Ahojte,
mám menší (väčší) problém... s priateľom už chodíme dlhšie a rozhodli sme sa, že sa spolu vyspíme. ale aj po hodinovej predohre sa do mňa nedokázal dostať a mňa to dosť bolelo? mali ste niekto taký problém? neviem čo mám robiť,
nebolo to tým, že
Raz som mal taký problém s jednou dievčou a vyriešili sme to tak že proste som jej ho tam "vrazil",komplet celý a naraz, trošku zakričala a už to bolo Hotová vec..ale nech o tom nevieš ty, lebo potom to budeš čakať a bude to asi nepríjemnejšie On by také mal vedieť Nechápem
Berte to z tej lepšej stránky, milá slečna. Radšej sa nedostať dnu, ako sa nedostať von. Ak teda nepatríte k vyznávačom Siamského náboženského rítu telesného prepojenia.
(Komentátor: Žigmund, popíšte nám váš gól...
Pálffy: Nó, chalani sa bili v rohu klziska a potom mi prišiel puk, tak som to tam jebol.
Komentátor: ... Ehm, ďakujem za rozhovor)
@karbyhokonstanta Vážený priateľu, keby si nemal hlavu jak teplovzdušný balón, a jej obsah v priamej úmere k nemu, tak by si vedel čítať, kopírovať, prípadne by ťa napadlo, že ak si už analfabet, tak stačí kliknúť na tlačítko "reaguj", ktoré urobí tento náročný úkon za teba... Takže nie neandertácel, ale rovno australopithecus afarensis...
@dokonalygentleman Nie tým to už nezakryješ, naozaj máš buzikmeno, vieš to, máš to aj na občianskom dokonca si registrovaný v zozname najviac jebaných gentlemanov, je to smutné,ale je to tak.. Prepáč neandrtalec bolo naozaj moc nevhodné prirovnanie tebe, ty si ritný vrt alebo skôr postihnutý retard ktorý sa tu anonymne prejavuje .. A týmto pozdravujem všetkých tvojích kamošov ktorý ti boli oporou keď si trávil najhoršie časy v tábore pre znásilňované deti ...
@natyfuckingo podla mňa je to vážne tak lepšie, moje prvýkrát bolo keď sa ho snažil do mňa dostať, trvalo to asi 10 minút a neskutočne to bolelo, tak som mu povedala nech mi ho tam proste vrazí.. asi 5 sekund to fakt bolelo a potom v pohode.. ale zas u každého to može byť inak
a pre autorku ankety - buď dostatočne uvolnená a vlhká, pôjde to
@karbyhokonstanta Predovšetkým ti gratulujem priateľu. Tvoja inteligencia dnes dosiahla maxima, keďže si ma dokázal bez vážnejších problémov tagnúť. Čo sa týka tvojho geni(t)álneho pokusu o urážku, tak som sa vskutku taktne nasilu zasmial, aby si sa pri tak biednom argumentačnom výkone necítil trápne. Čo sa táka anonymity, taktiež ti v profile nevidím meno a priezvisko, nakoľko, ako som sa už zmienil vyššie, máš IQ heliového balóna, tak to vskutku chápem. Navyše si si práve vložil do úsť stráášne veľký exkrement, keďže sa odvolávaš na môj občiansky preukaz, a zároveň, o dva riadky nižšie, už píšeš, že som anonym.
Ďalším kakom je obvinenie z homosexuality, pritom, ako sa zmieňuješ, sám sleduješ verejné zoznamy s uvedenými údajmi o homosexuáloch.
Drahý priateľu, usudzujem, že si živé bludisko sám v sebe, a napriek tomu, že si fyzicky vernou kópiou falusu, ani z ďaleka sa nemôžeš porovnávať s jeho dôležitou úlohou vo svete...
@dokonalygentleman Nie dovoľ aby som ja pogratuloval tebe, preto že si to musel písať naozaj dlho a také veci ja oceňujem.
Ak sa postihnutý chlapec takto silno posnaží, mne je z toho vždy do smútku kua A je jedno koľko členov rodiny ti pri tom asistovalo, spolu ste to proste zvládli.
Rodina má držať pokope.(Môj názor)
Ďalšia vec je, priateľu na to, aby som vedel že sa radíš medzi špičku najviac jebaných gentlemanov nepotrebujem sledovať verejný zoznam, podľa všetkého a hlavne podľa tvojej reakcií som to asi odhadol na 100 % ...
