Ja sa väčšinou hanbím pridať si ich prvá, to mi príde trápne, keby si oni mňa nepridali . Ale zasi ani pýtať sa ich nechcem, to mi príde ešte trápnejšie . Takže trpezlivo čakám, kým si ma pridajú/spýtajú sa na tom prví .
A áno, asi pred mesiacom som si prvých troch šťastlivcov pridala aj na FB .
ani neviem, ak si pridám priateľa, znamená to že chcem vedieť o jeho činnosti lebo cez fanušikovanie ho nevidím. A mám tu pár ľudí čo si pridali mňa a čo som si s nimi enormne dlho písal tak títo sú tam. Inak nemám potrebu mať veľa priateľov. - tým myslím na birdzi
Ešte nikoho Nechodil som tu často, akurát posledný týždeň... A asi sa hanbím trochu alebo čo, ale nepridávam si zatiaľ nikoho, keď si ma niekto pridá tak okej potom to opätujem, ale zatiaľ žiadna iniciatíva z mojej strany
nemám tu kamarátov Neviem..nikoho tu nepoznám takže si nikoho nepridávam...Len sem tam si niekto pridá mňa a o pár dní na to, si ma hneď vymaže Už som si zvykla
prvá bola možno @puffko , posledná @mielikki , aj keď to bol len naivný pokus prekonať bugy birdzu prebiehalo to väčšinou asi tak, že na seba s tým človekom častejšie narážame, sme v nejakom občasnom kontakte, komentujeme si veci a ak sa niekto prirodzene odhodlá, tak sa pridáme do priateľov, žiadne veľké vypytovanie (väčšinou som tá prvá nebola ja, myslím). na facebooku mám päť ľudí, ktorých som spoznala cez birdz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a prvá sa mi zdá źe bola @starchild ak sa nemýlim
posledná bola asi 4lex
pridám si ich, keď si ich chcem pridať
Posledná - @lawey
Ja sa väčšinou hanbím pridať si ich prvá, to mi príde trápne, keby si oni mňa nepridali . Ale zasi ani pýtať sa ich nechcem, to mi príde ešte trápnejšie . Takže trpezlivo čakám, kým si ma pridajú/spýtajú sa na tom prví .
A áno, asi pred mesiacom som si prvých troch šťastlivcov pridala aj na FB .
ale na tomto nicku @hoperwale
» www.sternfannetwork.com/xen/index.php?a...
veď ty si tak rozhodol
šak môžme, len ty s tým máš evidentný problém
nikto
nikdy
nie
preto sa so mnou už ani nebavíš? btw. ja som stále rovnaká (poslušná a prispôsobivá ), len ty občas paranoidný
a prvý.. @kevin asi