Dá sa niekto odstrániť z priateľov? Tak aby som ho nemala na MB? Akože mne neukazuje priateľov, že sú medzi mojimi priateľmi, ale mám ich na MB ...oukej nejdem rozpisovať, všetci vedia, že priatelia haprujú, ale dá sa to nejako odstrániť?
@pubertslatinocelny skoda ale ze to nie je vynimocne , take ake by to malo byt prvy krat ,ebo teraz sa somnou zhodne asi kazdy koho nebavi funkcnost B.
ale uprimne - nezda sa ti, ze sa mame nejak radsej? (nie v suvislosti s nefunkcnym birdzom, vseobecne) lebo mne sa zda, ze hej - ale mozno je to len nahoda, alebo proste nezvykneme reagovat radsej na seba alebo co
prezradím vám jedno veľke tajomstv .........birdz nikdy nebude fungovať, lebo ho nikto nevie opraviť .........a na to aby ho niekto opravil treba peniaze, peneží a peníze a to Tomáš nemá:p................filip
Ja som zistil, že Tomáš tu nechce žiadneho @pubertslatinocelny lebo ma krásne možnosti v anketách, nechce tu ani @majusssska , @nathalicatko , @uggla , @darkizz@zoexa a mnoho ďalšich B. useriek lebo su príliš pekne a maju krasne fotky. Nechce aby mu tu pisali blogy dievcata ako @uggla@bonita@piotra@owad a pod. mohol by som pokracovat a vymenovat snad aj dalsich 100 userov ktory bez ktorych by tento portal nebolo "to prave orechove."
Dôležité je že mám nové super články ktoré nám načíta tak za 15 minut jeden a nádherné automobilové legendy ktoré písal človek ktorý snáď v aute ani v živote nesedel a nevie ani čo to auto je. hurá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale inak asi ani nie pretože šlo to asi len cez zoznam priateľov a ich profily...
Ale počkaj, lebo O CHVÍĽKU príde celkom nový a lepší Birdz a všetko bude super, ako za starých čias. Aj priatelia pôjdu het.
a aj reagovat na @mm47 - hej, ved aj ked som to pisal, som vedel, ze taram nastal uz viackrat, len mi to tu tak zapasovalo
ale uprimne - nezda sa ti, ze sa mame nejak radsej? (nie v suvislosti s nefunkcnym birdzom, vseobecne) lebo mne sa zda, ze hej - ale mozno je to len nahoda, alebo proste nezvykneme reagovat radsej na seba alebo co
Jaj myslel si nas dvoch , no asi nam prospela pauza.
Ked tak lovim v pamati ty si nemal potrebu reagovat na mna moc , len par krat a aspon to neboli picoviny. Na to tu su ini experti
Lenze Tomasko ma vela klientov tak sere na vas.
Bohuzial.