Proste si buzik s tým nespravíš nič a môžeš písať aj týždeň nejaké vyjadrenie ...Tak si daj facku ty mrtvola a bež spať
Nuž priateľu, ja ako génius mám aj iné priority, a nevenujem všetko voľný čas masturbácii za monitorom...Tvoj akože argument o dĺžke písania komentára je opäť hodný trojročného dieťaťa, a aj to, dovolím si tvrdiť, by vyprodukovalo skvostnejšiu myšlienku ako ty.
Facka by sa zišla tebe, na ten žaluď čo ti rastie na krku, aby z neho, okrem tvojho impotentného produktu, vzišiel konečne aj hodnotný argument, prípadne urážka. Je mi jasné, že si možno mal uschnúť na plachte, a že si napriek tomu proste nejakým nedopatrením vznikol, ale tento smutný jav si nemusíš kompenzovať na ľuďoch, ktorých rodičia plánovali
@dokonalygentleman Jasné, gentleman, si ma netagol a teraz sa to snažíš uhrať, ako že,aby som nebol sám Ty si buzik tvl..ty si prípad kedy sa mozog začne sám likvidovať, v tvojom prípade je tento krok už dávno vylúčený keďže máš mozog už len ako fotografiu ale tie semena čo ti tam vniknú počas vykonávania tvojej práce, sú tiež brané ako maličké časti rozumu, pretože pochádzaju z centra kde sa tvoje myšlienky rodia .
Chceš mi povedať že teba rodičia plánovali ?
Prosím ťa, však tvoja mama v životopise pod kolonkou "Najväčší omyl v živote" uvádza práve tvoje meno.. Tak bohužiaľ Odpovedz si sám
A ak nevymyslíš nejaké lepšie raekcie tak ťa jebem ..nebudem tu odpisovať na argumenty postihnutého chlapcovi, ktorý nemá v poriadku psychiku lebo bol v detstve často jebaný....takže dávajte tam u vás do kopy niečo lepšie (Už keď na tom toľký pracujete)
@karbyhokonstanta Viac ako tvoje biedne pokusy o urážku...ma uráža tvoja gramatika. Máš v nej značné rezervy, ale chápem, že v špeciálnych turboškolách zrejme žiaci mávajú úľavy aj v tomto smere, a že tam zrejme neriešia takéto náročné gramatické úkony...
Čo sa týka môjho rozmýšľania penisom - of course, to bez pochýb. Dovolím si tvrdiť, že som, narozdiel od teba, hrdým vlastníkom pohlavného orgánu, takže moji potomkovia budú disponovať intelektuálnymi génmi. Ty, nakoľko si eunuch, si asi potomstvo nezriadiš, čo je v konečnom dôsledku spása pre ľudstvo, keďže sa o pár rokov nebudú po svete tmoliť tebou splodení dickheadi.
PS: Prosím ťa, ak chceš argumentovať, tak aspoň nepreberaj moje termíny - o tvojej debilitnej diagnóze tu píšem ja. Ak nedokážeš vymyslieť niečo vlastné, tak si pozvi na pomoc rodinných príslušníkov aj ty
@dokonalygentleman Dobre ako som povedal ak nevymyslíš niečo lepšie nebudem reagovať
A nie ja si rodinných príslušníkov volať nemusím, to len gentleman ako ty môže.
Dobre šašo, ešte to k tým tvojím potomkom
Čím budú disponovať ??? NESRANDUJ ..Jedine s pocitom že ich otec bol zneužívaný v škole, v táboroch a pod. ....ach,ale nie nebudú, však si buzik, ty deti mať nebudeš.
@mapyss urcite použi lubrikacny gel..a radsej prevezmi iniciativu..t.j. ty na nom a skusaj sama ..menej to boli ako ked to skusa on a pcha to do teba hlava nehlava
mimochodom, môže to byť aj fyziologický problém, čiže ak to bude pretrvávať, tak (ťa nepoteším, ale) nikto iný ako gynekológ ti neporadí/nepomôže a pravdepodobne ani nebude vedieť s určitosťou povedať čo to je.
