes ze priemerne IQ je 100 a vecsina ludi je tupych tak som zasadne proti tomu aby taki ludia rozhodovali o chode krajiny.
Ludia su sprosti.
Oblbnut dav je jednoduchsie, nez opozicneho politika opacneho nazoru.
So zastupitelskou demokraciou som spokojny (nie az tak so sucasnou situaciou, ale princip je dobry).
@kowel ja by som inklinovala k priamej demokracii, ale tento národ toho nie je schopný, lebo jedinú priamu demokraciu, ktorú máme-čo je referendum-vždy zbojkotujú jak sprosté ovce.
ved to referendum bolo vysmech. co takto referendum o poslaneckych platoch, imunite, trestoch za korupciu? nie, ved naco...podme sa jebat gayom do zivota, zatial co nam ukradnu aj gate.
ludia nevedia co je pre nich dobre, a preto je demokracia hovadina uz od samotnych zakladov. jedine vhodne riesenie je diktatura, tu vsak nastava problem zvolit toho spravneho diktatora.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
—Winston Churchill
Oblbnut dav je jednoduchsie, nez opozicneho politika opacneho nazoru.
So zastupitelskou demokraciou som spokojny (nie az tak so sucasnou situaciou, ale princip je dobry).
ludia nevedia co je pre nich dobre, a preto je demokracia hovadina uz od samotnych zakladov. jedine vhodne riesenie je diktatura, tu vsak nastava problem zvolit toho spravneho diktatora.