@50 :-S @mapyss myslím,že sa na to príliš sústredíš(určite aj to robí veľa,ak teda nie je problém inde)..troška menej mysli a viac sa uvoľni ono to príde aj samo a žiadne tie drastické hovadiny nepočúvaj.. že vraziť ho tam..scestné názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@3
Prstami to ide v pohode?
skus to, co pise @3 a vydrz chvilu. moze to boliet.
pokial by to neslo, chod za gynekologom. niekedy to nejde inak nez malym chirurgickym zakrokom.
k teme sa radsej nevyjadrujem, zas by som bola sprosta (vlastne neskoro)
(Komentátor: Žigmund, popíšte nám váš gól...
Pálffy: Nó, chalani sa bili v rohu klziska a potom mi prišiel puk, tak som to tam jebol.
Komentátor: ... Ehm, ďakujem za rozhovor)
Tak takáto veta by ma samu nenapadla
Ale pripadam si inteligentne @29
gentleman, vydarene
well done
ak by mi toto niekto spravil, asi ho zabijem na mieste
a pre autorku ankety - buď dostatočne uvolnená a vlhká, pôjde to
Ďalším kakom je obvinenie z homosexuality, pritom, ako sa zmieňuješ, sám sleduješ verejné zoznamy s uvedenými údajmi o homosexuáloch.
Drahý priateľu, usudzujem, že si živé bludisko sám v sebe, a napriek tomu, že si fyzicky vernou kópiou falusu, ani z ďaleka sa nemôžeš porovnávať s jeho dôležitou úlohou vo svete...
Ak sa postihnutý chlapec takto silno posnaží, mne je z toho vždy do smútku kua A je jedno koľko členov rodiny ti pri tom asistovalo, spolu ste to proste zvládli.
Rodina má držať pokope.(Môj názor)
Ďalšia vec je, priateľu na to, aby som vedel že sa radíš medzi špičku najviac jebaných gentlemanov nepotrebujem sledovať verejný zoznam, podľa všetkého a hlavne podľa tvojej reakcií som to asi odhadol na 100 % ...
Proste si buzik s tým nespravíš nič a môžeš písať aj týždeň nejaké vyjadrenie ...Tak si daj facku ty mrtvola a bež spať
Facka by sa zišla tebe, na ten žaluď čo ti rastie na krku, aby z neho, okrem tvojho impotentného produktu, vzišiel konečne aj hodnotný argument, prípadne urážka. Je mi jasné, že si možno mal uschnúť na plachte, a že si napriek tomu proste nejakým nedopatrením vznikol, ale tento smutný jav si nemusíš kompenzovať na ľuďoch, ktorých rodičia plánovali
Chceš mi povedať že teba rodičia plánovali ?
Prosím ťa, však tvoja mama v životopise pod kolonkou "Najväčší omyl v živote" uvádza práve tvoje meno.. Tak bohužiaľ Odpovedz si sám
A ak nevymyslíš nejaké lepšie raekcie tak ťa jebem ..nebudem tu odpisovať na argumenty postihnutého chlapcovi, ktorý nemá v poriadku psychiku lebo bol v detstve často jebaný....takže dávajte tam u vás do kopy niečo lepšie (Už keď na tom toľký pracujete)
Čo sa týka môjho rozmýšľania penisom - of course, to bez pochýb. Dovolím si tvrdiť, že som, narozdiel od teba, hrdým vlastníkom pohlavného orgánu, takže moji potomkovia budú disponovať intelektuálnymi génmi. Ty, nakoľko si eunuch, si asi potomstvo nezriadiš, čo je v konečnom dôsledku spása pre ľudstvo, keďže sa o pár rokov nebudú po svete tmoliť tebou splodení dickheadi.
PS: Prosím ťa, ak chceš argumentovať, tak aspoň nepreberaj moje termíny - o tvojej debilitnej diagnóze tu píšem ja. Ak nedokážeš vymyslieť niečo vlastné, tak si pozvi na pomoc rodinných príslušníkov aj ty
A nie ja si rodinných príslušníkov volať nemusím, to len gentleman ako ty môže.
Dobre šašo, ešte to k tým tvojím potomkom
Čím budú disponovať ??? NESRANDUJ ..Jedine s pocitom že ich otec bol zneužívaný v škole, v táboroch a pod. ....ach,ale nie nebudú, však si buzik, ty deti mať nebudeš.
ale ok, nezazila som to aby sa do mna nemohol dostat, tak som ticho uz
@mapyss myslím,že sa na to príliš sústredíš(určite aj to robí veľa,ak teda nie je problém inde)..troška menej mysli a viac sa uvoľni ono to príde aj samo a žiadne tie drastické hovadiny nepočúvaj.. že vraziť ho tam..scestné názory